Şimdi Ara

Apartman Aidat Yönetmeliği hakkında (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
21.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bana laf yetiştiriceğine git kiracılık hakkını oku mağdur edebiyatı yapma. haklarınız korunuyo diyorum canınız istediğinde çıkarırsınız diyosun. Ah keşke ama bir sene avukat mahkeme yolu tepmeden kılınıza dokunamıyoruz.Hiç mağdurluğu oynama devlet hak sizin arkanızda. Ayrıca aidat evsahibinin borcuymuş bitane gevşek 5 ay aidat vermeyip topuklayınca onuda öğrendim. Kiracıya borç suç bişey yazılmıyo. Yani işin şeytanlığına kaçarsan ölene dek ev değiştire değiştire hiç kira aidat vermeden oyalama taktiğiyle geçinirsin. Öyle bi yazmışsınki ev sahipleri holding patronu kiracılar amele. La havle ya

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mobilephone

    Bana laf yetiştiriceğine git kiracılık hakkını oku mağdur edebiyatı yapma. haklarınız korunuyo diyorum canınız istediğinde çıkarırsınız diyosun. Ah keşke ama bir sene avukat mahkeme yolu tepmeden kılınıza dokunamıyoruz.Hiç mağdurluğu oynama devlet hak sizin arkanızda. Ayrıca aidat evsahibinin borcuymuş bitane gevşek 5 ay aidat vermeyip topuklayınca onuda öğrendim. Kiracıya borç suç bişey yazılmıyo. Yani işin şeytanlığına kaçarsan ölene dek ev değiştire değiştire hiç kira aidat vermeden oyalama taktiğiyle geçinirsin. Öyle bi yazmışsınki ev sahipleri holding patronu kiracılar amele. La havle ya
    Ben haklarımı çok iyi biliyorum ama kinayeyi anlayamıyorsan ben ne yapayım. Sana göre hak hukuk olmadan kafana göre (sadece sen değil çoğu mülk sahibi) kiracıyı evden çıkarmanın peşinde eğer istediği kirayı alamıyorsa. Kanunun böyle olmasının nedeni sizin gibi zihniyette insanların hak ve hakkaniyete aldırış etmeden sürekli zam talep ediyor olması.

    Ayrıca şu anda da bu devam ediyor bakınız bizim mülk sahibi.

    Millet kanuni hakkını bilmediği için mülk sahibiyle de papaz olmamak için uğraşmıyor, kanuni hakkından fazla olan zammı ödemeye razı geliyor çoğu zaman. Çünkü davalık olsa adam zaten zor kirasını ödüyor, avukat parası falan fistan uğraşmak istemiyor.

    Yani senin sorununun ne olduğu inan beni ilgilendirmiyor, hiç de umrumda değil. Kıymet bilinecek bir durum yok, eğer aidat parası fazla alınıyorsa mülk sahibinden bunu talep etme hakkımız olduğunu öğrendim. Şimdilik konu kapanabilir, sana da yağlı her söylediğine evet diyen bir kiracı dilerim. Hayalilerinin kiracısı olur inşallah :)




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.