Bildirim
aol.com ve msn.com mail almak
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
msn yeni uye olcam 250 mb almak icin amerika ve newyork sectim ama zip codu hata veriyor kac yazmaliyim -
11000 yaz mesela new jersey yada newyorkquote:
Orijinalden alıntı: Nokiacep
msn yeni uye olcam 250 mb almak icin amerika ve newyork sectim ama zip codu hata veriyor kac yazmaliyim -
kardeş sen mail adresi al sonra profil düzenlemeden de yapabilirsin tercih senin ABD seç sonra eyalet olarak florida şec daha sonnra posta koduna zip kod 33332 gir afiyet oldunnnnn.....kardeşimmmmmquote:
msn yeni uye olcam 250 mb almak icin amerika ve newyork sectim ama zip codu hata veriyor kac yazmaliyim
bir de eger msn posta edresini türkçe yapmak istersen aşagıdakileri yaparsın
@2005 by kaan
Bilindiği gibi hotmail'te Türkçe dil desteği mevcut. Fakat bunu sadece .com.tr şeklindeki ücretli hizmetinde veriyor.
Şimdi hep beraber hotmail hesabını Türkçe yapacağız ve hep öyle kalacak.
Önce mail adresimize giriş yapıyoruz. Giriş yaptıktan sonra hesabımızı kapatmak için
http://by17fd.bay17.hotmail.msn.com/cgi-bin/Accountclose
linkini adres çubuğuna yapıştırıp "ENTER" a basıyoruz.
Sonra Şekildede görülen "Close My Account" Butonuna basıp Hesabımızı kapatıyoruz.
Daha sonra tekrara girerek mail adresimizle Giriş yapıyoruz.outlook – free personal email and calendar from microsoft
Outlook – free personal email and calendar from Microsofthttp://www.hotmail.com
Size hesabınızın ayırtıldığını ve isterseniz aktif hale getirebileceğinizi söylüyor.
Şekilde görülen "Activate My Account" Butonuna Tıklıyoruz.
Sonra karşımıza kullanım koşulları çıkıyor. Burdan itibaren gerisini Türkçe yapacağız
Adres çubuğundaki adres'in sonuna &_lang=tr ekliyoruz. Şekildede gözüküyor
Sonra Kullanım şartları Türkçe oluyor. Burdan Kabul Ediyorum'a Tıklıyoruz. Daha sonra çıkan sayfada
Devam'a tıklıyoruz.NOT:EĞER kullanım şartları türkçe olmadı ise bir yerde yanlış yaptınız geri dönüp deneyin
Ve tamamdır. Artık Hotmailiniz Sonsuza Kadar Türkçe. Dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz
Saygilar
-
bende turkiye diye uye oldumda @msn.com diye alamadim o ve aol.com nasil mail alirim biliyormusunuzquote:
Orijinalden alıntı: kaan_
kardeş sen mail adresi al sonra profil düzenlemeden de yapabilirsin tercih senin ABD seç sonra eyalet olarak florida şec daha sonnra posta koduna zip kod 33332 gir afiyet oldunnnnn.....kardeşimmmmm
bir de eger msn posta edresini türkçe yapmak istersen aşagıdakileri yaparsın
@2005 by kaan
Bilindiği gibi hotmail'te Türkçe dil desteği mevcut. Fakat bunu sadece .com.tr şeklindeki ücretli hizmetinde veriyor.
Şimdi hep beraber hotmail hesabını Türkçe yapacağız ve hep öyle kalacak.
Önce mail adresimize giriş yapıyoruz. Giriş yaptıktan sonra hesabımızı kapatmak için
linkini adres çubuğuna yapıştırıp "ENTER" a basıyoruz.
Sonra Şekildede görülen "Close My Account" Butonuna basıp Hesabımızı kapatıyoruz.
Daha sonra tekrara girerek mail adresimizle Giriş yapıyoruz.outlook – free personal email and calendar from microsoft
Outlook – free personal email and calendar from Microsofthttp://www.hotmail.com
Size hesabınızın ayırtıldığını ve isterseniz aktif hale getirebileceğinizi söylüyor.
Şekilde görülen "Activate My Account" Butonuna Tıklıyoruz.
Sonra karşımıza kullanım koşulları çıkıyor. Burdan itibaren gerisini Türkçe yapacağız
Adres çubuğundaki adres'in sonuna &_lang=tr ekliyoruz. Şekildede gözüküyor
Sonra Kullanım şartları Türkçe oluyor. Burdan Kabul Ediyorum'a Tıklıyoruz. Daha sonra çıkan sayfada
Devam'a tıklıyoruz.NOT:EĞER kullanım şartları türkçe olmadı ise bir yerde yanlış yaptınız geri dönüp deneyin
Ve tamamdır. Artık Hotmailiniz Sonsuza Kadar Türkçe. Dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz
Saygilar
Alıntıları Göster
yardimlariniz icin tskler
-
dostumwww.msn.com adresinigit oradan hotmaili tıkla yeni üyelik alırken dediklerimi yap.....quote:
bende turkiye diye uye oldumda @msn.com diye alamadim o ve aol.com nasil mail alirim biliyormusunuz
yardimlariniz icin tskler
Alıntıları Göster
-
ama yine @msn.com yerine hotmail.com uzantili veriyorquote:
dostumwww.msn.com adresinigit oradan hotmaili tıkla yeni üyelik alırken dediklerimi yap.....
Alıntıları Göster
-
kaan hocam saol yzmissina iste ornek@msn.com nasil alinir onu solesen senide yoruyorum kusra bakmaquote:
ama yine @msn.com yerine hotmail.com uzantili veriyor
Alıntıları Göster -
kardeş benim bildigim @msn diye alma diye bişi yok hepsini @hotmail.com die verir!!!quote:
kaan hocam saol yzmissina iste ornek@msn.com nasil alinir onu solesen senide yoruyorum kusra bakma
Alıntıları Göster
-
isminiz@msn.com mail almak icin oncelikle BOSVER YAW SEN BENİ MSNYE EKLE yanikkoza@msn.com sana ben alayım sifreyi filan degistirirsin sonraquote:
kardeş benim bildigim @msn diye alma diye bişi yok hepsini @hotmail.com die verir!!!
Alıntıları Göster -
msn com diye mail yok mu o zaman msn com alanlar vahiyle mi aldım eskiden basitti hotmail sayfasından 3 seçenek vardı msn passport hotmail olarak seçip beğenip alırdın şimdi bilmiyorum mssenger için kullanıyoruz anca.quote:
Orijinalden alıntı: Saint Eagle
isminiz@msn.com mail almak icin oncelikle BOSVER YAW SEN BENİ MSNYE EKLE yanikkoza@msn.com sana ben alayım sifreyi filan degistirirsin sonra
Alıntıları Göster -
virtuemta@hot seni ekledim ama daha listede gorunmuyorsun usta bir el at bu isequote:
Orijinalden alıntı: serialkiller666
msn com diye mail yok mu o zaman msn com alanlar vahiyle mi aldım eskiden basitti hotmail sayfasından 3 seçenek vardı msn passport hotmail olarak seçip beğenip alırdın şimdi bilmiyorum mssenger için kullanıyoruz anca.
Alıntıları Göster
aol paraliymis sanırım onan alamiyorum :( -
quote:
virtuemta@hot seni ekledim ama daha listede gorunmuyorsun usta bir el at bu ise
aol paraliymis sanırım onan alamiyorum :(
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: Nokiacep
virtuemta@hot seni ekledim ama daha listede gorunmuyorsun usta bir el at bu ise
aol paraliymis sanırım onan alamiyorum :(
el attım usta -
aol herhalde sadece kendisindn internet paketi alanlara veriyor.. ya da para verenlerequote:
Orijinalden alıntı: selenvirus
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster -
msn ark bana aldi Allah razi olsun sira aol da onu bilen varmi?quote:
Orijinalden alıntı: darkordek
aol herhalde sadece kendisindn internet paketi alanlara veriyor.. ya da para verenlere
Alıntıları Göster -
ustaquote:
msn ark bana aldi Allah razi olsun sira aol da onu bilen varmi?
Alıntıları Göster
kisayolu kpyaladim ama giris sayfasini acti nasil yapcm?
-
ücretli dostum malesfquote:
usta
kisayolu kpyaladim ama giris sayfasini acti nasil yapcm?
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: selenvirus
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: selenvirus
alsana msn domainli mail
TIKLAAAAAAAAA
MSN için bu link çalışıyor arkadaşlar.
-
ewet guzel olmus link saol kullanilabilir bunun @aol.com lusu yok mu :)quote:
Orijinalden alıntı: Guest-C9CA1DA90quote:
Orjinalden alıntı: selenvirus
alsana msn domainli mail
TIKLAAAAAAAAA
MSN için bu link çalışıyor arkadaşlar.
Alıntıları Göster
-
Hotmail i bırakın . Neden ugrasıyorsunuz ki ? Yahoo ya gecin. Hotmail 2 MB kota vererek resmen bizimle dalga geçiyor. Diger tarafa bakıyorsunuz Yahoo 1 GB. Neden 250 MB yapmaya ugrasacaksınız . Sıkıntınız Messenger ise Yahoo adresinizle Net Passaport sitesine kaydolun. Böylece Hotmail e hiç gerek kalmaz . Hotmail de belki seneye herkese beleş 25 Mb yapar ehehehe :)))
Benzer içerikler
- modem ip almıyor
- apartman kutusundan internet hattı çekmek
- yazlık için internet tavsiye
- 1 aylık taşınabilir internet
- kablonet fiber
- cep magnet nedir
- ping düşürme
- internet yavaş
- bilgisayar internete bağlanmıyor
- türk telekom internet çekmiyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X