< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozybgrisback -- 19 Kasım 2019; 23:9:56 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozybgrisback -- 19 Kasım 2019; 23:9:56 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Hocam bu söylediklerim tamamen şahsi düşüncem ama böyle netlerinizi paylaşmanız biraz saçma geliyor bana. Yani millet sizin sonucunuzu ne yapsın. Bu sonuçları görmek bana veya diğer arkadaşlara ne katıyor mesela :) tamam MaşaAllah gayet güzel netleriniz var belki 2binden mezunsunuz eyvAllah. Allah daha da arttırsın. Ama bu netleri görüp demoralize olan çok büyük bir öğrenci kitlesi var buna eminim. Sürekli sizi bu tarz paylaşımlarda görüyorum. Ve süreklide başkalarıyla atışmalarınız gözüme çarpıyor. Forumdakilerin birçoğunun size karşı bir antipatisi var artık. Ve böyle konular açarak bu oranı daha da arttırıyorsunuz. Bence böyle gereksiz konular yerine daha güzel konular açabilirsiniz. Mademki bu kadar güzel netleriniz var ve 2 binden mezunsunuz. O halde açın şöyle güzel bir tavsiye konusu. Mesela nasıl hızlandınız nasıl 110 üstüne çıktınız bunlardan bahsedin ki konuyu okuyanlar yararlansın.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |