Şimdi Ara

APOCU VE PKK SEVİCİ CHP DİYENLER GELSİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://twitter.com/herkesicinCHP/status/655993499125424128/photo/1

Okudunuz mu? Herşey apaçık ortada, CHP, HDP'ye bayıldığından sahip çıkmıyor, HDP anayasaya göre legal bir parti ve onun yerine hangi parti olursa olsun aynısını yapar. Dünyadaki en boktan görüşlere bile sahip olsanız anayasa çerçevesinde legal olduğu sürece onu parti olarak kabul etmek zorundayız. Haa koalisyon yapmazsın tamam onu keyfin bilir yani MHP de stepne değildir diyen HDPliler de haksızdır. Bu ülkede barış isteyen kim olursa Mhp Akp ve diğer partiler onun yanındadır CHP. Pkk bir azılı terör örgütüdür ve buna gözyumanlar utansın. PKK ile dün dümen yürüten, Oslo'da birbirleriyle yiyişen AKP'dir bunu unutmadık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dodgers -- 20 Ekim 2015; 18:34:18 >

• Kapali kapilar ardinda anlasma imzala ama maddeleri sakli tut sonra baska partileri pkk ile sucla. O maddelerin ne oldugunu bilen var mi. Sizce iyi maddeler olsaydi akp boy boy reklam yapmaz miydi. Hanginiz sordu maddelerin ne oldugunu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aldıkları oylara göre legal olabilirler. Ancak tavırları onları illegal hale çoktan getirdi bile.
  • Pyd ne ya? Hani koridor actiklari?
    Kobane biji ahmet falan?

• Millet bunu anlamıyorki işte bizim halka siyaset yapabilen yüzsüz olan her türlü yalanı söyleyebilen iki yüzlü siyasetçiler lazım sen getir katili siyasete sok aynı masaya oturtur düne kadar türk bayraklarını kaldır mitinglerde türk bayrağı tutanları gözaltına aldır ama bugün işine gelince siyasete kendin soktuğun partiye bunlar terörist de şunlarda teröristlerle işbirliği yapıyo de bizim halk o kadar düz bakışlıki aaa evet bunlar teröristlerin yanında duruyo der ve terörist diye nitelendirdiklerinin o güne kadar yanında olanları savunurlar bide işin komik tarafı inan bizim ülkede ne siyaset yapıcan ne tarih ne başka bişey usta kimse birşey anlamaz yemin ediyorum kafa yok bu halkın yarısında dünyanın başka neresinde olabilirdi bi düşünsene bu kadar göz göre göre yalan söyleyeceksin teröristlerin maşacısı olacaksın ve bugün işine gelmeyince düşman olarak göstereceksin sonrada bu bazı aklı kafası belli bi yere kadar çıkamayan halk gelip seni destekleyecek hala hemde bu akpartililerin vatansever olması yokmu şu seçimlerden sonra en çokta ona bitiyorum ben ha ben milliyetçiyim diyip vatanseverim diyip pkkya katılmışsın ha chpye suç atıp akpyi savunmuşsun..

• milli varlığa açık açık düşmanlık yapan bi partiye legal diyebiliyorsan sen de gevşeksin . Bu ağız tamamen hdp ağzıdır '' biz legaliz halk bizi seçti '' laga luga ,la halk dedikleri de terörist zaten .

O partiye legal diyen adamların chp de işi olmamalı .CHP bu tutumundan vazgeçmezse iktidarı göremez hiç bir zaman . Atatürk ün partisine yakışmıyor bunlar
  • Akp=chp. Bana göre. İkisindende kurtulmali bu ulke gercek bir sol parti varsa oda vatan partisidir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Humoral Immunity

Aldıkları oylara göre legal olabilirler. Ancak tavırları onları illegal hale çoktan getirdi bile.

Yeni mi getirdi tarih bilgisinden yoksun seçmen kardeşim.

Hdp 'nin ne olduğunu veya ne olmadığını 7 Haziran'da iktidar gidince mi öğrenebildiniz ??

İşin acı kısmı da tarihi bilmeyen seçmenlerin verdiği oylar bizim geleceğimizi karartıyor yine yine ve yeniden .
  • Bize PKK yı bile meşru görmeyi AKP öğretti. En son AKP nin hakkıdır millete bok atmak bu konularda. APO ile akraba oluyorlardı düne kadar :) Balık hafızalı millete ne anlatacaksın. Adamın partisi pkk nın kıçından ayrılmaz el ele kol kola, döner sana vay sen pkk meşrudur nasıl dersin diye isyan eder . ZEKA VE DEHA ÖRNEĞİ BU MİLLET.
  • Gezi'den sonrasını okumadım.

Dediği gençler galiba polise taş atan, etrafı yakanlar, esnafa iş yaptırmayanlar.

Bu yüzden AKP.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Desmond -- 20 Ekim 2015; 20:37:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Desmond

Gezi'den sonrasını okumadım.

Dediği gençler galiba polise taş atan, etrafı yakanlar, esnafa iş yaptırmayanlar.

Bu yüzden AKP.

Evet bende ulkede milyonlarca aclik sinirinin altinda insan olusturduklari icin gss gibi bir borcu milletin sirtina yukledikleri icin dunyanin en pahali gida ve elektronigi bize kullandirdiklari icin binlerce yandasi kpss siz torpille ise aldiklari icin (liste uzar gider) akp ye oy veriyorum.

Cok yasa akp

• quote:

Orijinalden alıntı: Alp Er Timur

quote:

Bu yüzden AKP.

Evet bende ulkede milyonlarca aclik sinirinin altinda insan olusturduklari icin gss gibi bir borcu milletin sirtina yukledikleri icin dunyanin en pahali gida ve elektronigi bize kullandirdiklari icin binlerce yandasi kpss siz torpille ise aldiklari icin (liste uzar gider) akp ye oy veriyorum.

Cok yasa akp

Çok alakalı olmuş. Helal sana.

• quote:

Orijinalden alıntı: Agulec40

Akp=chp. Bana göre. İkisindende kurtulmali bu ulke gercek bir sol parti varsa oda vatan partisidir

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Alp Er Timur

quote:

Bu yüzden AKP.

Cok yasa akp

Çok alakalı olmuş. Helal sana.

Tabi bubdediklerimin konuyla degil ulkeyle bile alakasi yok size kalirsa. Verecek cevabin olmayimca yazabilecegin teknsey alakasi yok demek zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: isAudi_52

quote:

Akp=chp. Bana göre. İkisindende kurtulmali bu ulke gercek bir sol parti varsa oda vatan partisidir

Görüşme nedenini amacini oou sonra gel gül şuan sen komik durumdasın ilk amacını bil bunun zaten gereksizdi

Ayrıca ermeni soykırımını tarihi yalan oldugunu ispatlayan ve mehmetçiğe armagan eden adamdır

Solcu bir parti oda vatan partisidir

Ülkücü olarak o fotoğrafı bioerek söylüyorum

Az yüzün varsa araştır

• quote:

quote:

quote:

Görüşme nedenini amacini oou sonra gel gül şuan sen komik durumdasın ilk amacını bil bunun zaten gereksizdi

Ayrıca ermeni soykırımını tarihi yalan oldugunu ispatlayan ve mehmetçiğe armagan eden adamdır

Az yüzün varsa araştır

Doğu perinçek in siyasi hayatinda girmedigi kalıp yok bu kadar donek bir adam olamaz,onemli olan oraya gitmesi değil ordaki tavrı,bu adam zaten marksist ve zamaninda pkk sempatızanlığı oldugu gormezden gelinemez,simdide Atatürkçü takılıyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Az yüzün varsa araştır

Doğu perinçek in siyasi hayatinda girmedigi kalıp yok bu kadar donek bir adam olamaz,onemli olan oraya gitmesi değil ordaki tavrı,bu adam zaten marksist ve zamaninda pkk sempatızanlığı oldugu gormezden gelinemez,simdide Atatürkçü takılıyor.

Dogu perinçeki yanlış taniyorsun hangi yazilari okudunda vardin bu düşünceye

Pkk sempatizani asla olmamış oz ve öz atatürkçüdur kendisi. Gitme amacını arastir sadece

Ayrıca suan vatan partisinde ergenekon denen saçmalıkta yargilanan vatan sever komutanların bir kısmı vatan partisi üyesi.

Bence çok ön yargılasın

• Ermeni soykırımı olmadigini ispatlayan demissin yanlış biliyorsun doğrusu,ermeni soykırımı yoktur demek düşünce özgürlüğüdür Perinçek bu davayı kazandı ermeni soykırımı ile alakalı bi durum yok yanı

• quote:

Orijinalden alıntı: Emple

Ermeni soykırımı olmadigini ispatlayan demissin yanlış biliyorsun doğrusu,ermeni soykırımı yoktur demek düşünce özgürlüğüdür Perinçek bu davayı kazandı ermeni soykırımı ile alakalı bi durum yok yanı

Bu bile buyuk adım ermenistanin ermeni soykırımını destekleyen 40 çuvallık kanıtları artık çöp tüm avrupa devletleri ermeni soykirimini kabul edenler yasalarini geri cekecek yani ermeni soykirimi artik masal hikayesi

• quote:

Çok doğru tespit. VATAN Partisi bu ülkede hakettiği yerde değil asla. Perinçek'in Apoya verdiği çiçek onu Abd saflarından çekip Türkiye tarafına çekmek amaçlıydı.
    "Türkiye soykırım yapmadi" demeyi suç olmaktan çıkartan Doğu Perinçek vatan haini ama "soykırımla yüzleş" pankartları altına giren CHP vatansever öyle mi!! Türkiye soykırım yaptığı kabul edilirse Ermenistan Turkiyeden toprak talep edebilecek. İşte CHP'nin vatanseverliği bu!

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.