Şimdi Ara

Apartman yöneticisi kız arkadaşımı istemiyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: :Fatih:

ก็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ กิิิิิิิิิิิิิิิิิิิิ ก็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ กิิิิิิิิิิิิิิิิิิิิ ก้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ ก็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ กิิิิิิิิิิิิิิิิิิิิ ก้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้
    ก้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ก้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ก้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ก้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ก้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ก้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ก้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ก้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ก้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ก้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ก้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ก้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ก้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ก้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ก้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ก้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ก้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ก้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ก้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ก้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lastson59 -- 28 Mart 2012; 0:10:57 >
  • Bana öyle diyecekler he o adamı oraya gömmezsem en namerdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Be Happy

Sende ona karısını istemediğini söyle

• quote:

Orijinalden alıntı: calypsoo

Evet 2 arkadaş ev tuttuk öğrenciyiz.. Kız arkadaşım da haftanın 4-5 günü bizde .. Adam bugün dedi yanındaki kız kim diye ? Bende kız arkadaşım dedim.. Gelmesin bir daha dedi.. Ev sahibiyle konuştum dedim bende.. Ev sahibi biliyordu durumu..

Kısacası apartmanla hiçbir sorunum yok.. Ve bu 2 kişiden başka kimse gelmiyor.. Bu yobaz halkla yaşamayı hiç sevmiyorum..

Yönetici ne hakla karışıyoki senin kız arkadaşına ?
  • Gece ses yapıyorsanız kız arkadaşınla alt veya üst komşunuz şikayet etmiş olabilir.
  • Aynı olay basımıza geldi polis çağırdık,medet umarken polis daha beter çıktı tutuklanıyorduk.bence evi değiştir baş edemezsin bu pisliklerle..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • görükleyi bilenler bilir bir şey yazardım ama yazmayayım bu konuda en rahat görükle anlayan anladı
  • quote:

Orijinalden alıntı: SanaL Crew

quote:

Orijinalden alıntı: calypsoo

Evet 2 arkadaş ev tuttuk öğrenciyiz.. Kız arkadaşım da haftanın 4-5 günü bizde .. Adam bugün dedi yanındaki kız kim diye ? Bende kız arkadaşım dedim.. Gelmesin bir daha dedi.. Ev sahibiyle konuştum dedim bende.. Ev sahibi biliyordu durumu..

Kısacası apartmanla hiçbir sorunum yok.. Ve bu 2 kişiden başka kimse gelmiyor.. Bu yobaz halkla yaşamayı hiç sevmiyorum..

Yönetici ne hakla karışıyoki senin kız arkadaşına ?

Sen heralde avrupadan yazıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: panelci

Aynı olay basımıza geldi polis çağırdık,medet umarken polis daha beter çıktı tutuklanıyorduk.bence evi değiştir baş edemezsin bu pisliklerle..

Valla polis zaten daha yobaz.. Polislik bir durum olsa mutlaka yöneticiyi haklı bulur böyle bir konuda..
  • Burdaki liselilerin gazına gelmeden, akıllıca hareket et hocam.
    Ev sahibiyle aranı iyi tut, yöneticiye de hiç ses etme. 1-2 azarlamaya kalkar 3.ye cesaret edemez.
    Ederse de artık cevabını verirsin duruma göre de üstüne çıkarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: paTRon

görükleyi bilenler bilir bir şey yazardım ama yazmayayım bu konuda en rahat görükle anlayan anladı

evet yobazlığın en az olduğu yer
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiNaPSiS

Burdaki liselilerin gazına gelmeden, akıllıca hareket et hocam.
    Ev sahibiyle aranı iyi tut, yöneticiye de hiç ses etme. 1-2 azarlamaya kalkar 3.ye cesaret edemez.
    Ederse de artık cevabını verirsin duruma göre de üstüne çıkarsın.

Mantıklı bir cevap geldi sonunda bende böyle yapmayı düşünüyorum.. Evi değiştirebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

Sanane isterse hergün bize gelir çatır çatır sevişiriz ev benim değilmi elimde kapı gibi kontrat var adam ol lan diyip adamın alnının ortasına balgamı yapıştır ve moonwalk yaparak içeri gir kapıyı adamın suratına kapat.

moonwalktan sonra dayanamadım bastım kahkahayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kıdemli Çavuş

quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

Sanane isterse hergün bize gelir çatır çatır sevişiriz ev benim değilmi elimde kapı gibi kontrat var adam ol lan diyip adamın alnının ortasına balgamı yapıştır ve moonwalk yaparak içeri gir kapıyı adamın suratına kapat.

moonwalktan sonra dayanamadım bastım kahkahayı

Balgam ve moonwalk hikayelerimin vazgeçilmezidir

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.