Şimdi Ara

Ap Jinx ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar adc oynamayı seviyorum karakterlerinide seviyorum Jinx ile oynamak eğlenceli geliyor daha da ustalaşmak için rehber videoları izliyorum geçen bir videoda adamın biri Jinx'e zhonya çıkmıştı bilmiyorum doğrumu yanlışmı fakat çok fena hasar veriyordu sizce doğrumu dur çıkılırmı zhonya veya herhangi bir Ap itemi ?

Saçmalamış olabilirim amacım bu konu hakkında bilgi almak başka bir amacım yok

• Trolldür veya karşıda hard assasin varsa belkide aktifi için çıkmış olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Defansif item olarak çikmis olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ap Jinx olmaz ama aşırı feed Talon, Rengar gibi herolar varsa 1 saniyelik refleksin önemi var. Şahsen vayne oynuyorsam ilk 2 itemden sonra Rengar, Talon varsa direk GA alıyorum+ Barier basıyorum yetmiyor birde Zhonya çıkıyorum. Abartı değil beyler soloq da her Vayne oyununda benzerleri oluyor.
  • Yorumlarınız için teşekkürler peki önereceğiniz bir build var mıdır oyun taşıyacak derecede çünkü şansıma her maç afk 3 kez seriden düştüm
  • Ebedi - Hızlı Minyon temizlemek istersen statik yoksa hayalet - Ağır zırh varsa önce son fısıltı sonra kanasusamış en son ağır kitle kontol varsa civalı ağır assain varsa ga ağır büyü hasarı varsa banshe

• O bahsettiğin tamamen troll işidir. Zamanında Gambit Üst oyuncusu Darien'de Renektona Randuin, Aatrox'a Muramana çıkmıştı.

İlla yapacaksan kazandığından %100 emin ol öyle yap
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Riot K9 Nasus fiyat
    11 yıl önce açıldı
    Nidalee yenilemesi
    11 yıl önce açıldı
    POPPY
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaladin

O bahsettiğin tamamen troll işidir. Zamanında Gambit Üst oyuncusu Darien'de Renektona Randuin, Aatrox'a Muramana çıkmıştı.

Randuin?
  • Ap ile alakası yok jinxin ap vuran hiçbir skilli yok adam onu aktifi için çıkmıştır. Verdiği zırh da var tabii

Çok nadiren de olsa bazen gerek oluyor ne yazık ki zhonyanın ad versiyonu yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TriLi -- 6 Nisan 2015; 12:29:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Obsession

quote:

O bahsettiğin tamamen troll işidir. Zamanında Gambit Üst oyuncusu Darien'de Renektona Randuin, Aatrox'a Muramana çıkmıştı.

Randuin?

Zhonya işte
  • Mobilitysi yüksek karakter varsa takım koruyamıyorsa çıkılır ama ga daha iyi derim
  • TriLi T kullanıcısına yanıt
    E si ap vuruyor konu kilit üye ban
  • La Garde kullanıcısına yanıt
    dumanın kokusu ta buraya geldi
  • aşırı feed talonu zhonya kesmez , zed ,rengar gibi tepki verebileceğin herolara karşı işe yarar
  • rengarda o ünlem işaretini gördüğü gibi ölmemek için yapmıştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: █Loading...

Ap Jinx olmaz ama aşırı feed Talon, Rengar gibi herolar varsa 1 saniyelik refleksin önemi var. Şahsen vayne oynuyorsam ilk 2 itemden sonra Rengar, Talon varsa direk GA alıyorum+ Barier basıyorum yetmiyor birde Zhonya çıkıyorum. Abartı değil beyler soloq da her Vayne oyununda benzerleri oluyor.

Vayne Zhonya kafası iyiymiş

• E ile teq atar

• quote:

Renektona Randuin çıkınca troll olma kafası iyiymiş

• S4 de 15.dk da 8-0-2 giden bir talon vardı adam ben gormeden beni 3 defa kesmıstı. Bt yı satıp zhonya almıştım aramızda kalsın :D

• Anormal bir şey değil. Eğer o 2 saniyede dostların rakibi mal edecekse alabilirsin. Ha 2 saniye sonra öleceksen almanın esprisi yok.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.