Şimdi Ara

Aog grubuna niye millet girmek istiyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu grubun özelliği ne beyler. Yok yedek kulübesi falan var orda uslu olanları ana gruba falan alıyolarmış. Herkes girmeye çalışıyo öyle. Sürekli komik paylaşımlar yapmaya çalışıyolar. Hele ban yiyenler sürekli yalvarıyolar geri girebilmek için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

AOG Grubuna Niçin Millet Girmek İstiyor?

AOG grubu, son yıllarda popülerliği artan bir işletme grubudur. Birçok kişi, bu gruba dahil olan şirketlerde çalışma fırsatı yakalamak için yarışmaktadır. Peki, AOG grubuna girmek istemenin arkasındaki nedenler nelerdir?

1. Sektör Liderliği: AOG grubu, faaliyet gösterdiği sektörlerde lider konumdadır. Sektör lideri bir şirkette çalışmak, birçok kişi için prestijli ve arzu edilir bir durumdur.

2. Kariyer Gelişim Fırsatları: AOG grubu, çalışanlarına kapsamlı kariyer geliştirme fırsatları sunmaktadır. Çalışanlar, çeşitli sektörlerde ve departmanlarda deneyim kazanabilir, böylece kariyer yollarında ilerleyebilirler.

3. Finansal İstikrar: AOG grubu, mali açıdan istikrarlı bir şirkettir. Çalışanlar, finansal güvence ve rekabetçi maaş paketleri ile motive olmaktadırlar.

4. Sosyal Fayda: AOG grubu, sosyal sorumluluk projelerine aktif olarak katılmaktadır. Çalışanlar, sosyal fayda sağlayan bir şirkette çalışmaktan gurur duyarlar.

5. BGY Nedir? BGY, AOG grubunun bir iştirakidir. Yüksek büyüme potansiyeli ve yenilikçi iş modelleri ile tanınır. Birçok kişi, BGY'de çalışma fırsatı yakalamak için AOG grubuna girmek ister.

6. Rekabetçi Avantaj: AOG grubundaki şirketlerde çalışmak, rekabetçi bir avantaja sahiptir. Çalışanlar, sektördeki en son gelişmelerden haberdar olmakta ve sektördeki en iyi profesyonellerle çalışma imkanına erişmektedirler.

7. Esnek Çalışma Ortamı: AOG grubu, çalışanlarına esnek bir çalışma ortamı sunmaktadır. Bu, çalışanların iş ve özel yaşamları arasında denge kurmalarına olanak tanır.

8. Uluslararası Çalışma Deneyimi: AOG grubu, küresel bir şirkettir. Çalışanlar, uluslararası çalışma deneyimi edinme ve farklı kültürleri tanıma fırsatı bulabilirler.

9. Nitelikli Çalışma Arkadaşları: AOG grubu, alanlarında yetkin ve deneyimli profesyonelleri bünyesinde barındırır. Çalışanlar, nitelikli çalışma arkadaşlarından öğrenme ve onlarla işbirliği yapma fırsatı elde ederler.

10. Marka Değeri: AOG grubu, tanınmış ve saygın bir markadır. Bu grubun bir parçası olmak, çalışanlara kişisel ve profesyonel bir marka değeri kazandırır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ergenlerin kendilerini popi veya değerli hissetmek için girmeye çalıştığı grubumsu bir şey işte
  • Boş adamların boş grubu özellikle Türk yazısı ve Göktürk bayrağı koyuyorlar delleniyorum. Türkçülüğü millete maskara ediyorlar. Bir Nihal Atsız'a bak bir bunlara

• İnstagram grubu komik bende ön yargılıydım fakat Facebook grubu hakkında bilgim yok zaten girmek isteyenleri **** tarzı gibi sanıyorlar veya öyledir belki de
  • Diğer gruplar hakkında bir fikrim yok fakat AOG gayet iyi bir grup. İsteyen istediği kadar kötü yorum yapsın adamlar isimlerinin marka patentini aldı, 2 tane kafe açtılar, hastalar için milyonlarca para topladılar, hatıra ormanı açtılar vb. Gayet iyi bir grup ben çok beğeniyorum
  • Grupla alakam yok zaten facebook kullanmıyorum 2-3 yıldır ama bursa görükledeki mekanı güzeldi.
  • Heinz Guderian kullanıcısına yanıt
    Bugün en Türkçüyüm diyenide en Atatürkçüyüm diyeninde en Müslümanım diyenide söyledikleriyle alakası yok çağımızın vebası gibi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Boragungoren

Bugün en Türkçüyüm diyenide en Atatürkçüyüm diyeninde en Müslümanım diyenide söyledikleriyle alakası yok çağımızın vebası gibi
    Aynen öyle hocam hepsinden soğutuyorlar. Bir ideoloji popüler olnamalı bence

• Bence kaliteli ve güzel mizah yapiyorlar,aile ortami var içerde ayrıca onlarca insan icin binlerce lira yardım ve bağış topladılar,küçümsenecek bir yönlerinin olduğunu düşünmüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Heinz Guderian

Boş adamların boş grubu özellikle Türk yazısı ve Göktürk bayrağı koyuyorlar delleniyorum. Türkçülüğü millete maskara ediyorlar. Bir Nihal Atsız'a bak bir bunlara

Elleme koysunlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • habire metin 2 pvp server reklamı yapıyolar. çöp+leş
    hatta bi reklamda bi kız video felan çekmiş ben de serverda olucam felan diye. eskort mudur nedir.
  • Çöp bir grup bence.BGY çok daha iyi.

• Dediğin olay 2015 de vardı

• Aog'u geçinde bundan 1 yıl önce bgy denen bi grupda takıldım neyse güzel bi kaç mizah dönüyo böyle bunlar istanbulda zirvemi ne yapıcaklar dedim bi gideyim kafama göre adamlar vardır bira filan içeriz bende 26 yaşındayım. Neyse gittim adminleri hariç adminlerinide tanıyorum mert güngördü , bi tek adam benim yaşımda. Kalanının alayı 10 16 yaş arası cocuklar. Gaz çekenler , bonzai alıp bayılanlar , dönen muhabbetleri görseniz 13 yaşındaki cocuk en az 50 60 kızı siktim diye filan anlatıyo. Ana bacı mizahı yapıyolar ama öyle böyle mizah değil bacını getir altıma koy gibisinden mizahlar yapıyolar bide O gün orda anladım ki sosyal medyanın harbiden boku çıkmış. Bu bahsettiğim yerlerde inci sözlük ve aogdan sonra türeyen gruplar inci ve aogda velet kaynıyo onlarda yine istisna yaşı büyük olanlar var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB39D0135 -- 19 Ağustos 2018; 4:3:35 >
  • aog'dakilere bos beles adam diyorsunuz da adamlar surekli yardim kampanyasi duzenliyorlar hasta kisiler icin, daha yeni 75bin lira toplayip hatira ormani diktiler. mizahini, Ataturk'u kullanmalarini falan sevmezsin eyvallah da bos beles falan dersen sorarim ben de sen dolusun da bu ulkeye ve insanlarina ne katkin oldu diye.
    not: sadece instagram'dan takip ediyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aog'da aynı ortamda olduğum bi eleman vardı, içeri paso polis dolu falan diyordu. Ben bilgi sahibi değilim, yorumum da yok o yüzden. Eskiden kgb, şimdi bgy ortamında takılan biri olarak söyleyebilirim ki, şu yığınların takip ettiği ve tekel haline gelmiş "ana akım" sosyal medya hesaplarında yapılan mizahın mutfağı bu gruplardır. Meşhur olan insanların bazıları buradan çıkar, diziler, replikler bu ortamlardan çıkıp popüler olur. Şu, 'fb mUllAnMıyORm m0rUq' triplerindeki elemanların güldüğü çoğu şey buralardan çıkıyor. Muhtemelen Aog da öyledir yani.
  • ben ilk başlarda girmiştim en eskilerinden sayılırım sürekli uygunsuz ve ahlaksız içerik paylaşılıyordu çıktım.

• https://forum.donanimhaber.com/amaci-olmayan-grup-aog--99209800 kaç yılından beri bu Aoga bu kadar ilgilisin birde arkasaşım demiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeepImpact. -- 19 Ağustos 2018; 10:56:26 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.