Şimdi Ara

Apaçi nedir? Nasıl ortaya çıkmıştır? Geleceğin modası: Komançi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Apaçi bir saldırı helikopteridir. Asıl adı Apachedir. Apache helikopteri yere yakın uçmasıyla bilinir. Tepelerin arasından yükselir ve düşmanını gözetler, ardından saldırıya geçer.
    Günümüzde bazı tip insanlara apaçi denirken aslında bu helikopterden esinlenilmiştir. Bu insanlarda tıpkı helikopterler gibi bir anda belirir önce kurbanını bir süre gözetler ardından saldırıya geçer. Kurbanın saldırıdan zarar görmeden kurtulma ihtimali yok denecek kadar azdır.

Apaçi dansı: Bu dansın nasıl ortaya çıktığı tam bir muammadır. Çünkü helikopterler dans edemez. Ancak bir tahminde bulunmak gerekirse bu helikopterlerin kıvrak manevraları, hava gösterilerinde bir o yana bir bu yana taklalar atmaları bu dansa ilham kaynağı olmuş olabilir.

Geleceğin modası Komançi: Komançide bir saldırı helikopteridir. Asıl adı Comanche'dir. Comanche tipi helikopterler çok daha gizli görevlerde kullanılır. Apachelerden daha zararsız görünür, çünkü füzelerini saklar. Ancak bu masum görünüşün altında çok daha ölümcül bir helikopter vardır.

Komançi tipi insan: Evet bu insan tipi çok yakın bir gelecekte moda olacaktır. Sebebi ise apaçilerin toplumdan dışlanması ve kurbanlarının tedbir almasıyla, kendilerini gizli tutma ihtiyacının doğacak olmasıdır. Dışarıdan bakınca çok daha masum, ancak çok daha ölümcül. Gaylerin zamanla gizli gay olması gibi doğal. Gizli gayler gizli olmayan gaylerden daha ölümcüldür. Kurbanı olduğunuzu anlayamazsınız çünkü füzelerini saklarlar. Neyse konumuz bu değil. Yinede dikkat.

Komançi dansı: Muhtemelen bu türün dansı olmayacaktır. Çünkü helikopterler dans edemez. Ancak bir tahminde bulunmak gerekirse bu türün dansı üretilse bile sokaklarda ya da televizyonlarda herkese gösterilmeyecektir. Yukarıda da belirttiğim gibi, GİZLİler. Tabi kendi aralarında düzenledikleri komançi partilerinde birbirlerine birkaç hareket öğretirlermi bilinmez. Zamanla anlayacağız.

Notçuk: Toplumumuzda apaçiden çok komançi vardır. Ama henüz kendi adlarını bilmedikleri için moda değiller. Hele bi apaçiler komançi olsun görürsünüz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cait -- 27 Nisan 2011; 7:57:17 >

• Kendin yazdıysan süper olmuş.
  • yukarı
    Daha Fazla Göster
  • canım sıkıldı dostlar

DH Yüzücüler Derneği

Bu nickin arkasında bir fikir var ve fikirlere ban işlemez.
    Ben gerçeğin peşindeyim, kimin söylediği önemli değil. Ben adaletin peşindeyim, kim için veya kime karşı olduğu önemli değil.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.