Bildirim
Apaçilerle başım belada gibi . [2 ay sonra güncellendi] (7. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
-
Beyler geldim.
Dershaneye gittim ve kızı yanıma çağırdım. Kantine doğru giderken ben şu eski sevgilisini yanıma çağırmasını istedim . O olmaz , bela olmasın istiyorum dedi . Ben sadece konuşacağım dedim . Böyle bela olacak gibi birşey dedi zaten tam hatırlamıyorum . Kızın sanki imalı olarak bitirelim bu işi gibi birşey dedi . Bana bela gelmesini istemiyor büyük ihtimal . Bende " ben yan sınıftayım bana düşünceni söylersin artık " dedim ve iki üç tenefüs yanıma gelmedi . Benim sinirim bozuldu , kararsız çünkü . Belki beni düşünüyor ama böyle de zarar veriyor . Kararsızlık , parasızlıktan daha kötü . Yalnız ben yanıma gelmesini söylerken telefondaki bir mesajı göz ucu ile gördüm . Mesajında " Üzgünüm . " yazıyordu. Bir arkadaşı sanırım " Nasılsın ? " gibi bir soru sormuş . Ben böyle düşünüyorum . Bu mesajı görmeseydim ve yukarıdakini yapsaydı orada onu bırakırdım . Ben yarın sınav öncesi veya sonrası son kez soracağım . Bitsin gibi bir anlam söylerse lafımı eder ve bırakırım . Bana değil bize yazık eder . Gözüm ne sapıklıkta ne de parasında . Sadece hayatımı güzelleştirmek istiyordum. Bir ders daha öğrendim . Kaleciyi tanıyacaksın ki ona göre golü atacaksın .
-
quote:
Orijinalden alıntı: ` quaD.
Bugün yeni tanıştığım kız ile yolda yürürken , o kızın eski sevgilisinin yakın arkadaşları tarafından yolda çağrıldım. Zaten tiplerinden belliydi insan olmadıkları. Neyse gittim yanlarına çocuk ahkam kesiyor artistlik yapıyor . Ben belaya bulaşmayı seven biri de değilim ve onları orada sadece dinledim. Klasik olarak yok bırakcan o kızı felan filan . Sadece biri özellikle konuşuyordu. Ben tek onlar 4 - 5 kişiydi . Kavga etsem teke tek olur belki ama uğraşmak istemiyorum. Cuma günü önemli bir sınavda var. Bu olay olduktan sonra kızın bana sahiplenmesi , beni beladan koruması iyi hoş ama böyle olaylar ile uğraşmak çocukça geliyor . Çok güzel konuşuyorduk ama moral bozuklukğu ile ayrıldık . Pek çevrem yok , tanıdıklarım var ama kavga çıksa savunacak tipten de değildir . Açıkçası yalnızım . Kız bu konuya karışmamamı , zarar görmememi istedi . Kendisi hallederim dedi . Bende tamam söz dedim . Ama karışsam ne yaparım ki tek başıma ? Anca birebirde veya ikiye karşı bir . 4-5 kişi ne yaparım bilmiyorum .
Ne yapmamı tavsiye edersiniz ?
antepteysen haberleşek adam toplayıp gelirim biraz dumlupınar biraz çıksorut biraz hacıbaba anasını ..kerik onun
-
@CCeVViKK : Samsundayım . Yinede sağolun . Yalnız bu olayın üstüne gidersem kesin bir kavga olacak . Bana öyle geliyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: CCeVViKK
quote:
Bugün yeni tanıştığım kız ile yolda yürürken , o kızın eski sevgilisinin yakın arkadaşları tarafından yolda çağrıldım. Zaten tiplerinden belliydi insan olmadıkları. Neyse gittim yanlarına çocuk ahkam kesiyor artistlik yapıyor . Ben belaya bulaşmayı seven biri de değilim ve onları orada sadece dinledim. Klasik olarak yok bırakcan o kızı felan filan . Sadece biri özellikle konuşuyordu. Ben tek onlar 4 - 5 kişiydi . Kavga etsem teke tek olur belki ama uğraşmak istemiyorum. Cuma günü önemli bir sınavda var. Bu olay olduktan sonra kızın bana sahiplenmesi , beni beladan koruması iyi hoş ama böyle olaylar ile uğraşmak çocukça geliyor . Çok güzel konuşuyorduk ama moral bozuklukğu ile ayrıldık . Pek çevrem yok , tanıdıklarım var ama kavga çıksa savunacak tipten de değildir . Açıkçası yalnızım . Kız bu konuya karışmamamı , zarar görmememi istedi . Kendisi hallederim dedi . Bende tamam söz dedim . Ama karışsam ne yaparım ki tek başıma ? Anca birebirde veya ikiye karşı bir . 4-5 kişi ne yaparım bilmiyorum .
antepteysen haberleşek adam toplayıp gelirim biraz dumlupınar biraz çıksorut biraz hacıbaba anasını ..kerik onun
Sakin ol şampiyon
-
quote:
Beyler geldim.
Dershaneye gittim ve kızı yanıma çağırdım. Kantine doğru giderken ben şu eski sevgilisini yanıma çağırmasını istedim . O olmaz , bela olmasın istiyorum dedi . Ben sadece konuşacağım dedim . Böyle bela olacak gibi birşey dedi zaten tam hatırlamıyorum . Kızın sanki imalı olarak bitirelim bu işi gibi birşey dedi . Bana bela gelmesini istemiyor büyük ihtimal . Bende " ben yan sınıftayım bana düşünceni söylersin artık " dedim ve iki üç tenefüs yanıma gelmedi . Benim sinirim bozuldu , kararsız çünkü . Belki beni düşünüyor ama böyle de zarar veriyor . Kararsızlık , parasızlıktan daha kötü . Yalnız ben yanıma gelmesini söylerken telefondaki bir mesajı göz ucu ile gördüm . Mesajında " Üzgünüm . " yazıyordu. Bir arkadaşı sanırım " Nasılsın ? " gibi bir soru sormuş . Ben böyle düşünüyorum . Bu mesajı görmeseydim ve yukarıdakini yapsaydı orada onu bırakırdım . Ben yarın sınav öncesi veya sonrası son kez soracağım . Bitsin gibi bir anlam söylerse lafımı eder ve bırakırım . Bana değil bize yazık eder . Gözüm ne sapıklıkta ne de parasında . Sadece hayatımı güzelleştirmek istiyordum. Bir ders daha öğrendim . Kaleciyi tanıyacaksın ki ona göre golü atacaksın .
kızın niyeti seni korumak degil bence... neyse bir şey demeyecem. nasıl sinir bir durum olduğunu çok iyi biliyorum. sen kızı korumayı düşünürken kızın bu tepkisi bence çok şüpheli. dediğim gibi git kıza sorunu çözmeni isteyip istemediğini söyle. daha neler söylicem de gereksiz yere banlanacaz. tee antalyadayım yoksa çok güzel yapılacak şeyler var öyle kızlara ya neyse.
kısaca söyleyeyim kızın seni kullanmış olma ihtimali de var kardeşim. dikkat et buna. öbür eleman ile tekrar barışıp barışmadığını öğren bence.
-
quote:
Orijinalden alıntı: urugakhina
quote:
Beyler geldim.
kızın niyeti seni korumak degil bence... neyse bir şey demeyecem. nasıl sinir bir durum olduğunu çok iyi biliyorum. sen kızı korumayı düşünürken kızın bu tepkisi bence çok şüpheli. dediğim gibi git kıza sorunu çözmeni isteyip istemediğini söyle. daha neler söylicem de gereksiz yere banlanacaz. tee antalyadayım yoksa çok güzel yapılacak şeyler var öyle kızlara ya neyse.
kısaca söyleyeyim kızın seni kullanmış olma ihtimali de var kardeşim. dikkat et buna. öbür eleman ile tekrar barışıp barışmadığını öğren bence.
Kullanma durumu yok . Ben gidip tanışmak istedim . Bugün başka bir olay daha oldu . Başka bir sınıfta başka bir kızın benden hoşlanıyor olabileceğini farkettim . Tramvay'a binerken bakmalar , dershanede bakmalar bu durumu açıklıyor gibi . Şuan bunu düşünmüyorum ama aklımda bulunsun da istiyorum. Çünkü büyük ihtimal yarın kızla ilişkiyi keseriz . Bugün o hali anımsadım. Üzgünüm mesajı benim düşündüğüm gibiyse zaten ben kaybetmeyeceğim o kaybedecek . Sevgilisi olmayan çocuk hayatına karışıyor bir annesi veya babası gibi . Hergün yüzümü görecek . Yalnız ben çocukla konuşurum gibi bir cevap verirse ve başka bir zamanda yine şu apaçiler görürse o çocukla değil apaçilerle başım belaya girecek .
-
-
Ya delikanlı adamsın. 5 yıl sonra kendini pısırık olarak hatırlamak mı istiyosun? Gidersin kızı takarsın koluna gezersin. Muhabbetiniz de garip elemanla zaten, çekiyo seni tehdit ediyo? Sen kız kimle çıkıyo? Benle. Dersin biter. Konuşcak bişey yok eğer döveceği varsa gelir dalar zaten, yok elemanı çağır falan. Kendine dert etmişsin. Bırak olacağı varsa ondan gelsin ilk adım, o sana vurursa sende karşılığını verirsin. Dövsen de dayak yesen de 5 yıl sonra ulan bi kız vardı böyle böyle sopalamışlardı diye hatırlarsın. KIZ ŞUAN SENİNLE ÇIKIYO, BÖYLE PISIRIK DAVRANIP KIZI KENDİNDEN SOĞUTMA! -
quote:
Orijinalden alıntı: Cumhuriyet.
Ya delikanlı adamsın. 5 yıl sonra kendini pısırık olarak hatırlamak mı istiyosun? Gidersin kızı takarsın koluna gezersin. Muhabbetiniz de garip elemanla zaten, çekiyo seni tehdit ediyo? Sen kız kimle çıkıyo? Benle. Dersin biter. Konuşcak bişey yok eğer döveceği varsa gelir dalar zaten, yok elemanı çağır falan. Kendine dert etmişsin. Bırak olacağı varsa ondan gelsin ilk adım, o sana vurursa sende karşılığını verirsin. Dövsen de dayak yesen de 5 yıl sonra ulan bi kız vardı böyle böyle sopalamışlardı diye hatırlarsın. KIZ ŞUAN SENİNLE ÇIKIYO, BÖYLE PISIRIK DAVRANIP KIZI KENDİNDEN SOĞUTMA!
Yemin ederim ben bile etkilendim burda.
Dalga geçmiyorum.
-
Bak quad kardeşim beni iyi dinle. Bende bu sene böyle bir olayla karşılaştım işte kızla çıkarken geldi bi serseri bırakacaksın falan dedi. Bende biraz pısırık davrandım . Bir şey demedim yani susmuştum daha sonra ayrıldım işte kızdan bir kaç sebeple . Sonra bu serseriler benle muhattap olmadılar ama iyi ki bırakmışım kızı . Neden diye soracak olursan , kız gerçekten k*şarın tekiymiş gitmiş o çocukla çıkmış ertesi gün. Yani o kız senden once o gibi ( serseri ) tiplerle muhattap olduysa ondan pek hayır bekleme hadi görüşürüz. Haberdar et benide -
quote:
Orijinalden alıntı: Şehr-i Hüzün
quote:
Ya delikanlı adamsın. 5 yıl sonra kendini pısırık olarak hatırlamak mı istiyosun? Gidersin kızı takarsın koluna gezersin. Muhabbetiniz de garip elemanla zaten, çekiyo seni tehdit ediyo? Sen kız kimle çıkıyo? Benle. Dersin biter. Konuşcak bişey yok eğer döveceği varsa gelir dalar zaten, yok elemanı çağır falan. Kendine dert etmişsin. Bırak olacağı varsa ondan gelsin ilk adım, o sana vurursa sende karşılığını verirsin. Dövsen de dayak yesen de 5 yıl sonra ulan bi kız vardı böyle böyle sopalamışlardı diye hatırlarsın. KIZ ŞUAN SENİNLE ÇIKIYO, BÖYLE PISIRIK DAVRANIP KIZI KENDİNDEN SOĞUTMA!
Yemin ederim ben bile etkilendim burda.
Dalga geçmiyorum.
+1 içim kıpraştı şerefsizim
-
Ulan adam saatlerdir yırtınıyor samsundayım diye millet hala yok şurdaysan geliyim. Aslında hepsi biliyor adamın samsunda olduğunu sırf hava civa , bende yazıyom lan
İSTANBULDAYSAN DÖNER BIÇAKLARIYLA GELİRİZ USTA BİR ADRES VER YETER. -
Madem etkilendiniz size bi anımı da anlatayım... Bende de böyle bi durum olmuştu...
Muhtemelen 12 ya da 13 yaşındayım. (şuan 18) neyse ben 93lüyüm. Bi kız vardı benden bi yaş büyüktü. kızı uzun süre sevdikten sonra kızın bana çıkma teklif etmesiyle(ben cesaret edememiştim) çıkmaya başladık. neyse kız 92li. bide bu kızı seven eleman varmış, 90lı... Okul çıkışı kızla evimiz yakın olduğu için beraber yürüyoruz yaklaşık 1km falan. bu eleman da yolun ortasında başlıyo ben eve girene kadar takip ediyo yanında da 2-3 arkadaşı... 1 hafta böle geçti... bigün kız okula gelmemişti tek başıma yürüyorum eve doğru. Gel lan buraya dedi çağırdı, gittim. Koçum ayrılcaksın ben seviyorum küçüksün yazık olur falan. Ben de ayrılmam seviyorum dedim. İyi bakalım 3 gün düşün sonra bidaha görüşcez dedi. Ben ayrılmadım tabi ki... 3 gün sonra evimin yanındaki okulun bahçesinde kızlı erkekli voleybol oynuyoruz. Bu eleman geldi 2-3 arkadaşıyla. Benim de dostlarım var yanımda ama bu hıyarlar bizden bariz büyük olduğu için gariplerimden fazla bişey beklemiyodumneyse çağırdı beni gittim yanına 2 tokat salladı. Ayrılcaksın yoksa hergün 2 tokat yersin dedi çekti gitti... Ben bişey diyemedim, eve gittim ağladım sinirden...
neyse efendim aradan 2 gün geçti, aldım yanıma 2 arkadaşımı, bu sefer elemanın mekanını biz bascaz... gittik çağırdım bunu ayrılmıyorum lan dedim buna tokat attım. Sonra orda bi dayak daha yedimson yediğim ciddi dayaktı
Ama ondan sonra o eleman ne beni takip etti ne de kız arkadaşımı rahatsız etti. Haa dayak yedik mi yedik? Ama şuan düşündüğümde iyi ki yemişim diyorum... Bilmen gereken bişey de bi insan ne kadar güçlü olursa olsun, birisinden karşılık verme ihtimalini görüyosa çekinir...
-
quote:
zaten garip olan da kızla bizim elemanın cıkmıyor olması. ben de ondan diyorum kız acaba bunu kullanıyo mu diye -
quote:
Orijinalden alıntı: CCeVViKK
quote:
haha ben de antepteyim lan :D
-
Pısırıklık oldu biraz . O sırada öyle bir olayın şaşkınlığı vardı. İçimden dolaşırken diyordum kaç sevgilisi olmuştur diye ve 5 dakika sonra felan öğreniyorum durumu . Böyle birşey beklemiyordum şaşırdım sadece . Dörde bir kötü olurdu insanların orta yerinde . Hata ettim belki biliyorum ama bugün o kızın tavrını düşüncelerini duyunca belki iyiki susmuşum . -
quote:
Pısırıklık oldu biraz . O sırada öyle bir olayın şaşkınlığı vardı. İçimden dolaşırken diyordum kaç sevgilisi olmuştur diye ve 5 dakika sonra felan öğreniyorum durumu . Böyle birşey beklemiyordum şaşırdım sadece . Dörde bir kötü olurdu insanların orta yerinde . Hata ettim belki biliyorum ama bugün o kızın tavrını düşüncelerini duyunca belki iyiki susmuşum .
arkadaşım bana kalırsa böyle kızlardan uzak dur . böyle kızların geçmişleri çokta iyi değildir . tecrübeyle sabittir. seni bıraktında sonra gidip aynı çocukla çıkmazsa söyleyin nickmi değiştircem -
Hiç şu açıdan bakmadın mı olaya?
Bu kız o apaçi dediğin pislik tiplerden biriyle çıkmış, böyle bir damak tadı var demek ki. Üstüne daha hala salça oluyorlar, o kızı sana yar etmezler. Kızında zaten hayatına çeki düzen vermeye pek niyeti yok, nazlanıyor sanki. Memlekette kız mı yok, salla gitsin. Apaçilere harcadığın vakte yazık.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X