Şimdi Ara

APOTEMİ PROBLEMLER VS KAREKÖK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hangisi daha iyidir ? Elimde kapadokya yayınları mantıklı problemler var ama çok kolay soruları. Hangisi sınav düzeyinde ?

• Apotemi matematikte tüm versusları alır
  • bende apotemi vardı onu al bence. bu arada kitabın ilk kısımlarını çöz diğer kısımlarında yüzde/havuz/işçi problemleri diye ayrılıyor. ilk kısımlar karışık porblemler. ( eğer çok zamanın varsa diğer kısımları da çözebilirsin). ve bu arada internette çözümleri vardı onun yanlış hatırlamıyorsam sitesinde var.
  • Karekök rop harika. Apotemi kullanmadım bilmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konuda çok ayrık görüş var anlaşılan Hangisini alacağımı şaşırdım ama apotemi çok övüldü
  • Bana göre ikiside birbirine denk kitaplar ikisinden birini alıp çözersen diğerine gerek kalmaz diye düşünüyorum :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apotemi kesinlikle

Apotemiyi eline alıp incelemeyen arkadaşlar ROP demesin burada. Bende ikisi de var apotemi problemler gerçekten çok kaliteli.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Problemler fasikülü
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu arada yüzdeyüz yayınları nasıl ? Oda sınava cok yakın diyorlar
  • İkisi de vardı tabi ki de apotemi.
  • Hocam kolay soruları bile çok uzun çözüyorum ama galiba masturbasyondan kaynaklıymış yavaş düşünme vs. Siz nasıl başladınız hızlı mıydı ?
  • KamyonlaDriftÇekenAdam kullanıcısına yanıt
    Yavas cozersin baslarda, sonra da alisirsin, apo. prob. sinav seviyesinde o yuzden cozulmesi gerekiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karekök rop un ösym ile alakası yok

• Apotemi çok övülüyor, görecez bakalım.
  • Beyler peki apoteminin fiziği nasıl ? Elektriği vs efsaneymiş diyorlar. Soruları çok zor değildir inşallah lys ye göre ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KamyonlaDriftÇekenAdam

Beyler peki apoteminin fiziği nasıl ? Elektriği vs efsaneymiş diyorlar. Soruları çok zor değildir inşallah lys ye göre ?

Lys ye göre çok zor

Gereksiz işlemler var

• turaciokan T kullanıcısına yanıt
    Yapma ya adam gibi fizik fasikülü yok mu hocam piyasada sanırım en iyisi kartezyen ama o da konuyu kavramak temel almak için.
  • quote:

Yapma ya adam gibi fizik fasikülü yok mu hocam piyasada sanırım en iyisi kartezyen ama o da konuyu kavramak temel almak için.

Adam gibi fasikül vardır ama sınava göre fasikül yoktur. En iyisi Lys adına umut öncül videoları+palme lys ka( konu anlatımlı yazıyor ama kitap özet şekilde).

Ben böyle denedim fizik 25 5 geldi. Sen daha farklı dene ful getir.

• Beyler kitabı aldım sanırım tek zorlanan benim sayı problem testlerine geldiğinde her soruyla 20 30dk uğraşıyorum yarısını anca yapabiliyorum sınava göre çok zor değil mi ya ?
  • quote:

Beyler kitabı aldım sanırım tek zorlanan benim sayı problem testlerine geldiğinde her soruyla 20 30dk uğraşıyorum yarısını anca yapabiliyorum sınava göre çok zor değil mi ya ?

Degil sinavda da oyle ugrasacagin sorular olacak. Onlarla ugrasirken ne kadar pratik dusunebilirsin sonuca en hizli nasil ulasirsin bunlari öğrenmeye bak o kitaptan.

• KamyonlaDriftÇekenAdam kullanıcısına yanıt
    Bütün mat 1 i bitirdikten sonra apotemi problemlere başla yoksa çok dar bi pencereden bakarsın

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.