Şimdi Ara

Apotemi sosyal bilimler özet ve soru bankası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
1.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Önerir misiniz dostlar nasıl olmuş sizce?

• özeti güzel hocam internette örnek sayfaları vardı ancak soru bankası hakkında hiç bilgim yok

• özeti bende var baya güzel
  • Eski sb ile yenisi arasında ne kadar fark var acaba ? Bende eski sb var ii görür mü
  • Soru bankasini aldim baya iyi. Kalin bir kitap test sayisi da yeterli. Sosyali gelistirir.
  • Özet güzel ama soru bankasını bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Clepsy kullanıcısına yanıt
    Sayisal için fazla mı gelir zorluğu nasıl?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EN İYİ AYT MAT SORU BANKASI
    5 yıl önce açıldı
    Apotemi sosyal konu özeti
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • laplasyen kullanıcısına yanıt
    sonucta sayisal bile olsan hedefin 15+ olmali bence bu kitap zaten ayri ayri sb cozmek istemeyen mf ve ealar icin hazirlanmis
    Hocam belli bir temelim var sosyalde. Geçen sene 14-3 yaptım. Pek iyi değil ama kaçan sorular felsefeden. Bir yanlış tarihten. Az çok bir şeyler biliyorum fakat baştan sona tekrar için konu anlatımı dinlemek falan istemiyorum. O yüzden bu sb’yi alıp girişeyim diyorum. Yapamadıklarımı öğrenip geçerim kafasındayım. Sizce nasıl yapılmalı?
  • -Shepard- kullanıcısına yanıt
    Sen, benim adima mizah icin acilmis, fosforcu olarak itham edildigim sayfada bana agir kufur etmistin. O yuzden seni bloklamisim. Nazik sorun icin tesekkurler ama hala ayni fikirdeysen (6 gun onceki) cevabim senin verdiginin aynisi olacaktir;

Apotemi sosyal bilimler özet ve soru bankası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Clepsy -- 25 Aralık 2020; 13:47:56 >
    İroni yaptığımı anlamamışsın herhalde hocam. Kırdıysam kusura bakmayın yine de
  • -Shepard- kullanıcısına yanıt
    Savcinizin felsefe notlari konusu vardi orada cok guzel PDF var bulabilirsin, isine fazlasiyla yarar. Sosyal icin apoteminin sb yeterli baska bir sey cozmene gerek yok. Eksik oldugun konuda 1.5 hizda hocalari dinlersin veya baska yerden okursan fazlasiyla basarili olursun. sos1 o kadar zor degil
  • hocam apotemi matematik dışında çözülcek bir kaynak değil

• Gayet güzel ikisi de.
  • Up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.