Şimdi Ara

Apartman İç - Dış Cephe Boyası ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
1
Favori
17.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Apartmanı boyatıcaz bi boyacıyla anlaştık. İstediğin boyayı sen seç diyor. Bende hiç mi hiç anlamam hangi marka iyi dış cepheye hangisi gider iç cepheye hangisi gider . İnternette araştırdım doğru düzgün bilgi yok ....

Apartmanın iç - dış cephe boyası yapılacak hangi markayı seçmeliyim. Kalite kalite değişiklik gösteriyormu markalarda . Silikonlumu bilmem nelimi hepsini ayrıntılı anlatacak birisi varsa büyük sevaba girer..

Malum apartman 5-6 senede bir boyatılır kazık yemeyelim ....

• Bi kişide bilmiyormu be .........
  • yuh olsun sizlere ...
  • Burası teknoloji forumu biliyorsun dimi ? Her ne kadar konu dışı olsada..Teknoloji forumunda insanlardan sana boyalar ile ilgili ayrıntılı bi bilgi vermesini bekliyosun,cevap gelmeyince "yuh olsun sizlere" oha lanç
  • Ben de aynı dertten muzdaribim, boya ve boyacı secmeye calısıyorum.
    Teklif vermeye gelen yaşlı bir usta Antalya çok sıcak oldugu için dış cephe boyasında teflonlu DYO;
    iç cephede marshall, yaglıboyada marshall lux serisi tavsiye etti.

Filli boyayı uygulayan bir firma bandrollu boya tenekelerinin bina önüde gösterilerek acılacagını;
    filli boyadan bir muhendisin gelip bina fotolarını cekerek 5 yıl garanti vereceğini en ufak bir rutubette garantiden tamirat yapılacagını söyledi.
    Ancak fiyat olarak maliyet çok yüksek.?

Deneyimi olan varsa paylaşan olursa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isgoren Av -- 15 Mayıs 2012; 19:01:17 >
  • Senin bunu bize sorman garip değil mi adamın sana önermesi lazım tabi işten anlıyan birisi ise ayrıca iyi bi hırdavatçıya da gitsen sana tavsiyede bulunurlar ve Yer Ankara ise yardımcı olabilirim

EDİT : Fail olmuşum konu eski

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merty -- 15 Mayıs 2012; 19:01:45 >
  • Forumların amacı bu tarz bilgi paylasımları degil mi?
    O zaman hepimiz gidip teknosadaki görevlini tavsiye ettiği ürünü alalım...

Antalyada esnaf bir garip 650metrekare bina boyası+ balkon kenarlıkları 300mx20cm mermer kaplanacak + bina içi balkon içleri boyanacak;
    bunun için 5 firmayla görüştüm hepsi de geliriz deyip sedece 1 tanesi teklif vermeye geldi. Filli boya...

Banio yapımarkette tanıştıgım bir ustayı güç bela getirip fiyat aldım.
    Tek binayı tamir edip boyamak sanırım ufak iş geliyor adamlara, alışmışlar sıfır site işini yapmaya.
    Antalya esnafı her konuda böyle, zorla para kazandıracaksın; onu da yarım yamalak yapacaklar...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Öncelikle burada kimse bana yardımcı olmadı ben sana yardımcı olayım.

Bir çok boyacıyla konuştum bir çok firmayla konuştum kafan daha çok karıştı.
    sonra gezerken bi bina dikkatimi cekti bi kaç senedir aynı boya ama hala ilk günki gibi parlıyordu.
    Gittim hususi yöneticisiyle konustum. Adam boyanın 4 senelik olduğunu söyleyince çok şaşırdım. Boyanın hiç bir yerinde bir gran deforme yoktu ve yeni boyanmış binalardan daha çok parlıyordu.
    Adama sordum hangi boya bu diye Jotun dedi. İlk defa duymuştum biraz araştırdım izmirde 2-3 tane yerde vardı. Diğer boyalardan 40-50 tl daha pahalı ama verdiğin paraya değiyor . Ben yaptıralı 1 sene ye yakın oldu . boyada hiç bir deforme yok. Hala ilk günkü gibi parlıyor sana tavsiyem JOTUN yaptır . kolay gelsin ...

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi * My. -- 16 Mayıs 2012; 1:54:04 >
  • Evimin dış cephesini boyatmak istiyorum ama birçok kişi yaz sıcağında dış cephe boyanmaz diyor.??? (İzmirde oturuyorum.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhaneren

Evimin dış cephesini boyatmak istiyorum ama birçok kişi yaz sıcağında dış cephe boyanmaz diyor.??? (İzmirde oturuyorum.)

Boyanır kim demiş onu geçen sene bu zamanlar boyattık gayette güzel oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BRuTe35

quote:

Orijinalden alıntı: ilhaneren

Evimin dış cephesini boyatmak istiyorum ama birçok kişi yaz sıcağında dış cephe boyanmaz diyor.??? (İzmirde oturuyorum.)

Boyanır kim demiş onu geçen sene bu zamanlar boyattık gayette güzel oldu.

Çevremdeki herkes o şekilde söylüyor.

Cevap için teşekkür ederim.
  • Ustalar cepheye gore degisir biz golgedeyken boyamayi yaparuz diyor. Ancak boyalarin uzerinde 35 santigrat derece uzerinde uygulama yapilmaz isareti var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.