Şimdi Ara

Apartman ve gürültü. Avukat yada polis olanlar lütfen okusunlar. (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
1
Favori
137.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • komşudan şikayet geliyorsa ses yalıtımı izolasyon yapman gerekiyor. bizim yan binalardan zaman zaman orgazm sesleri geliyor. kadınlar komik orgazm sesi çıkarıyor. cami tuvaletinde osurarak löp löp sıçan duydumda, kadınlarda orgazm sesi daha komik.


     Apartman ve gürültü. Avukat yada polis olanlar lütfen okusunlar.

     Apartman ve gürültü. Avukat yada polis olanlar lütfen okusunlar.

     Apartman ve gürültü. Avukat yada polis olanlar lütfen okusunlar.




  • unknown115 U kullanıcısına yanıt
    O malzemenin tanesinin fiyatı hakkında bir fikrin varmı? Yoksa bir araştır sonra tekrar yaz...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: k2fg9

    O malzemenin tanesinin fiyatı hakkında bir fikrin varmı? Yoksa bir araştır sonra tekrar yaz...

    malzemenin pahalı olabilecegini sanmıyorum . piyasada m2 Fiyatı : 13,00 TL daha ucuzda bulunabilir. google arştırıp bakabilirsin.
  • Şehir hayatı bizi apartman dairelerine mahkum etti. Duvarlar desen karton kutu gibi. Yandaki komşu ZART dese sesini duyuyorsun.:)
  • unknown115 U kullanıcısına yanıt
    O paraya aldığın yalıtım malzemesi değil sünger. Gerçek ses tutan yalıtım malzemeleri bunun 20 katından pahalı. Zamanında kıç kadar odaya 2500€ yalıtım malzemesi harcadık. Ayrıca o bile işe yaramadı. Birde müstakil ev tutup yapmıştık.

    Bu arada neredendi hatırlamıyorum, bi yerdenyazılı izin alabiliyorsunuz günlük 1 saat gece 12 den sonra olmamak şartıyla hergün çalma hakkınız oluyor.

    Beni ikidebir gürültü için rahatsız etseler o izni alir, eve akustik davul kurar ve 11 12 arası bütün mahalleyi mal ederim...

    İstisnasız her gün.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • git parkta çal saksoyu. bence komşu haklı. kim ister o sesi evinin dibinde.
  • Cem kullanıcısına yanıt
    Kardeşim işin kanuni yönünü bilmem ama bir daha gelirse "ilk önce terbiyeni takın ben senin babanın oğlu değilim gelir rica edersin ben de elimden geldiğince sessiz olmaya çalışırım ama eğer bir daha kapıma gelip bana emir vermeye kalkarsan ...(3 noktanın yerine birşey bulamadım orasını da sen doldur)" tarzında göz korkuta bilirsin.
  • kendi egoları için başkalarını haksız yere rahatsız edip ve onların özgürlüğünü kısıtlayan,destek verenin aklına şaşarım.
    çok ağır olacak ama,evinde gürültü yapıp komşusunu rahatsız edende daha evrimini tamamlayamamış bir organizmadır.
    ki bağzıları "gürültü yaptım diye kapıma gelen olursa ...diye çıkış yaparım" demiş.iyiki öyle bir tür benim komşum değilmiş.
    ona öye bir eğitim verirdim di topu attığımda daha yere düşmeden havada yakalar bana getirirdi.."otur olm" dediğinde oturur "git hadi git"dediğimde ateş yanan halkanın içinden atlar, bu şovu izleyenlerde alkışlardı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TuVNeRa

    Bu şehir hayatında belanın ne zaman karşınıza çıkacağı hiç belli olmuyor:

    Bu sabah hanımın kan tahlili için hastaneye gittik. Dönüşte aç karnına tahlil yaptırdığı için doğal olarak karnı acıktı ve pizza istedi. Biz de arabayla giderken yolsa gördüğüm alış-veriş merkezinde ki Pizza Hut' a girdik. "Malasef beyfendi fırınımız 11:30' da açılıyor" dedi ve saat 11:00' e geliyordu. Bankada işim olduğu için beklemedik. Yolda giderken başka bir pizzacıya rastlarız nasılsa.

    Derken bankaya az bir yol kalmışken solda kalan Domino' s pizzayı gördüm. Saat 11:30 sıraları. Tahminimce onun da fırını açık değildir ama bir ihtimal en azından soralım dedim ve arabayı bırakmak için uygun yer bakındım. 10-15 metre ileride trafik ışıkları var. Kaldırımda araçlar sıra sıra parketmişler tek bir boşluk var o da garajın çıkışında. Ama benim araç küçük ve garajın çıkışını kapatmayacağımı da farkedince arabayı parketti. Tam arabadan çıkarken kaldırımda telefonu ile konuşan 26-28 yaşlarında bir erkek bize doğru gelerek "Abi birazdan araç gelecek arabayı bırakma" dedi.

    Ben de "Birader parketmeyeceğim, karşıda ki pizzacıya birşey sorup çıkacağım" dedim ama adam ısrar etti bırakma diye. Bırakırsın, bırakamazsın derken münakaşa başladı, ben köpürdüm ve yüksek sesle "Bırakırım işte" deyip arkamı dönüp hanımla karşıya geçtik. Tam yolu ortalamıştık adam bana "O halde ben de arabayı kırarım" dedi ben de "Kır kırabiliyorsan" deyip karşıya geçtik hanımla. Tam pizzacıya girdik arabanın alarmı adamın tekme atması sonucu ötmeye başladı. Tekme attığını bile farkettim. Hanım "Hemen polis çağır arabaya tekme attı" dedi. Ben bozuntuya vermedim. Pizzacıya sordum "Malasef 12:00 de açılıyor fırınımız" deyince geri döndük tekrar.

    Adam hala kaldırımda bekliyordu. "Birader beklediğin araç geldi mi?" diye sordum "Geldi bak sen şimdi orayı kapattığın için başka yere girmeye çalışıyor" deyip o sırada 1-2 araba arkamda ki boşluğa parketmeye çalışan Clio' yu gösterdi. Ben de bunun üzerine adamın yanına gittim. Adam reflex olarak biraz geri çekildi ben iyice sokuldum adama ve biraz eğilerek elimi uzatıp elini sıktım:
    "Kusura bakma birader. Heyecan yaptım, hanım hamile canı pizza çekince sakinliğimi kaybettim" dedim. Adam buna "Öyle ama yanında hanım olmasa ben farklı davranırdım" dedi. Ben de "Anlayışın için teşekkür ederim" dedim bu sırada kurban pazarlığı gibi elini sıkmaya devam ettim ve gazlayıp gittim. Aracıma da bir hasar vermemişti.

    O haklı veya haksız. Ama ben kendime çok kızdım. Çünkü gereksiz yere incir çekirdeğini doldurmayacak bir sebepten heyecan yapıp zıtlaştım. Halbu ki orada o vesile ile adam bıçak ta çekebilir di silah ta. Nitekim hergün haberlerde böyle olayları izliyoruz. Ben kendi adıma en azından özür dileyerek bir nebze olsa kendimi affettirmeye çalıştım. İsterse karşı taraf tamamen haksız olsun. Olaylara sakin yaklaşmalı soğuk kanlılığı kaybetmemeli.

    Kendime hala kızıyorum....

    adamın dibiymişsin yazıyı sonuna kadar okumaya dayandığımdan sonunu görmüş olmam mutlu etti :D gerçekten helal olsun sonradan sinirlerine hakim olmuşsun ama ki, bunda haksız olmanın etkeni de var

    gerçekten helal :D




  • Yasaya gore aksam 19.00'a kadar matkap delici alet testere ile calisma yapilabiliniyoe yani isini gurultuyle hallediyorsunuz ama izin saatinden sonra yasaktir. Olasi durumda polisi arayiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla işe özgürlükler tarafından bakma pek.Şikayetçi sayısı fazla ise olmadık şeyler çıkabiliyor.Köpek gündüz havlıyor diye kiracıyı daireden çıkartmıştık.İmza toplanırsa olabilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hoksi

    Valla işe özgürlükler tarafından bakma pek.Şikayetçi sayısı fazla ise olmadık şeyler çıkabiliyor.Köpek gündüz havlıyor diye kiracıyı daireden çıkartmıştık.İmza toplanırsa olabilir.

    bizim apartmandada var bi köpek. küçük ama bazı geceler hiç susmuyor.sabaha kadar havlıyor.hayır sahipleri nasıl dayanıyor sese anlamıyorum.bazen düşünüyorum acaba köpeği evde tek bırakıpta mı gidiyorlar.
    şimdi ben tek şikayet etsem köpeği alırlar mı? apartmanda da herkes köpeği seviyor anlamıyorum.hayır bende acayip köpek düşkünü biriyimdir ama bunların ki şu kılsız, köpek gibi olmayandan hiç sevmiyorum.ki sevsem bi nebze katlanıyım.neyse kısaca oluru var mı bu işin?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konu maalesef çözümsüz bir konudur, komşunuzla görüşün, rica edin vs. nadiren işe yarıyor, insanlar müzik aletleriyle komşularına rahatsızlık verdiği halde. Rahatsız edilen tarafın anlayışlı olmasını bekliyorlar. Hiç boşuna uzun sürecek ve basit bir para cezasıyla sonuçlanacak polise ve hukuki yollara başvurmayın, avukat avukat gezmeyin. Eğer apartmanda sizi resmi olarak destekleyen komşularınız yoksa hiç gidip adamlarla gürültü için tartışmaya bile girmeyin, abuk sabuk misilleme veya kaba kuvvet ve şiddete hiç bir durumda kesinlikle başvurmayın. Kiracıysanız konuyu ev sahibinizle görüşüp bir an önce yeni bir ev bulmaya bakın. Ev sahibi iseniz de evinizi üçe beşe bakmadan bir an önce satıp huzurlu bir yere taşının. Bu süreçleri yaşamış biri olarak sonuçta ruh sağlığınız ve aile düzeniniz herşeyden önemlidir. Ev bulmak, taşınmak zor bir süreçtir ama inanın komşunuzla uğraşma sürecinden daha kolaydır. Bu sorundan ne kadar erken kurtulursanız o kadar kazançlısınız.

    Ayrıca şu anda insanları öldürmeyecek binalar yapılmasıyla uğraşılıyor, yani depreme dayanıklılık. Maslow' un ihtiyaçlar hiyerarşisine göre ilerleniyor.
    Binaların iç ses izolasyonu kalite standartlarının oluşturulması ve objektif olarak denetlenmesi aşamasına 2023 yılına kadar geçebilmek umuduyla herkese gürültüsüz günler diliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahnetarı -- 11 Aralık 2014; 11:40:32 >




  • 2011 yılından beri hala çözemediniz mi


    apartman yaşantısı zor bir iştir ve her isteyen istediği şekilde davranamaz

    kanunlardan önce saygı şarttır ,yok ben dinlemem diyen olursa adliyelerde sürünür
  • bugün sen bana karışamazsın der çalmaya devam edersin. komşun da benim gibi bir adamsa senin eve giriş saatlerini, yatış saatlerini, sabah kalkış saatlerini takip eder, alır eline bir davul zurna, kafanı yastığa koyduğun an başlar caney caney caney diye.
    gitar değil ki bu arkadaş, saksafon da rahatsız eder yani.
    burada önemli olan uzlaşmak. her şeyin kanunda yeri olmayabilir. tabii hiç çalınmayacak evde heykel gibi durulacak diye bir şey yok. ama önce sesi azaltacak önlemleri alıp sonra da komşuyla bir şekilde uzlaşmak lazım.
  • shadow006 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam , bilginiz daim :)
  • Elekcii kullanıcısına yanıt
    Estafurullah, bildiğim kadarını yazıyorum.
  • konu eski ama merak ettim ne yaptınız? nasıl sonuçlandı bu durum ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: McCarty

    konu eski ama merak ettim ne yaptınız? nasıl sonuçlandı bu durum ?

    Çok uzun zaman geçti, epeyde yorum yapılmış, hatta bazı klavye delikanlıları ahkam bile kesmiş boyunun ölçüsüne bakmadan. Sonuç şu, tüm hevesimi kırdığı için gündüz dahi enstrümanı elime alasım gelmedi, hoş vaktimde olmamaya başladı çalışmak için şuan kenarda yatıyor. Sonra öğrendim ki aynı insan aşağıdaki lokantayı şikayet etmiş çok fazla çatal kaşık sesi geliyor diye, sonra yine ilginç ilginç şikayetlerde bulunmuş biraz problemli ve tavır konusunda da sıkıntılı. Bunları çok sonra duydum. Ben oradan da taşımdım zaten. Taşındıktan sonra apartmana bir grup öğrenci taşınmış, gece yarılarına kadar partiler kavgalar gürültüler... Defalarca polis gelmiş nafile. Bana karşı çıkan o insan gidip bi kelime laf edemeden sonunda ordan taşınmak zorunda kalmış. Ee işte biyerde gelip buluyor bi şekilde ama aynı apartmanda karşı komşum gayet iyi bir aileydi evide yeni almışlardı. Onlara üzüldüm, çünkü apartmanda dirlik kalmamış huzurunu baya bozmuş o öğrenci tayfası.




  • Bizim apartman 7/24 tak tuk tak tuk burda otursan toptan delirirsin demek ki bro

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.