Şimdi Ara

Apartmanımıza fiber geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kutuyu getirdiler arkadaşlar zaten bir yıl önce sokağa kablo döşemişlerdi benim sorum şu ben 16 mbps adsl kullanıyorum eğer 50 mbps fibere geçersem herhangi bir taahhüt ödemem gerekir mi ?

• Aynı sağlayıcıda daha pahalı veya aynı ücrette bir fiber pakete geçebilirsin :) veya fiberi getiren firma superonline ise onlar taahhüt cezası kadar indirim yapıyorlar diye biliyorum.
  • Ve ayrıca fiber çekmem için ne yapmam lazım ? Modemi değiştirmem gerekli mi eve kablo çekmeleri gerekli mi cevaplarsanız çok memnun olurum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Benthiohe -- 19 Ağustos 2016; 22:21:10 >
  • ImFencer kullanıcısına yanıt
    Evet getiren süperonline arayıp sorayım bi teşekkürler
  • Benthiohe kullanıcısına yanıt
    Önemli değil
    Diğer sorumla alakalı bi bilgin var mı hocam ?
    Herşeyi onlar hallediyor hocam. Modemin bulunacağı odaya kadar getiriyorlar fiber optik kabloyu. Sen sadece başvuruyorsun. Modemi de onlar veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ImFencer -- 19 Ağustos 2016; 22:26:22 >
    Şimdi aradım bir şeyler zırvalayıp durdu yok bayiymiş binada tek kişi kullanınca olmuyormuş ulan daha yeni geldi kaç kişi kullanıcak zaten ben insanların ikna etmeye mi uğraşıcam anlamadım ki :D
    Hocam binaya kadar getiripte vermeyecek halleri yok, sanmıyorum öyle bir şey olucağını Altyapı sorgulamasında görünüyor mu sizin binada fiber. Belki sisteme işlenmemiştir. Fiber getirtmek için soruyorsun sanmışlardır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ImFencer -- 19 Ağustos 2016; 22:37:47 >
    Vallahi kadına söyleyecektim benimi koparıyon diye kaydediliyor diye diyemedim Neyse başvuru için bi kurumsalı aramak lazımmış arıyım da seni bilgilendiririm hocam yardımların için çok minnettarım teşekkürler
    Önemli değil hocam hayırlı olsun şimdiden
    Hayırlı olamadı ya aradım dediler ki sizin olduğunuz caddede fiber mevcut değil bi dedikleri bi dediklerini tutmuyor işte kutu gözümün önünde caddede kapağı var yazıyor Superonline F/O diye çıldırmak üzereyim bayiyle görüş diyip duruyorlar nereye gidicem şimdi ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: Benthiohe

Hayırlı olamadı ya aradım dediler ki sizin olduğunuz caddede fiber mevcut değil bi dedikleri bi dediklerini tutmuyor işte kutu gözümün önünde caddede kapağı var yazıyor Superonline F/O diye çıldırmak üzereyim bayiyle görüş diyip duruyorlar nereye gidicem şimdi ben
    Bu arada bizim bina gözükmüyor altyapıda
    Tahmin ettim onu hocam Zaten kullanılabilecek aşamaya geldiğinde fiber optik, superonline çalışanı kapı kapı gezip başvuru topluyor (en azından bizde öyle olmuştu). Biraz daha adsl e dayanacaksın sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ImFencer

Tahmin ettim onu hocam Zaten kullanılabilecek aşamaya geldiğinde fiber optik, superonline çalışanı kapı kapı gezip başvuru topluyor (en azından bizde öyle olmuştu). Biraz daha adsl e dayanacaksın sanırım
    Of of kaldık yine 10 mbpsye sağolasın hocam bu arada bayiye gidip ısrarla bastırmam açılma süresini erkene alabilir miyim ve sizinki ne zaman açıldı ?
    Tam hatırlamıyorum ne kadar sürmüştü ben zaten kutuyu görmedim, yolu kazdılar fiber döşediler hayatıma olduğu gibi devam ediyordum ta ki superonline görevlisi kapımı çalana kadar Bayiye gitmen süreci değiştirmez diye düşünüyorum ama ben olsam gider bir bilgi alırdım belki onlar ne kadar süreceğini bilir
  • Tamamdır bi bilgi alıyım tekrar teşekkürler iyi geceler
  • Caddede gördüysen daha çok beklersin.Apartmanına kuruluysa hemen alırsın zaten
  • mobilephone M kullanıcısına yanıt
    Aparmana kuruldu fakat hala yok diyorlar
    Demekki kablo bağlantısı falan bişeyler eksiktir.Diğer türlü niye zorluk çıkarsınlar.Yakınlarında bayi varsa git orda konuş
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.