Şimdi Ara

Ap Nidalee solotop

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• offtank kasmak varken niye ap ?
  • Ad varken kötü olur.
  • dayanıksız
  • Rabadon, Lich bane, RoA,(yada Scepter), Void Staff, Zhonyas Hourglass(yada unholy grail), magic pen botu. Oyuna göre Abyssal Scepter ve Deathfire Graspda alabilirsin. Oyuna bot 3 pot başla. Fikrimi sorarsan uzaktan poke yapmakta iyi ama tf'de takımın bir kişi eksik gibi birşey. Eğlenceli olmasına çok eğlenceli ama. Birde full ap oynanmadı ama tpa-m5 maçlarını izle. Nidalee güzel işler yapmıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sir balık -- 1 Kasım 2012; 20:18:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shinku

offtank kasmak varken niye ap ?

o mızrağı ile adam öldürmenin keyfi ayrı oluyor be kardeşim. offtank olarakta denedim ama eğlenceli gelmedi
  • Şöyle dayanıksız üst şampiyonları almayın arkadaş Şu oyunda en sinir olduğum şeydir, hele teemo aldıklarında baştan 10-0 gibi kabul ediyorum. Nidalee top denince akla HotshotGG gelir. Ben birkaç maçını streamini izledim üst oynarken warmogs, thornmail vs. yaptığını bile gördüm. Tabi ne gerekiyorse onu yapmak lazım. Yok ben biraz daha atarlı oynayacam damage vuracam diyorsan jungle'da skarner, cho, olaf gibi tanklayacak şampiyon koy o zaman tadından yenmez işte...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    POPPY
    8 yıl önce açıldı
    Mordenin ultisi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mesen90

Şöyle dayanıksız üst şampiyonları almayın arkadaş Şu oyunda en sinir olduğum şeydir, hele teemo aldıklarında baştan 10-0 gibi kabul ediyorum. Nidalee top denince akla HotshotGG gelir. Ben birkaç maçını streamini izledim üst oynarken warmogs, thornmail vs. yaptığını bile gördüm. Tabi ne gerekiyorse onu yapmak lazım. Yok ben biraz daha atarlı oynayacam damage vuracam diyorsan jungle'da skarner, cho, olaf gibi tanklayacak şampiyon koy o zaman tadından yenmez işte...

hotshotgg nidalee yi ap oynar .. Ve ayrıca evet ad varken kötü olur ama tanky junglerın ve supportun varsa alabilirsin. Ben ranked ve normalde gamede bir çok kişiye karşı oynadım ad olarak tfda çok iyi işler yapıyor lane de zaten op . Ap olarakda laneyi kazanabilirsen sorun yok ad laneyi kazandığı için alınıyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.