Şimdi Ara

APB oyun KArakter satisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar karakter eu2 de bulunmaktadır 141 lv enforcer dir oyun ici nick : KuzuCevirme
    joker cr-5 karakter suresince yani sinirsiz 3 slotlu vardır sltolarında imro rifling 3 hunting sight 3 ve bandoiler 3 vardır

arac olarak packer vequero nun 4 slotlusu vardır g1 ile alınan vengador kiti ile geldi
    ve bishada kissaki nin 4 slotlusu mevcuttur

arac modifikasyonları : nitro 3 - field sup. - chashe streng3 - fireproof 3 mevcuttur

kit olarak

-pioneer full kit ses tekerlek dahil hersey aciktir ( bu kit seiyo adlı minibusunde butun kitlerini kapsamaktadir )
    -packer vequero vengador kiti vardir ( bukitle ses ve tekerlekte geliyor fakat sadece en sonuncuları yani zaten kullanacaginiz seyler )
    -bishada kissaki sport kit
    -bishada kissaki sound and wheel kit
    -jerico v20 sound and wheel kit

silah olarak

joker cr5 lcharacter lfie time 3 slot vardır

kiyafet olarak
    -guncel kiyafetlerin cogu g1 ile ola ve kitlerle gelen kiyafetler mevcuttur

oyun parasi 4 m vardir ( 4.1 m )

acıklama ve fiyat: arkadaslar bu hesap icin 100 lira dusunuyorum sadece 4m oyun parasi bile ( 500k si 400 g1 e satılıyor 5 dolardan 10 lira ) 80 lira ediyor ki colby mk3 ( bu 10k g1 harciyinca acilan silah 3 slot hesap suresince yani diger karakterlerinizdede kullanabilirsiniz ) acilmasina sadece 3.5 k g1 kaldi bu hesabı cok buyuk bir zarara satıyorum ki fiyatlandırmak gerekir ise

900 g1 e bishada ve ktiini aldim zamanında indirim ile
    2400 g1 e pioneer full kit ses tekerlek vs .
    2400 g1 packer vequ kiti + arac vs.
    2400 g1 joker cr5 aldim

ve birsurude kiyafet vs ivir zivir oyuna bu g1 etkinliginden sonra basladım toplam oyun surem 300 saat oldu referans verebilirim bu forumdan dolu diger satislarimada profilimden ulasabilirsiniz istenilir ise gittigidiyor uzerinden satis gerceklestirilebilir

odeme bicimi olarak herturlu bankada hesabım bulunmakta ayriyetten paypal da kabulumdur acil paraya sikisik oldugum icin satıyorum bu fiyattan kacirmamanizi tavsiye ederim herturlu soru pm den cevaplarim

telefon 05350744874 ankara/aydinlikevler

satis : yuzyuze gorusmelerde normal sartlarda uygulanır online ortamda once para sonra hesap seklinde uygulanır ( guvenlik icin gg uzerinden satis yapilabilir )

Mail adresi degistirdikten sonra gerekli diger bilgielr size gonderilir sifre id gerisi size kalmistir

fiyat: 100₺

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi loses -- 15 Eylül 2013; 7:54:26 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Escape from Tarkov [ANA KONU]
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.