Şimdi Ara

Apotemi matematik denemeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar elimde gecen senenin denemeleri var. O zamankiler hayvanımsı bir zorluktaydi bu sene çıkanlar da aynı mı? Bir de içerik olarak değişti mı acaba bilen birileri beni aydinlatabilir mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şurdanbiöğrenciabi -- 29 Kasım 2016; 19:7:56 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Problem kitabının yanında hediye deneme geldi, sorular normal düzeyde hocam hayvani bir zorluğu yok. YGS düzeyinde sorular.
  • Hocam insallah sadece size normal gelmiyordur seviyenizi bilemiyorum ama:) karekökü çözdünüz mü kıyaslayabilirseniz daha iyi anlarim

• Karekök daha zor dostum, en azından bana öyle geliyor.
  • Bu cevap yeterli kardeşim cok sagol

• hocam geçen yil almiştim karekökün mat denemelerini ama aşiri klasik ve basit sorulardan oluşuyordu. Bu seneki nasil klasik sorular mı yoksa ygs matematik kitabindaki gibi mi sorular?
  • Karekök çok iyi matematik denemelerine ilk onunla başladım basta baya zorlanmıştım ama sonra kitaba alıştım. Gecen sene nasıldı bilmiyorum su an hic kolay oldugunu söyleyemem

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgi Sarmal AYT Mat Denemeleri
    4 yıl önce açıldı
    apotemi lys deneme mat
    10 yıl önce açıldı
    APOTEMİ TYT FEN ÖZET
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şurdanbiöğrenciabi Ş kullanıcısına yanıt
    Hocam karekök s.b. mi daha zor karekök denemeleri mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam problem kitabının yanında yolladıkları denemenin geçen seneki uçuk denemelerle pek alakası yok ancak incelemeden alma derim. geçen seneki denemelere müfredata göre çıkarma/ekleme yapıp basmış olabilirler çünkü apoteminin genel denemesi yoktu, bu sene yazdılar ve piyasaya sürecekler. matematik denemesi ise üç senedir var.
  • nicksizayı kullanıcısına yanıt
    Hocam bence ikisi de cok ideal sınavdan once çözülmesi gereken kitaplar diye düşünüyorum. Denemesi ösymye göre zor ama kesinlikle katkısı oluyor

• Ben de gecen sene almıştım apotemiyi iste sonra aldığıma bin pisman oldum sırf zorluğundan dolayı. Sorular cok kaliteli evet ama 40 sorunun hepsi de zor olunca ona deneme denmiyor bence :/ eğer uçuk degilse alırım zaten cok fazla kaliteli deneme yok galiba

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.