Şimdi Ara

apotemi ayt fen zor olması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadas bu ne ıkınarak çözdüm soruları ayt fen nasıl olmaz amaclı bi deneme yapmıslar heralde kimya biyoma güvenirdim biyo fena patlattı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Biyo bende de patliyor. Umarim karsiligini aliriz

• Beni de fizik batırıyo moral falan kalmıyor

• biyosu saçmalık kalanı kaliteli bir tık üzerinde sınavın ama abartılı bir tarafı yok
  • Kaennn kullanıcısına yanıt
    bi tık mı :d hocam fizik böyle cıkmıyor böyle cıksa da 2 soruda cıkıyor apotemide 5-6 soru neredeyse bu tarz.. kimyası zaten cok uc ayrıntıları soruyor he ben yapabiliyorum temelim iyi oldugu icin ama sınavdaki sorulardan alakası yok kimyanın zor bi deneme acıkcası 345 kimyasında 10 denemede toplam 10 yanlısım varsa bu denemede ilkinden 2-3 yanlıs bi bosum cıktı kimyadan

• fiziğinde büyük bir fark yok bence sadece hikayeli paragraflı değişik sorular oluyor arada onlar biraz kasıntı uzun boylu adam sorusu vs. Kimyası sınavın bariz üzerinde fakat kaliteli bence geliştiriyor.
  • Cidden ösym nin 1(yazıyla bir) tık üstü. Biyolojisi zor ancak fizik ve kimya o kadar abartıldığı kadar zor değil (ösymden zor ama aşırı fark yok)...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En zor tyt denemeleri
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar nasıl fark yok ösymnin sorduğunda max 3 işlem oluyor apotemide 3 işlemden aşağı soru yok kimyada.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 345de 33 38 arası yaparken apotemide 25 33 e düştüm.

• Erken ciksaydi alirdim da son 20 gun psikolojimi alt ust etmesinden korkuyorum bu denemenin, siparis edemedim bir turlu.

• Beni en çok biyosu yoruyor fizik kimya tek tük çıkıyor ama biyolojisi bir değişik

• Sınav seviyesiyle çok fark olduğunu düşünmüyorum ben biyolojisi dışında

• MaVzeR16 kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum. Kimyası güzeldi. Fiziği de öyle ama bana zor geldi. Ösym 2-3 seçici soracak olsa en fazla bu seviyede sorar.

• Biyolojisi güzel değil kimya ve fiziği zorlayıcı güzel sadece zor ve eleyiciliği fazla

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.