Şimdi Ara

AOPEN ES50E-E02 ufak tefek teğişiklikler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: BODYGUARDS

modu burda bırakıyormusn

walla bitmedi ama rengini değiştirmeyi bitiriyorum

ayrıca mavi mavi baydı doğrudur artık ilerleyen zamanlarda :) sonuçta ilk çalışmamız teşekkür ederim herkese
  • konu dışı bişe söylim. kocaelideki arkadaşlar size söylüyorum. asayiş şubenin aradan girin adliyeye doğru giderken hemen solunuzda bi reklamcı var ordan plexi alabilirsiniz. ledleride asayişin önünden yukarı doğru çıkın çınarlı camiye doğru elektronikçiler ve elektrikçiler var ordan istediğiniz herşeyi bulabilirsiniz. bende bi ara moda başladım ama bırakmak zorunda kaldım en kısa zamanda yeri göğü inletecek bi mod ile aranıza döncem
  • içi değişik bir renk olabilirdi ama zevk senın ..güle güle kullan.
  • Renk konusunda bence de başka bir şey yapılabilirdi..Ama zevkler tartışılmaz..Emeğe saygı..eline sağlık
  • arkadaşda renk değişdirmeyi düşünmüyormuş,ama bence sıkılıp değişdirir ilerde
  • bu arada kasanın içini uv boya ile boyayacağım üzerinde bu boya varken boyasam sorun olur mu
  • dostum kasan hoş da..mavi rwnk pek ii durmamışş.plexi için tabela-reklam işi yapanlara git..

Ayrıca bu kasadan bende yakın zamanda arkadştan aldım..kullanmıyordu.Modifyeyi abartmaskda yakında resimleri koyarım ihşallah.....
  • evet gercekten calısma ıscılık guzel ama yınede renk kısısel bır secım ama bana sorarsan kasa ıcı rengı olmamıs be usta ne bılım yınede guzel calısma ıcın tebrıkler
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.