Şimdi Ara

APC güç kaynağı aldım, bağlayamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

APC RS1500 güç kaynağı aldım ancak cihaz gelince kafam karıştı.Eski güç kaynağımda bilgisayrın kablosunu duvardaki priz yerine güç kaynağına bağlıyordum olup bitiyordu, bu cihaz biraz karışık :(

Bağlantı noktaları farklı, bildiğimiz erkek kablonun gireceği şekilde değil, kasaya giren güç kablosunun bağlantı noktası gibi 3lü.Belki Amerikan sistemidir, acaba bu nasıl bağlanacak, adaptör mü almam gerekiyor, cihazı kullananlar ya da bilnler bir yardım edebilirlerse sevinirim.

Cihazın bağlantı şemasını yükledim.En aşağıda "your computer's power cord" dediği yere duvardan gelen akım bağlanacak sanırım.Üstteki 8 bağlantı noktasına bilgisayar, monitör vs. bağlanacak ama ne duvara giden ne cihaz bağlantı noktaları tutmuyor bizim sistemi.

Teşekkürler.

• onun özel kabloları var kutunun içerisinden çıkması lazımdı.olmaz ise yaptırmanız ya da almanız gerekecek.

Peki nasıl özel kablo, tahmin ediyorum adpatör görevi gören birer parça almam gerekecek, ismi modeli falan var mı acaba bu kabloların?
  • http://www.siemens-power.com/powercords.htm
    bu kablolardan almanız gerek.
  • Benim paketten çıkan HM-9877 modelinin aynısı, diğerinden edinmem gerekecek o zaman en kısa sürede.Sanırım bağlayacağım her cihaz için bir kablo ve güç kaynağına duvar akımına bağlamak için bir kablo daha almam gerekecek.

Yardımınız için teşekkürler, iyi günler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.