Arkadaşlar apaçilerle başım dertte.Bizim burda bi apaçi grubu var geçen önümü kestiler haraç istediler bnde hemen gitmek için para verdimbunlara bişi oldu alışkanlıkmı desem ne desem ne zaman görseler aga 1 lira atsana,saati görüyolar az takılayım da gibi konuşmalar geçiyo aramızda snra bn vermem diyincede elindeki yarayı gösterip geçen bi uşağa vurdum dişi kaldı diyip korku salıo ş.fsizler.artık haraç vermek istemiyorm restmi çeksem yoksa buralardanmı gitsem??
her isteyene veriyor musun ?
Redkit e söyle hacı o içeri tıkar onları
polisa şikayet ol korkusu yeter onlara geri zekalı mahluklar ben birde meslek lisesinde okuyorum bizim sınıftakileri göreceksin
Yaş kaç?
Ağırlığını koy , kaşlarını çatarak 'vermiyorum , ne yapacaksınız?' demen yeterli , bu apaçilerin hepsi korkusuz gözükür ama hepsi tavuktur.
artık işler değişti, siz bana haraç verecekseniz de. karşı çıkmaya kalkan olursa onun ağzına bağır
hele biri var aralarında iri yarı esmer bişe bana 50 cmden fazla yaklaşamıo göbeği engel oluyor
yanında kelebek bıçağı taşı artistik şekilde açıp kapamayı öğren karşına çıktılar mı vermiyom para de üzerine yürürse bıçağın arkasıyla vur ağzına kır dişlerini sonra artistik şekilde aç bıçağı "gelin la başka isteyen var mı" de. denendi, onaylandı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme