Bildirim
Apotemi ve Karekok disinda
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Endemik -
Üçdörtbeş yada Limit olabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
345
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
kesinlikle endemik.diğerleri apotemi ve KARAkökten sonra kek gelir sana bir şey katmaz
Karekök zoru bankası (cozumler kitabın içinde) - endemik yayınları - bi de çıkmış sorular
quote:
Orijinalden alıntı: crackpoint
Karekök zoru bankası (cozumler kitabın içinde) - endemik yayınları - bi de çıkmış sorular
Hocam ben tekrar amaçlı 345 aldım ama kolay geldi, önceden karekök ygs lys bitirmiştim. Endemik geçicektim fakat lys olanı çözümsüz diye tereddütte kaldım çünkü dershaneye gitmiyorum.
Karekök zoru bankası alsam tekrar amaçlı iyi olur mu normal kareköke göre çok mu üst düzey, yada endemikle kıyaslasan zorluğu benzer mi yani alınır mı ? -
Endemik lys mat ın cozumlerine forumda rastlamistim. Var yani. Ayni zamanda endemik yayinlarin ne kadar ogrendik konu deneme sınavlari var ygs mati var bende iyi boş degil her konudan 30 soru seklinde ama cozumleri yok lyssini bilmiyorum. 345 sasirtici kolay evet. Dershane gitmiyorsaniz denemelere dikkat edin cunku gidenler haftada en az bir denemeye falan giiriyorlar gittikce sıklasiyor. zoru bankasi bende yok. Diger dersler sorunsuz degilse vs almazdim ben.
Endemik-acil matematik
Acil Mat 2 - Limit Mat 2
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam limitin kitabi kalın mi?
Cunku ben ayni sorudan 100 tane çözmek istemiyorum. Sıkıcı oluyor.
quote:
Orijinalden alıntı: 100leech
Hocam limitin kitabi kalın mi?
Cunku ben ayni sorudan 100 tane çözmek istemiyorum. Sıkıcı oluyor.
Kalın. Ben Acil'i sipariş ettim sen de bakabilirsin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Peki hocam acile de bakayim. Tesekkurler ve esenlikler bu arada gün aydı :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X