Şimdi Ara

APOTEMİ VEYA SONUÇ DERECE ÇÖZEN SİSTEMİN LOSERİDİR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Babacım zor olduğunu biliyonuz alıyonuz çözüyonuz düşük yapınca da gelip ağlıyonuz sanki zor olduğunu bilmiyorsunuz. Biz sizin ağlak cümlelerinizi okumak zorunda değiliz. Çözemeyecekseniz almayın bu kadar basit. Hem lys böyle gelmez diyorlar hem gelip burda "öööööğğğ 40 net yaptım ööööğğ 50 net yaptım öööğğ yerimi koruyamayacam" diyonuz

• Apotemi için katılıyorum ama derece cok da zor sayılmaz lyslere göre. 2013 ve 2015 mesela belki bir iki denemesinden kolaydır derecenin, gerisinden zordur bence. O yüzden loserlık göstergesi olduğunu düsünmüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sınav zor gelirse bi görüşelim seninle

• En kolay denemeden 70 yapıp burda hepinizi geçicem;)) yapmaktan iyidir her türlü, bir de apotemi cidden zor şeyapmayalım
  • Çözmek mantıklı değildir, herkes boru boru denemeler çözerken okyanus çözdüm, endemik çözdüm, final çözdüm ve 37-2 geldi matematik. Allah bereket versin.
  • öööööğğğ 40 net yaptım ööööğğ 50 net yaptım öööğğ yerimi koruyamayacam
  • hocam abartmayın tüm ösym ler derecenin denemlerinden zor olma şansı yok en zoru derecenin en basitidir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu işin üniversitesidr var zor soruya alışın test bebesi gibi kalıyolar sonra çözümü 2 sayfa isteyen intrgraller görünce nasıl yhaaa diye bağırıyorlar iş ygs-lys de bitmiyor

• Daha apotemi dışında 2015 geoya yaklaşabilen olmadı

• kelmangeeeeeeee kakooooo kakoooo şugarkeeeeee mageee kakoooo yandan geeeelll mage kakooooo kakoooo candan geeelll magee kakoooo mo kak kamiloooo biya westeee mo kak kamiloooo biya westeee me türbayyy dicaaa vilesgeee me haraaayy dicaaaa vilesgeeee voşdikeeelll mage kakoooo kakooo yandan geeeelll mage kakooo şugarkeeeee mageeee kakooo kakooooo candan geeell magee kakoooo gel mageeeee kakooo kakoooo şugarkeeee maneee kakooo yandan geeell mageee kakooo kakoooo candan geellll mane kakoooo mo kak kamiloooo biya westeee mo kak kamiloooo biya westeee me türbayyy dicaaa vilesgeee me haraaayy dicaaaa vilesgeeee voşdikeeelll mage kakoooo kakooo yandan geeeelll mage kakooo şugarkeeeee mageeee kakooo kakooooo candan geeell magee kakoooo
  • 2015 geoyu cözdüm de apotemiyi çozmediğim icin yorum yapamıyorum, sen diyorsan doğrudur hocam.

Bir de lafı gecmişken, şu 2015teki uzay soruları falan bizim mufredatta yok değil mi denklemli olanlar

• Babamdan

• 29-30 . Sorular müfredat dışı

• Tesekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.