Şimdi Ara

aol.com ve msn.com mail almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
3.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aol dan bir turlu mail alamiyorum kredi karti filan istiyor beles vermiyor mu birde msn.com filan girdim @msn.com diye mal almak istiyorum ama hotmail.com uzantili veriyor yardimci olurmusunuz lufen

• msn yeni uye olcam 250 mb almak icin amerika ve newyork sectim ama zip codu hata veriyor kac yazmaliyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nokiacep

msn yeni uye olcam 250 mb almak icin amerika ve newyork sectim ama zip codu hata veriyor kac yazmaliyim
    11000 yaz mesela new jersey yada newyork
  • quote:

msn yeni uye olcam 250 mb almak icin amerika ve newyork sectim ama zip codu hata veriyor kac yazmaliyim
    kardeş sen mail adresi al sonra profil düzenlemeden de yapabilirsin tercih senin ABD seç sonra eyalet olarak florida şec daha sonnra posta koduna zip kod 33332 gir afiyet oldunnnnn.....kardeşimmmmm

bir de eger msn posta edresini türkçe yapmak istersen aşagıdakileri yaparsın

@2005 by kaan

Bilindiği gibi hotmail'te Türkçe dil desteği mevcut. Fakat bunu sadece .com.tr şeklindeki ücretli hizmetinde veriyor.

Şimdi hep beraber hotmail hesabını Türkçe yapacağız ve hep öyle kalacak.

Önce mail adresimize giriş yapıyoruz. Giriş yaptıktan sonra hesabımızı kapatmak için
    http://by17fd.bay17.hotmail.msn.com/cgi-bin/Accountclose
    linkini adres çubuğuna yapıştırıp "ENTER" a basıyoruz.
    Sonra Şekildede görülen "Close My Account" Butonuna basıp Hesabımızı kapatıyoruz.
    Daha sonra tekrar
    outlook – free personal email and calendar from microsoft
    Outlook – free personal email and calendar from Microsoft
    http://www.hotmail.com
    a girerek mail adresimizle Giriş yapıyoruz.
    Size hesabınızın ayırtıldığını ve isterseniz aktif hale getirebileceğinizi söylüyor.
    Şekilde görülen "Activate My Account" Butonuna Tıklıyoruz.
    Sonra karşımıza kullanım koşulları çıkıyor. Burdan itibaren gerisini Türkçe yapacağız
    Adres çubuğundaki adres'in sonuna &_lang=tr ekliyoruz. Şekildede gözüküyor
    Sonra Kullanım şartları Türkçe oluyor. Burdan Kabul Ediyorum'a Tıklıyoruz. Daha sonra çıkan sayfada

Devam'a tıklıyoruz.NOT:EĞER kullanım şartları türkçe olmadı ise bir yerde yanlış yaptınız geri dönüp deneyin

Ve tamamdır. Artık Hotmailiniz Sonsuza Kadar Türkçe. Dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz
    Saygilar

• quote:

Orijinalden alıntı: kaan_

kardeş sen mail adresi al sonra profil düzenlemeden de yapabilirsin tercih senin ABD seç sonra eyalet olarak florida şec daha sonnra posta koduna zip kod 33332 gir afiyet oldunnnnn.....kardeşimmmmm

bir de eger msn posta edresini türkçe yapmak istersen aşagıdakileri yaparsın

@2005 by kaan

Bilindiği gibi hotmail'te Türkçe dil desteği mevcut. Fakat bunu sadece .com.tr şeklindeki ücretli hizmetinde veriyor.

Şimdi hep beraber hotmail hesabını Türkçe yapacağız ve hep öyle kalacak.

Önce mail adresimize giriş yapıyoruz. Giriş yaptıktan sonra hesabımızı kapatmak için
    linkini adres çubuğuna yapıştırıp "ENTER" a basıyoruz.
    Sonra Şekildede görülen "Close My Account" Butonuna basıp Hesabımızı kapatıyoruz.
    Daha sonra tekrar
    outlook – free personal email and calendar from microsoft
    Outlook – free personal email and calendar from Microsoft
    http://www.hotmail.com
    a girerek mail adresimizle Giriş yapıyoruz.
    Size hesabınızın ayırtıldığını ve isterseniz aktif hale getirebileceğinizi söylüyor.
    Şekilde görülen "Activate My Account" Butonuna Tıklıyoruz.
    Sonra karşımıza kullanım koşulları çıkıyor. Burdan itibaren gerisini Türkçe yapacağız
    Adres çubuğundaki adres'in sonuna &_lang=tr ekliyoruz. Şekildede gözüküyor
    Sonra Kullanım şartları Türkçe oluyor. Burdan Kabul Ediyorum'a Tıklıyoruz. Daha sonra çıkan sayfada

Devam'a tıklıyoruz.NOT:EĞER kullanım şartları türkçe olmadı ise bir yerde yanlış yaptınız geri dönüp deneyin

Ve tamamdır. Artık Hotmailiniz Sonsuza Kadar Türkçe. Dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz
    Saygilar

Alıntıları Göster
    bende turkiye diye uye oldumda @msn.com diye alamadim o ve aol.com nasil mail alirim biliyormusunuz

yardimlariniz icin tskler

• quote:

bende turkiye diye uye oldumda @msn.com diye alamadim o ve aol.com nasil mail alirim biliyormusunuz

yardimlariniz icin tskler

Alıntıları Göster
    dostumwww.msn.com adresinigit oradan hotmaili tıkla yeni üyelik alırken dediklerimi yap.....

• quote:

dostumwww.msn.com adresinigit oradan hotmaili tıkla yeni üyelik alırken dediklerimi yap.....

Alıntıları Göster
    ama yine @msn.com yerine hotmail.com uzantili veriyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

ama yine @msn.com yerine hotmail.com uzantili veriyor

Alıntıları Göster
    kaan hocam saol yzmissina iste ornek@msn.com nasil alinir onu solesen senide yoruyorum kusra bakma
  • quote:

kaan hocam saol yzmissina iste ornek@msn.com nasil alinir onu solesen senide yoruyorum kusra bakma

Alıntıları Göster
    kardeş benim bildigim @msn diye alma diye bişi yok hepsini @hotmail.com die verir!!!

• quote:

kardeş benim bildigim @msn diye alma diye bişi yok hepsini @hotmail.com die verir!!!

Alıntıları Göster
    isminiz@msn.com mail almak icin oncelikle BOSVER YAW SEN BENİ MSNYE EKLE yanikkoza@msn.com sana ben alayım sifreyi filan degistirirsin sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saint Eagle

isminiz@msn.com mail almak icin oncelikle BOSVER YAW SEN BENİ MSNYE EKLE yanikkoza@msn.com sana ben alayım sifreyi filan degistirirsin sonra

Alıntıları Göster
    msn com diye mail yok mu o zaman msn com alanlar vahiyle mi aldım eskiden basitti hotmail sayfasından 3 seçenek vardı msn passport hotmail olarak seçip beğenip alırdın şimdi bilmiyorum mssenger için kullanıyoruz anca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serialkiller666

msn com diye mail yok mu o zaman msn com alanlar vahiyle mi aldım eskiden basitti hotmail sayfasından 3 seçenek vardı msn passport hotmail olarak seçip beğenip alırdın şimdi bilmiyorum mssenger için kullanıyoruz anca.

Alıntıları Göster
    virtuemta@hot seni ekledim ama daha listede gorunmuyorsun usta bir el at bu ise

aol paraliymis sanırım onan alamiyorum :(
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Nokiacep

el attım usta
  • quote:

Orijinalden alıntı: selenvirus

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    aol herhalde sadece kendisindn internet paketi alanlara veriyor.. ya da para verenlere
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkordek

aol herhalde sadece kendisindn internet paketi alanlara veriyor.. ya da para verenlere

Alıntıları Göster
    msn ark bana aldi Allah razi olsun sira aol da onu bilen varmi?
  • quote:

msn ark bana aldi Allah razi olsun sira aol da onu bilen varmi?

Alıntıları Göster
    usta
    kisayolu kpyaladim ama giris sayfasini acti nasil yapcm?

• quote:

usta
    kisayolu kpyaladim ama giris sayfasini acti nasil yapcm?

Alıntıları Göster
    ücretli dostum malesf
  • quote:

Orijinalden alıntı: selenvirus

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: selenvirus

alsana msn domainli mail

TIKLAAAAAAAAA

MSN için bu link çalışıyor arkadaşlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C9CA1DA90

quote:

Orjinalden alıntı: selenvirus

alsana msn domainli mail

TIKLAAAAAAAAA

MSN için bu link çalışıyor arkadaşlar.

Alıntıları Göster
    ewet guzel olmus link saol kullanilabilir bunun @aol.com lusu yok mu :)

• Hotmail i bırakın . Neden ugrasıyorsunuz ki ? Yahoo ya gecin. Hotmail 2 MB kota vererek resmen bizimle dalga geçiyor. Diger tarafa bakıyorsunuz Yahoo 1 GB. Neden 250 MB yapmaya ugrasacaksınız . Sıkıntınız Messenger ise Yahoo adresinizle Net Passaport sitesine kaydolun. Böylece Hotmail e hiç gerek kalmaz . Hotmail de belki seneye herkese beleş 25 Mb yapar ehehehe :)))
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.