Şimdi Ara

Apoteminin hangi fasiküllerini çözmeyi düşünüyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
3
Favori
1.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Optik
    Fonksiyonlar
    Analitik geometri
    Lti

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben matematik için ne kadar fasikülü varsa aldım şahsen ayt için yüksek netler hedefleyen birinin apotemiye mutlaka bakması gerektiğini düşünüyorum
  • yukarı

• trigo fonksiyon lti(%30unu anca çözdüm) çözmüş biri olarak sadece lti yi öneririm. fonksiyon ve trigoyu 2 kitaptan götürün yeter zaman kıymetli. haa ben hızlı çözerim zaten zamanım da bol diyorsanız alın.

bu yıl lti(geçen yıldan kalan) + analitik çözeceğim ben.
  • Trigonometri, Analitik ve LTİ’yi aldım, Analitik harici hepsini 6 ay önce behzattan dinlemiştim. Bu 5 konuyu full yapma hedefim var. Şansa bırakamam bu sene, köküne kadar halletmek lazım.

• analitik kesin

lti'yi belki alırım çünkü bu konuları behzattan veya mikailden çalışacağım ve onlar da yeterince soru çözüyor zaten, üzerine acil ayt ve 345 ayt yeterli olur diyorum ama konuların hepsini planladığım tarihte bitirirsem 4 tane apotemi fasikülünü bitiririm.

ayt matta 35+ yapmak için bu konularda hata yapmamak gerekiyor.
  • ea_guru kullanıcısına yanıt
    Hocam karekök ayt’yi neden tercih etmediniz?

• GrazieRagazzi kullanıcısına yanıt
    elimde zaten 345 ayt var, bunun üstüne de acil ayt çözmeyi düşünüyorum. karekök hiç düşünmedim açıkcası pek hoşuma gitmiyor zaten tasarımı falan. karekök acil ayt'den daha mı iyi diyorsunuz ?

bu arada sizin hedef nedir ?
  • lti'den limiti bitti türev integral 1 haftaya bitiyor. çok yarar sağlar, keşke olaslılık permütasyon fasikülleri de olsaydi
  • Gönlümde sınıf öğretmenliği var aslında ama boğaziçi de çok cezbediyor beni. Boğaziçi YBS revaçta ama temkinli bakıyorum o bölüme ben. Bir de sınavda kendi yapabileceğimi görmek adına ilk 1K, 2K gibi hedeflerim de var. Benim elimde 345, Karekök AYT kitabı var. Ayrıca Acil ve Bilgi Sarmalın da önemli yerlerinin testleri var (Acil A+, Bilgi Sarmal ÖSYM Tipi soruları). Üstüne Apotemi fasikülleri falan derken. Donanımlı olmak istiyorum çok. Bakalım neler olur hocam. Sizin hedef nedir?

Sınıf öğretmenliği konusunda ciddiyim bu arada :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GrazieRagazzi -- 1 Kasım 2019; 12:38:22 >
  • GrazieRagazzi kullanıcısına yanıt
    benim hedefim de 1k (gönlümdeki hedef ilk 100 ama ) aklımda 3-4 farklı bölüm var tercih döneminde netleşirim. boğaziçi işletme, bilkent ekonomi vb..
  • ea_guru kullanıcısına yanıt
    Dilerim ki gönlünüzdeki gerçekleşir hocam, başarılar :)

• güncel dostlar

• Geçen sene türev ve integralini çözmüştüm bence piyasanın en iyi ve kaliteli soruları ondaydı özellikle maraton testleri ile beraber o kitabı bitiren bir öğrenci sınavda soru kaçırmaz bu sene de analtiğini almayı düşünüyorum

• Trigo limit türev integral’ini çözmeyi planlıyorum 1.5 ay sonra başlayacağım trigodan

• KAF 4'u satin alacagim, sonra Apotemi'ye girisecegim hocam. Trigonometri ve LTİ.
    Analitik'teki sorular basit diye duydum, elimdeki kaynaklardan sonra yine yanlisim cikiyorsa sınava yakın çözerim.

• Arkadaşlar trigo lti gibi konuların apotemi fasikülleri kaç günde biter günlük 3 4 saat çalışma ile

• üste

• Lti,analitik çözeceğim

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.