Şimdi Ara

Apex Legends [ANA KONU] | Steam'e geldi (34. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.867
Cevap
28
Favori
87.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Rx 570 vram açik olsa da kapalı olsa da atiyordu ulan hep iyi anlarda oyun kapanır mı dayanamadım sildim düzeltirlerse bir daha indiririm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Kevin De Bruyne

Benim izlediğim bir bloodhound efsane oynuyor hocam. Fazla yayıncı tanımam. İzlemeyi sevmem. Tek tanıdığım mitrain, onun takımında bir bloodhound vardı. Çatır çatır ultiyle adam alıyordu.
    Agresif kullanmayi deneyeceğim. Ama yine de ultiyi basinca decoylar az dikkat bozabilse daha iyi olur.
    Decoylari yedirirsen zaten adamlari temiz aliyorsun.
    Blood oynayan wtcn olması lazım.
  • AMD kullanan ve oyunu aniden kapanan arkadaşlar , DDU ile güvenli modda ekran kartının tüm verilerini silin sonra sistemi normal başlatın , 18.12.2 sürücüsünü kurun , 5 saat kadar oynadım hiç atmadı
  • Oyunu genel olarak sevdiğimi söyleyebilirim hatta BR'lerden hoşlanmayan arkadaşım hadi Apex girelim diyor sürekli. Benden fazla sevdi resmen. Oyundan atma sorunlarını ben de yaşıyorum i5 4670 ve gtx1060 ile. Her gün en az 1 kere atıyor ve bu can sıkıcı. Bu kadar oyun tutmuşken bu soruna acil çözüm bulmalılar. Ayrıca hileler başladı oyunda buna da çözüm bulsalar iyi olur ama F2P oyunda ne kadar çözebilirler bilemiyorum.

Ben main olarak Bangalore ve Wraith kullanıyorum, bazen de Lifeline aldığım oluyor. Oyunu da pek iyi oynadığım söylenemez kill alsam yeter, 2. 3. olsak iyidir kafasında oynuyoruz arkadaşla. Bir iddiamız yok ama deniyoruz. Karakterlerin skilleri çok sevdiğimi söyleyemem, karaktere göre değişiyor.

Bütün karakterlerde neyi sevip sevmediğimi söylemem gerekirse;

Bloodhound bence pasif-tactical-ultisi hepsi iyi ki hepsini iyi bulduğum 2 karakterden biri bu ama kullanmıyorum yine de, ben oynayamıyorum niyeyse Bloodhound ile.

Gibraltar 1v1 kaldığımda karşımdaki tactical kullansa bunu kendi lehime kullanıyorum ekstrem durumlarda işe yarıyor. Ultisi fena gözükmüyor çok kullanmadım. Pasifi de o kadar hayat kurtarmıyor.

Lifeline pasifi güzel ve kesinlikle kullanışlı. Ama tactical ile ulti skilli başta güzel sonra önemsizleşiyor. Heal bolca buluyoruz ve Lifeline heali ağır dolduruyor belki çatışma esnasında ufak ufak artırması fayda sağlayabilir onun haricinde bir önemi yok. Drop olayı da bazen çöp itemler atabiliyor ve ileride önemsizleşiyor.

Pathfinder Bloodhound ile birlikte tüm skilleri başarılı olan bir diğer karakter. Fakat kullanması zor, kullanabilen mükemmel kullanıyor bu karakteri.

Wraith pasifi kötü değil ama çok da iyi diyemem. Hayat kurtarabilir. Tactical skilline buff gelmesi gerek hem bir şey yapamıyorsun hem hiçbir şey göremiyorsun üstüne düşman nereye gittiğini görüyor. Hayat kurtardığı oluyor olmuyor değil ama buff gelmeli. En azından ya süresi artmalı ya da aynı süre içerisinde kalıp düşman izimizi görememeli. Ultisi de alana yetişmekte yarıyor, arada taktiksel işe yaradığı olabilir ama genel olarak çok kullansam da skillerine bayıldığımı söyleyemem

Bangalore pasifi çok iyi. Hayat kurtarıyor direkt, kurtarabilir bile demiyorum. Q'sı da kaçmak için arkadaşını kaldırmak için yerdeki adamı vurmak için düşmanı vurmak için bloodhound için oldukça kullanışlı ve bence oyundaki en iyi skillerden biri. Ultisini ben beğenmiyorum gayet ortasına dalıp oradan çıkabiliyorum. Ama pasif ve tactical skillerinden ötürü çok iyi karakter.

Caustic tuzakları oldukça kullanışlı, kullanmadığım için genel bir yorum yapamam.

Mirage kapalı bir karakter için başarısız bir karakter bence Bangalore kapalı olsa daha iyi olurdu veya Bloodhound. Pasifi o kadar iyi değil çok nadir hayat kurtarabilir çoğunlukla yakalanıyorsun. Oyuna yeni başlayan biri yutar onu anca. Q'su bazı durumlarda işe yarıyor ki bence tek işe yarar skilli bu. Özellikle yemi yutarlarsa yerlerini göstermesi başarılı. Ultisi ise bence çöp. Wraith gibi hiçbir şey yapamıyorsun ve Wraith'de en azından damage yemezken bunda yiyebiliyorsun çünkü siluet olarak görüp vurabiliyorsun. Bir de birden fazla decoy koyduğu için resmen adam ulti attım şu an siluet halindeyim diye bağırıyor. Görünmezken wraith gibi damage yememesi lazım veya en azından Q skilli gibi tek decoy ile yutturmaya çalışırsak daha başarılı olabilir.

Mamba out.....

In seven days God created the world. And in seven seconds I shattered mine.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gielenberg

Oyundaki en dar/iyi hitbox Wraith karakterinde. Şöyle bir sıralama yapılabilir;
    Wraith > Lifeline, Bangalore > Blood, Mirage. Diğer hitbox devlerini yazmama gerek bile yok sanırım.
    Hızlı ve agresif oynayan bir wraith, bangy ve lifeline triosu zehir eder oyunu.
    Özellikle combatlarda animasyonlari hızlı bir şekilde kullanmayı bilmek şart. Yerden kayıp atlayarak combata girmek gibi, sürekli ve hızlı bir şekilde pozisyon değiştirmek, picklediginiz yerden ikinci kez tekrar picklememek, tırmanma animasyonu, skull town gibi yerlerde sürekli çatıları aşağı yukarı kullanmak. Yani demek istediğim öyle taş kenarından, kapı aralığından adam vurmaya çalışmayın. Bir sürü yorum okuyorum burada ve görüyorum ki insanlar hala pubg kafasında apex oynamaya çalışıyor. Bir kere bunu kafanızdan silin. Hareketli loot sistemi var bu oyunda, bilmiyorum farkında mısınız.
    Bir noktaya atlanir, mümkünse insanların atladıklari lokasyondan uzak olmama şartı ile ve dışarıdan içe doğru third party olarak aksiyon olan yerler temizlenir. Kill loot :)
    Sniper alayım, şuradan bakayım 8x zoom var falan, aman. Adamları bir kere görürsün, ikincisinde kıçının dibinde biterler.
    Ben arkadaşlarım ile full agresif oynuyoruz. Şuraya bakalım loot vardır yerine, uçaktan atlayanlarin olabileceği noktalara göre burada adam olabilir mantığıyla oynuyoruz. Her silah sesi, airdrop, lifeline drop, respawn uçağı vs bunlar başlıca hedeflerimiz. Yani demek istediğim pubg oyun metasi ile apex oynanmaz. Maalesef bir çok kişide bunu görüyorum, dile getireyim dedim.
    Su konunun en iyi yorumu

• Oynadıgım her 10 oyundan yarısında 1v3 atıyorum oyunda ve illaki troll denk geliyor Solo, en azından duo gelse çok iyi olacak aslında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 23 Şubat 2019; 21:34:57 >

Sorun sürücü kaynaklı mı, yoksa oyundan mı kaynaklı; çözemedik...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Ben gerçeğin peşindeyim, kimin söylediği önemli değil. Ben adaletin peşindeyim, kim için veya kime karşı olduğu önemli değil.
    Eğer dikkatli değilseniz, gazeteler sizin zulüm gören insanlardan nefret etmenizi ve zulmü uygulayan insanları sevmenizi sağlar. Malcolm-X

Her zaman kazanan, bir defa kaybettiğinde tam kaybeder. Adâlet geciktikçe cezası büyür. Adâlet geldiğinde iflat etmez. Hak sillesinin sadâsı yoktur! Bir vurdu mu, devâsı yoktur. Mustafa Özcan
  • Gielenberg G kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun

Ryzen 7 5800X3D | ASUS ROG CROSSHAIR VI HERO | ASUS ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti OC Edition | GSKILL Trident Z RGB Led 32GB (4x8) DDR4 3200MHz CL14 | Samsung 970 Evo Plus 500gb M.2 | KINGSTON 240gb Hyperx Savage SSD | WD Caviar Black 1 TB/7200 |
    NZXT Kraken x62 | PHANTEKS Eclipse P400S Tempered Glass | BenQ XL2430T 24" 144Hz | LOGITECH G502 | STEELSERIES Rival600| Logitech G810 Orion Spectrum | Monster Abra A5 V15.2.2 |
  • nazar değdi heralde bana da. Hiç atmıyordu 2 haftadır şimdi attı.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkanDRDYK -- 24 Şubat 2019; 2:25:48 >
  • Arkadaşlar selam, oyunu bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine indireyim dedim ama phenom 2 işlmecim olduğu için açamıyorum. Birkaç yerde okuduğum kadarıyla phenom işlemcileri desteklemiyor mu oyun? Eski kaldık heralde

Orijinalden alıntı: OkanDRDYK

Bu ne için hocam bende de 1050Ti var şu an 70-75 fps alıyorum oyun akıcı ama bunu yapınca fps artar mı?
  • Koşma tusuna bastıgım zaman bir kaç saniye kendi kendine gidiyo s tuşuna basıyorum sadece sabitliyor takım savaslarında geri geri gidemiyorum sabit kalıyo o zaman karakter bu sorunu başka yasayan var mı ???
    çok olan tarafta değiliz
    çok olan tarafta olmayacağız
  • Arka Destroyer kullanıcısına yanıt
    yapmayın atmaya başladı
    Her şeyden önce saygı ve dürüstlük gelir.
  • ekledim hocam genelde bloodhound oynuyorum oynamak isteyen eklesin @Rathenium
  • Reaktans kullanıcısına yanıt
    beni artık her oyunda atmaya başladi kafayi yemek üzereyim
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.