< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kralrep -- 10 Haziran 2015; 1:04:43 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kralrep -- 10 Haziran 2015; 1:04:43 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
kimileri tarafından insanlığın bitirilip tüketildiği insana paçavra gibi davranılan yerdir hastaneler..
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hcgi -- 31 Mart 2016; 10:24:58 > |
Bende normalde bu tarz koku vs hiç olmazdı ama diz kırığı dolayısıyla 3 ay boyunca sadece haftada 1 oturarak duş alabildim. Her gün fizik tedaviye gittiğim için bu bölgeleri kolonyalı mendille silerek temizledim. Bir de yatmaktan kilo alınca burada koku ve ıslaklık oluşmaya başladı. Kolonyalı mendille silmeyin arkadaşlar. Silerseniz de bunların organik bebek için olanları var onları tercih edin. Bim'de vs satılanlar çok kokulu ve kimyasal içeriyor bölgeyi tahriş ediyor. Biraz yürümeye başlayınca tekrar her gün duş olayına geri döndüm, bölgeyi temiz tutmaya özen gösteriyorum şu an %90 azaldı. |
kendi tecrübelerime göre kıllar alındıktan sonra oluşan bir koku bu sorunu yaşayan arkadaşlara öncelikle sıkı ve lastikli boxer giymemesini ve her hafta kıllarını alıyor ise bir hafta geciktirsin ve farkı görsün gercekten sosyal hayatı etkileyen rahatsız edici bir sorun bende yaşardım sonrasında kıllar alınınca olduğunu fark ettim ve normalde duştan çıktıktan 2-3 saat sonrasında bu koku oluşuyorsa artık 2 gün peşpeşe duşa girmesem bile sprun olmuyor bu arada kil almayi birakmadim tabii cuma günleri halloluyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |