Şimdi Ara

Ap ve ad farkı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam millet birisi bana ad ve ap nin farkını,hangi karekterde ad hangisinde ap kasacağımızı ve nedenleri anlatabilir mi ?

• Genelde skilleri AP'den bonus alan charlara AP kasılır. AD'den bonus alıyorsa AD kasılır. Tabi hem ap hem ad kasabileceğin şampiyonlar da var. Ezreal, Poppy, Kogmaw ... gibi.

solomid.net'ten guides bölümünden ideale yakın buildlere bakabilirsin.
  • Biraz daha oynarsan öğrenebilirsin yeni başladıysan anlatarak sıkıntı olur
  • Beta zamanında Shaco'ya 6 tane zeal kasardık. Zaman hocam sana lazım olan tek şey zaman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Etheren

Beta zamanında Shaco'ya 6 tane zeal kasardık. Zaman hocam sana lazım olan tek şey zaman.

Bende eski malady den 3 tane alırdım, en sevdiğim item oydu. Özellikle ww ye sağlam giderdi
  • bende 5 tane sunfire cap alırdım hey gidi günler
  • renklerle aram pek iyi değil mesela masteryi seç onun q skilline bak üzerine geldiğinde yazılar gözükücek orada hasar yazar ve parantez içinde bir sayı daha yazar + ile birlikte o renk açık yeşilimsi gibiyse ap değilse ad tabi armor ve mana kasılan champ de var ama biri anlatsın renkler üzerinden anlatsın birisi :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellfire peninsula

bende 5 tane sunfire cap alırdım hey gidi günler

nerften once garena 5 tane sunfire cikmak gayet normal bi seydi zaten done done kesiyodun milleti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellfire peninsula

bende 5 tane sunfire cap alırdım hey gidi günler

Hatırladım valla. Shen'e alıyodum 6 tane birden team fight oluyodu bir giriyorum araya taunt ile eyvah eyvah.

Tabi o zaman MR kasmıyodum bile. Ne MR ne life steal ne spell vamp kasardık. Ya AS ya AD yada Armor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saldour -- 22 Şubat 2012; 19:06:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Etheren

Beta zamanında Shaco'ya 6 tane zeal kasardık. Zaman hocam sana lazım olan tek şey zaman.

zeal,phantom küçümsenmemeli hayvan gibi dodge veriyordu zamanında
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.