Şimdi Ara

Ap Tryndamere görmediniz mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
3.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Artık gördünüz.Oyunun başlarıda triple kill falan da aldı bi heal atıyordu 500-600 küsür doluyordu nerflendiği halde.
    Not : pantheonun abisinin ayağı kırılmış falan hastaneye götürecekmiş de bilmemneymiş çıktı oyundan hep de beni bulur .

• taric in killi gp den fazla
  • bayaha da kasmıs ad olsa daha guzel olurmuş.oyundakı rolu neydi adamın.tflere girip yalandan girip kaçıyormuydu
  • Tuhaf hiç görmemistim ..
  • Yı gıbı, e ıle vuruyor sonra cd.
  • geçenlerde tryne ap rune ve masteryleriyle başlamış bulundum inanılmaz sustain oluyo q nun base healını arttırdığı için 0 furyde bile 110 heal atıyodum 3 levelda falan
  • Zaten bu tryn de 20 ap ile başlamıştı oyuna ilk bi guinsoo's rageblade falan aldı dedim ne oluyor arkadan lich bane falan öyle gitti.Full hp iken towerdive yapıyor 1-2 vuruyordu bize geri çıkıyordu heal sallıyordu hp full.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tahm Kench fazla op değil mi?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ap try gördüm ben daha önce ve adam failin çocuğu peş para etmezdi yani
  • Solo topta AP tryn tarafından ezilmişliğim var, dağılabilirsiniz.
  • sen solo top ta ap trya eziliyon ama ad try çok iyi item kasarsa senin gibi 4 kişiyi daha ezer =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ironwisp

sen solo top ta ap trya eziliyon ama ad try çok iyi item kasarsa senin gibi 4 kişiyi daha ezer =)

Ad Tryn useless man.

Ap tryn'in Q sunun ratio oranı 1 den fazla ve E sinin ratiosu 1. Ad ile karışık ap kasılırsa iyi olur.
  • Ben bi keresinde 32/9 ezdiğimiz maçta itemları satıp trollemek için ap'ye dönmüştüm bayağı iyi oluyordu
  • Az önce ilk defa bilerek feedledim karşı takımı acayip zevkli oluyormuş yalnız bir daja olsa yine yaparım:)

Hayır jungledayım lee ile adamları eziyoruz dakika 14 6-1-9 oynuyorum bot da kog var taric le birlikte adam bizle fighta girmiyor gidip minion kesiyor filan taric buna omg filan yazmaya başladı bu da all dan takımım noob taric le oynamayacağım filan dedi bende iyi o zaman ben oynamıyorum size iyi oyunlar deyip gidip adamalrın baseye öldüm ard arda oyun sonu 6-11-10 gibi bir skorum vardı sanırım. 14 dakikada 20 ye ykaın ward aldım takım için herşeyi yaptım saçımı süpürge ettim ama adamlar saçma saçma işler yaptı bende trolledim. Gıcık oluyorum böyle adamlara tamam bu oyun olabilir ama adam gibi oyna ben malmıyım da o kadar yırtınıyorum bende zevkine oynuyorum bu oyunu şurda 1-2 saat zamanımı ayırıp bu oyunu oynayacaksam da adam gibi oynamak istiyorum.

mid de vlad vardı report lee filan diyor dedim ben elimden gelenin en iyisini yaptım ama siz oynamadınız birbirinizi trollediniz tartıştınız benim bu iyi oyunumu haketmiyorsunuz dedim bende sizin gibi trollucem deyip devam ettim trollemeye.

son 3 gündür çok fazla report edildim zzaten dünde elektrikler kesildi leave oldu yakında banlanacığım ama hadi hayırlısı bugun rp aldım affederler umarım:))

Nedense ne zaman iyi oynasam 9-10 kill alıp bir okadarda asist yaptırıp 0 death olsa bizim takımda ya lane lerden biri karşıyı feedliyor deli gibi ya da trolluyorlar. Ama dediğim gibi artık bende onlar gibi olacağım ben nasıl çıldırıyorsam onlar da çıldırsınlar bakalım 20-40 dk zamanın boşa gitmesinin ne kadar insaı sinirlendirebileceğini görsünler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Miayke

Az önce ilk defa bilerek feedledim karşı takımı acayip zevkli oluyormuş yalnız bir daja olsa yine yaparım:)

Hayır jungledayım lee ile adamları eziyoruz dakika 14 6-1-9 oynuyorum bot da kog var taric le birlikte adam bizle fighta girmiyor gidip minion kesiyor filan taric buna omg filan yazmaya başladı bu da all dan takımım noob taric le oynamayacağım filan dedi bende iyi o zaman ben oynamıyorum size iyi oyunlar deyip gidip adamalrın baseye öldüm ard arda oyun sonu 6-11-10 gibi bir skorum vardı sanırım. 14 dakikada 20 ye ykaın ward aldım takım için herşeyi yaptım saçımı süpürge ettim ama adamlar saçma saçma işler yaptı bende trolledim. Gıcık oluyorum böyle adamlara tamam bu oyun olabilir ama adam gibi oyna ben malmıyım da o kadar yırtınıyorum bende zevkine oynuyorum bu oyunu şurda 1-2 saat zamanımı ayırıp bu oyunu oynayacaksam da adam gibi oynamak istiyorum.

mid de vlad vardı report lee filan diyor dedim ben elimden gelenin en iyisini yaptım ama siz oynamadınız birbirinizi trollediniz tartıştınız benim bu iyi oyunumu haketmiyorsunuz dedim bende sizin gibi trollucem deyip devam ettim trollemeye.

son 3 gündür çok fazla report edildim zzaten dünde elektrikler kesildi leave oldu yakında banlanacığım ama hadi hayırlısı bugun rp aldım affederler umarım:))

Nedense ne zaman iyi oynasam 9-10 kill alıp bir okadarda asist yaptırıp 0 death olsa bizim takımda ya lane lerden biri karşıyı feedliyor deli gibi ya da trolluyorlar. Ama dediğim gibi artık bende onlar gibi olacağım ben nasıl çıldırıyorsam onlar da çıldırsınlar bakalım 20-40 dk zamanın boşa gitmesinin ne kadar insaı sinirlendirebileceğini görsünler.

ap trynı bu kadar iyi kimse açıklayamazdı, tebrikler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• :D
  • İyi açıklama :D:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMutant

quote:

Orijinalden alıntı: Miayke

Az önce ilk defa bilerek feedledim karşı takımı acayip zevkli oluyormuş yalnız bir daja olsa yine yaparım:)

ap trynı bu kadar iyi kimse açıklayamazdı, tebrikler.

ABİ SEN NE YAPTIN ABİ SEN NE YAPTIN ORDA AHHAHAHAHHAHHAH :D

• :DD::D ya sonuna kadar okudum ya ap tryn nnerde diye
  • buildini denedim güzelmiş :D

skorlar ortada
  • quote:

Orijinalden alıntı: express

buildini denedim güzelmiş :D

skorlar ortada

gj nice hort

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.