Şimdi Ara

AOPEN ES50E-E02 ufak tefek teğişiklikler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  AOPEN ES50E-E02 ufak tefek teğişiklikler

kesim işlemi bitti

boya işlemini tamamladım

acemi şekilde abartarak ledlerimi koydum

burada da recom 550w psu içinde bulunan uv duyarlı fanı cpu ya takıp ledleri azaltıp curcial ballistix ledli ramlerimle kablolar derli toplu daha hoş oldu sanki mas mavi boğmaz artık

fan kontrollerimde var ancak 5,25" yuvaları tel yardımıyla şeffaf hale getireceğim planlarım arasında ve inanmazsınız hala plexi takmadım yakında onuda halledeceğim ancak yeni yan kapak alıp adam akıllı kesme projem var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dogukan3535 -- 9 Ocak 2009; 23:42:53 >

• cam yerine böyle masaların vb.. üstüne serilen masa çizilmesin diye konulan şeffaf şeylerden yap :) biraz gerersin hiç belli bile olmaz :)
  • ama net bir görünüm sağlamazki o bahsettiğiniz şeyi ne kadar gerdirsemde hoş olacağını sanmıyorum yorumun için teşekkür ederim
  • camında tehlikesi var tabi :) bi sinirlensen tekme çaksan bam dağıldı cam :D
  • yok canım kendim kontrol edebilen birisiyim :) neyse belki kocaelide oturan arkadaşar vardır pleksi kocaelide nereden lınır bire çeştli ledler bulacağım yer neresidir şimdiden teşekkürler
  • Camla olmaz hocam kırılır falan tekrar tekrar ugrasırsın,al plexi bi yerlerden mutlaka..
  • doğru söylüyorsunuz kocaelide plexi bulabileceğim yerlleri söyleeycek bir çıkar inş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kocaelidemisin :) konu dışı ama söyleyeym yinede bende bu sene kocaelide okuycam derbent turizm rehberliği valla böyle pc mod ile uğraşan arkdaşları bulabilirsem ne mutlu bize :))
  • Bence kapagı bıraz daha kes ben oldum olası ınce kenarlı seylere hasta olmusumdur ınce yanak lastık 22'' fln monıtor tw daha bı cok sey zarıf goruncek Bıde plexı koy bomba olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: spysense

kocaelidemisin :) konu dışı ama söyleyeym yinede bende bu sene kocaelide okuycam derbent turizm rehberliği valla böyle pc mod ile uğraşan arkdaşları bulabilirsem ne mutlu bize :))

görüşürüz abi bende bu sene öss'ye hazırlanıyorum ailemi de karşıma almış şekilde kasamı modluoyrum kendi çapımda bilgisayarımı geliştiriyorum felan görüşelim mutlaka
  • quote:

Orjinalden alıntı: karadenizly

Bence kapagı bıraz daha kes ben oldum olası ınce kenarlı seylere hasta olmusumdur ınce yanak lastık 22'' fln monıtor tw daha bı cok sey zarıf goruncek Bıde plexı koy bomba olur

bende severim ince yanak lastiği ama bunu biz zar zor yaptık şu an titreşim daha da artıyor profesyonel aletlerimiz yok ortamda profesyonel değil o yüzden hata payı kalsın diye geniş tuttuk aslında sonuçta güzel oldu tekrar yapmaya bi süre cesaret edemem ama pleksiyi büyük yaparım ileride kesersem bi daha pleksi gerekmesin :)

• walla tesadüfün bu kadarı arkadaşım aynı kasanın beyazından bnde var 1.5 haftadır uğraşıyorum nerdeyse modun tamamı bitsin herşeyiyle baştan sona kayucam bakalım beğenilcekmi bnmkide daha amatör işi biras şimdi sadece kestim komple zımparaladım ve siyaha boyucam nyse devamını bbekliyoruz.... bnde 1 2 haftaya kalmaz burda yayınlarım heralde

quote:

doğru söylüyorsunuz kocaelide plexi bulabileceğim yerlleri söyleeycek bir çıkar inş

plexiyi istersen bn yollarım elimde artmış 64cm'e 35cm yüksekliginde var ve bnm pek kullancagımı sanmıyorum ilerde nerde lazım olcak parça çıkma plexi olmayınca büğük tabakadan 1m'ye 35cm genişliiginde kestirmiştim çok temiz çiziksiz jiletini bile üstünde işini fazlasıyla görür....

AOPEN ES50E-E02 ufak tefek teğişiklikler  AOPEN ES50E-E02 ufak tefek teğişiklikler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serrko -- 1 Eylül 2008; 1:27:08 >

kasamı boyadım gayette hoş oldu ama bazı hatalar var onları da düzelteceğim :)

diğer yüklediğim yer bazen göstermiyor resimleri diye tekrar yükledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dogukan3535 -- 1 Eylül 2008; 19:33:14 >

ledlerim de bağlandı yoğun ilgi ve teşvik edenlere teşekkür ederim :(

• gayet güzel duruyor dostm,ama boya da mavi olunca abartı olmuş,bence ışıklandrmayı değişdir,
    onun dılında gayer hoş
  • ilerleyen zamanlarda belki değiştiririm ::) teşkkürler
  • bncde mavi mavi cok abartmıssın
  • modu burda bırakıyormusn
  • gökyüzü gibi olmuş kasa emeğine sağlık.. mavi mavi boğmuş gibi biraz ama sen beğendikten sonra sorunda yok devamını bekleriz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.