Bildirim
APOTEMI MODERN FIZIK

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Up
Ben de merak ediyorum çözen var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tavsiye etmiyorum beyler konuyu bilmiyorsanız anlatımı yetersiz gelecektir konuyu önce çalışıp bir kaynaktan çözüp sonra bi kitaba geçince oturuyor.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
üstteki arkadaş biraz haklı tekrar için çok iyi bir kitap.
Teşekkür ettim gençler
Bilmeyen adama pek gelmez. Yani fasikülden konu anlatımıyla öğrenir sonra yine fasikülle soruları çözerim olmaz. Ama ben hocama anlattırıp buna geçtim çembersel bitti harmonik hareketi hocama anlattıracağım onu bekliyorum bu sırada dalgalara geçtim yavaştan.
Ben memnunum güzel olmuş bence.
Hocam ben bitirdim konuyu tekrar için nasıl? Özellikle yorum soruları iyi mi?
Hocam neden beğenmediniz? Eski müfredatı da mı katmış?
Geçen sene 3 hafta kala çözmüştüm hoşuma gitmişti cevap anahtarında hatalar vardı ama beğenmiştim.
Testlerinde 2 veya 3 soru sınav tarzı geri kalanı işlem hocam o yüzden bulaşmayın denemeden gidin
Yayın denizi tek fizik sb çöz, işlem ağırlıklı sorular daha çok bu fasikülde.
ben şuan çözmekteyim apotemi modern fizik bence biraz konuyu oturmuş biri için iyi bir kitap ama ilk öğrenecek için konu anlatımı yetersiz kalır ve sorular zor gelir.ama çözülmesi gerekir bence
-
çapla başlayın üstüne yayın denizi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X