Şimdi Ara

Apotemi problemler çıkmış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
1
Favori
1.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kapmıştım bir tane, sanırsam tüm çözümleri siteye ekleyecekler, yanında bi tane de deneme göndermişler ne güzel ne güzel.
  • kaç sayfa bu fasikül arkadaşlar? Sizce bu mu yoksa karekök rutin olmayan mı

• geçen sene yanlış sorular vardı diyolardı düzeltmişlerdir umarım
    çözümleri kesin olucaksa alıcammmm
  • Dikten inen dikme kullanıcısına yanıt
    hangi deneme
  • quote:

Orijinalden alıntı: sametc6464

hangi deneme

Apotemi'nin kendi genel denemesi, 1 tane ama öyle set falan değil.
  • arkadaşlar behzattan problem bitirdim şimdi karekök ygs den problem bitirsem zaman kaybı olur mu direk apotemi mi çözsem sizce ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    345 GEOMETRİ ÇIKTI!!!
    4 yıl önce açıldı
    Problemler fasikülü
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Puppey

arkadaşlar behzattan problem bitirdim şimdi karekök ygs den problem bitirsem zaman kaybı olur mu direk apotemi mi çözsem sizce ?

Behzattan problemleri izleyip karekökteki 22 testin hepsini çözdüm tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: RebelShade -

quote:

arkadaşlar behzattan problem bitirdim şimdi karekök ygs den problem bitirsem zaman kaybı olur mu direk apotemi mi çözsem sizce ?

Behzattan problemleri izleyip karekökteki 22 testin hepsini çözdüm tavsiye ederim

Behzat hocanın kaf bende de var. Ondan problemleri bitirdikten sonra birey b gelisim serisinden mi cozeyim yoksa direk karekökteki testlere mi bakayim sizce?

• quote:

Hem Behzat hem de Karekök problemler olarak basit kalmış, direk Apotemi al çöz bence ben de Behzat'tan izleyip üstüne 3-4-5 çözmüştüm baktım denemelerde yapamıyorum apotemi aldım.
  • 2 saat önce toptan kitapçıdaydım.adam reklamlarını yapıyolar çıktı vs diye daha elimize ulaşmadı hafta içi gelir dedi.
  • Ygs-lys kimya kitabıda çıkarmışlar
  • bu fasikülü alsam konuyu öğrenebilirmiyim ? yoksa çok hard bi fasikül mü ?
  • Arkadaslar ben inceledim bu kitabi bana az test var gibi geldi yani konuyu ogretmek icin gibi gorunuyor oyle rutin olmayan problemler gibi degil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dikten inen dikme kullanıcısına yanıt
    tamamdır o zaman bu soru bankalarında ki problemler basit oluyor nedense hep fen bilimleride çöptü.nasıl memnun musun peki şuan apotemiden
  • radagasty R kullanıcısına yanıt
    içindeki çözümlü örneklerle birlikte 620 soru varmış. yanılmıyorsam rutin olmayanlarda 300-400 civarı bu rakam.
  • darth hede kullanıcısına yanıt
    Ben soru sayisi bakimindan demedim apotemide ayirmis mesela mum problemleri diye konu anlatmis sonra cozmus falan ama rutin olmmayanda direk sorular var diye biliyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

tamamdır o zaman bu soru bankalarında ki problemler basit oluyor nedense hep fen bilimleride çöptü.nasıl memnun musun peki şuan apotemiden

Daha tam başlamadım ama göz attığım kadarıyla güzel.
  • ben karekök rutin olmayan problemler aldım artık bunu bitiririm

üstüne apotemi çözmek çok zaman yer
  • Rutin olmayan kitabınin yarıdan sorası olasılık geometri fonksiyon sorusu bile var kitabın neresi problemler anlamadım ben mi bir sey kaciriyorum ayrica ayakustu inceledim konan sorularin bazıları geçen yıl apoteminin ygs deneme kitabında olan sorular oradan alınmış
    Apotemi tam problem kitabı olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sameterenn -- 13 Kasım 2016; 21:52:49 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.