Şimdi Ara

APOTEMİ PROBLEMLER KİTABI HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
2.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Apoteminin problemler kitabının ne zaman çıkacağını bilen varmı uzun zaman almayacaksa çıkması onu bekleyim onu çözeceğim.Uzunsa farklı bir problem fasikülü çözeceğim.Apotemi dışında ne önerebilirsiniz şu an piyasada bulunan zorlayıcı ve gerçekten işin ana mantığını özümseten bir fasiküle ihtiyacım var.

• Takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sene başında çıkacağını düşünüyorum uzun zamandır bekliyorum bende fakat sadece maraton testlerinin sağlam olacağını düşünüyorum
  • Ebeci kullanıcısına yanıt
    Orası öyle ama şu bir gerçek piyasadaki fasiküllerden iyi olacağı kesin.Apoteminin konuyun öğretme biçimi çok hoşuma gidiyor.Sene başında çıksa iyi olur zor problemler karşısında tıkanıdığım olabiliyor bazen bu sorunu o kitapla halletsem iyi olacak.
  • Ösym'nin sınavlarındaki tüm çıkmış sorular (ALES,KPSS,DGS...) başka bir şeye ihtiyacınız yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreamabout -- 18 Ağustos 2015; 18:41:55 >
  • intexo kullanıcısına yanıt
    bunu alabilirsin zaten düz problem sorularından ziyade biraz düşünmeye dayalı problem soruları çıkıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lykke.. -- 18 Ağustos 2015; 19:01:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dreamabout

Ösym'nin sınavlarındaki tüm çıkmış sorular (ALES,KPSS,DGS...) başka bir şeye ihtiyacınız yok.

ALES ve dgs mat1 ini anaokulu veledi çözer

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • onların içinde güzel problemler oluyor onları çözün. Eğer tüm sorular ilkokul seviyesi geliyorsa sana aferin mat'ın 40 net olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dreamabout

onların içinde güzel problemler oluyor onları çözün. Eğer tüm sorular ilkokul seviyesi geliyorsa sana aferin mat'ın 40 net olacak.

Saol bende öyle düşünmüştüm

• Apoteminin twitterında bu ayın sonunda çıkacağı yazıyor haberiniz olsun

• ygs ye kadar çıkartılır ancak konu anlatım fasikülü olduğu için zor olmasını beklemeyin temel düzeyde birşey olur,
  • bence bekleme. problem kisinin kendisinde bitiyor. 9.sinifta problemler yetismemisti okulda. Dershanede de dinlemedim hic. 1 bosum var o da surem yetmedigi icin. bence herhangi bi kitabin konu anlatim kismi yeterli olacaktir. Onemli olan soruyu dusunup senin kafa yorman. Bu yeterli olacaktir. Soru olarakta cikmis sorulari cozmelisjn mutlaka

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.