Şimdi Ara

Apotemi Problemler Çözümleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kitap çıkalı kaç hafta oldu hala çözümler yüklenmiyor.Ne zaman tamamlanacağını bilen var mı?Çözümleri var diye güvenip aldım

• kardeş geçen senede öyle yaptılar bölüm denemelerinin çözümlerini 1 hafta kala yükledil..er
  • quote:

Orijinalden alıntı: zülfikarr

kardeş geçen senede öyle yaptılar bölüm denemelerinin çözümlerini 1 hafta kala yükledil..er

YüzdeYüz problemleri almadığım için pişman oldum valla
  • Ragnarok. R kullanıcısına yanıt
    bende pişman oldum bir ayda bi mail atıyorum hep yakın zamanda yüklenecek diyor
    bende problemler kitabı almayı düşünüyorum ne önerirsin yüzdeyüz mü apotemi mi
  • Mirlivaa kullanıcısına yanıt
    bende problemler kitabı almayı düşünüyorum ne önerirsin yüzdeyüz mü apotemi mi
  • Ben karekök rutin olmayan problemler aldım çözen var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apotemi ve Ösym
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • iki kitapta kaliteli ikiside çözümlü idi fakat apotemi yüklemedi yüzde yüz yayınlarında kitabın içinde bulunuyor çözümler bizim hocamızda yüzde yüz önerdi bence alabilirsin
  • Sabredin.
  • cakiyyyy C kullanıcısına yanıt
    Ne sabretmesi ya hu? 1 aydir gelmiyor. Kitaba yeni başladiğin için tuzun kuru. 1 aydir çözüm bekliyoruz! Sabirmiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende muzdaribim bu konudan ama sağlam soruları var apoteminin , yanlış yönlendirmeyelim.
    yüzdeyüzün problemlere dair 1 kitabı var oda oran-orantı-kesir-yaş problemlerini içeriyor sanırım sadece , ve yüzdeyüzün hepsi çözümlü değil kendi sordukları kısım çözümlü sadece, konu kavrama testleri ve çıkmış sorular çözümlü değil.bana kalırsa apotemi zorluk bakımından bir tık daha ötede. soru sayısında yüzdeyüz
  • quote:

Orijinalden alıntı: korkmaziz

https://www.youtube.com/channel/UCmeR1Xmx4Qxx9HUcLYRerJw?view_as=subscriber
    Biraz geç olmadı mı sizce

Marmara hukuk kazandım ben :d
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ragnarok.

quote:

Orijinalden alıntı: zülfikarr

kardeş geçen senede öyle yaptılar bölüm denemelerinin çözümlerini 1 hafta kala yükledil..er

YüzdeYüz problemleri almadığım için pişman oldum valla

Alıntıları Göster
    Yuzdeyuz pek begenmedim apotemi daha iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    hocam 40da 12 yapan bir tmci için mat 2 tavisyesi verir misin? lti'ye ne zaman başlamıştın?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.