Şimdi Ara

aöf sınav sonçları ne zaman belli olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
0
Favori
7.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aöf sınav sonuçları ne zaman belli olur arkadaşlar

• ortalama 40-45 günü buluyor
  • ben 1 ay diyorum çünkü ben kredili sistemde okuyorum ilk dönem sınavı oldugumuz zaman işletme ,iktisat vs bu bölümlerde okuyan öğrenciler sınava girmedigi halde neredeyse sınav sonuçları 1 ayda açıklandı şimdi hem kredilide okuyanlar hemde normal sistemde okuyanlar sınava girdi o yüzden sonuçları hiç bekleme ders çalış
  • umarım en fazla 2 hafta içinde açıklanırda rahat ederiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ourge

ortalama 40-45 günü buluyor

çüş şimdiye kadar en fazla 3 haftada açıklandı bişi değişmez en geç nisan sonu açıklanır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trakyalı ŞIREK

quote:

Orijinalden alıntı: ourge

ortalama 40-45 günü buluyor

çüş şimdiye kadar en fazla 3 haftada açıklandı bişi değişmez en geç nisan sonu açıklanır

geçen sene
  • Aslında bı ayda açıklanmalı sınavlar normali bu bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sorular ve cevaplar ne zaman yayınlanır
  • sorular cevaplar bugün,

sınav sonuçları en geç 27 Nisanda açıklanacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: prooge

sorular cevaplar bugün,

nerede acıklanıyor hocam link var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: canalanplt

quote:

sorular cevaplar bugün,

nerede acıklanıyor hocam link var mı ?

http://yillik.eogrenme.anadolu.edu.tr/Portal/Giris.aspx

saygılar.
  • bekliyoruz halen açıklanmadı soru kitapçığı
  • acıklanamadı mı hala soru kitapcıgı bugün acıklanır diyorlardı
  • Normalde bu gün açıklanmalıydı her yıl öyle oluyordu ama bu sistem değişikliği sıkıntı oldu galiba,neyse bekliyorum elimde şıklarım...
  • takip
  • bende açıklanmasını dört gözle bekliyorum soruları ve cevapladıklarıma göre kesinlik olarak almam gereken not

stratejik yönetim 100 30 net yaptım
    insan kaynakları 90 27 net yaptım
    iş ve sosyal güv. 93 28 net yaptım
    muhasebe dent. 63 19 net yaptım
    türk vergi sist. 60 18 net yaptım
    uluslararsı işlt. 53 16 net yaptım

ve şimdi de muhasebe dersi türk vergi ve uluslararası işletmeye başlayacağım kesin geçmem gerek askerlik gaz yaptı :) yoksa hayatta bu notları almazdım... diğer kalan 3 dersede çalışacağım rahat geçmek adına ama ağırlık vermem gerekenler az yaptıklarım inşallah geçerim finalde büte bırakmayı düşünmüyorum ağustosta askere gidip askerlik görevimi tamamlamak istiyorum yeni evliyim ve 15 ay eşimden çocuklarımdan uzak kalmak istemiyorum hadi bakalım inşallah

bunu yazmamdaki sebep hiç ders çalışmayan uğraşmayan biri olarak 2 hafta sınava kalıp çalıştım ve bu notları aldım hedef olunca inanın kesin başarıyorsunuz illa bir neden olması gerek başarmak için herkese başarılar

ve inşallah kesin yaptıklarımdan bir kaç tane fazla alıp notumu yükseltmişimdir herkese kolay gelsin final için

• quote:

Orijinalden alıntı: nefret_1984

bende açıklanmasını dört gözle bekliyorum soruları ve cevapladıklarıma göre kesinlik olarak almam gereken not

ve şimdi de muhasebe dersi türk vergi ve uluslararası işletmeye başlayacağım kesin geçmem gerek askerlik gaz yaptı :) yoksa hayatta bu notları almazdım... diğer kalan 3 dersede çalışacağım rahat geçmek adına ama ağırlık vermem gerekenler az yaptıklarım inşallah geçerim finalde büte bırakmayı düşünmüyorum ağustosta askere gidip askerlik görevimi tamamlamak istiyorum yeni evliyim ve 15 ay eşimden çocuklarımdan uzak kalmak istemiyorum hadi bakalım inşallah

bunu yazmamdaki sebep hiç ders çalışmayan uğraşmayan biri olarak 2 hafta sınava kalıp çalıştım ve bu notları aldım hedef olunca inanın kesin başarıyorsunuz illa bir neden olması gerek başarmak için herkese başarılar

ve inşallah kesin yaptıklarımdan bir kaç tane fazla alıp notumu yükseltmişimdir herkese kolay gelsin final için

inşallah kardeşim bende senin gibidiyim ama gelikten sonra evlenecez inş. :)

4. sınıftaki 2. senem ve tek dersim kaldı inş bitirip ağustosta gidecem. kaç doğumlusun sen ?

• Anayasa hukuku 66
    Türk siyasal hayatı 65
    Sosyal politika 70 gelmiş bakalım diğerleri nasıl
  • quote:

quote:

bende açıklanmasını dört gözle bekliyorum soruları ve cevapladıklarıma göre kesinlik olarak almam gereken not

4. sınıftaki 2. senem ve tek dersim kaldı inş bitirip ağustosta gidecem. kaç doğumlusun sen ?

01.05.1984 doğumluyum ben arkadaşım normalde bir yııl daha hakkım var tecil için fakat buyılda kalırsam 2.kez olduğu için tecil bozuluyor hatta askerlik şubesi ile görüştüm yoklamanı yaparsın eğer sınıfı geçmezsen kasım da giderim diye yazarsın ve seni kasımda göndeririz dediler bende garantimi dedim bu yıl için garanti ama önümüzdeki yılı bilmem belki daha erkenede kaldırabilir bizim şube cevabı aldım en iyisimi sınıfta kaldığında ekimde önce bizi ara sana söyleriz kasımda çıkarmı çıkmazmı diye kasım çıkarsa bana önümüzdeki yılda sınava girerim eğer çıkmazsa askerde anca sınava girerim yahut kaçak gezerim para cezası karşılığında ama en iyisimi ben işimi garantiye alayım bu yıl hepsini verip mezun olayım canım sıkılmasın sonra bir ay geberim ders çalışmaktan 10 ay çocuğumun eşimin hasretini çekmekten iyidir diyorum sanada başarılar arkadaşım

• quote:

quote:

quote:

01.05.1984 doğumluyum ben arkadaşım normalde bir yııl daha hakkım var tecil için fakat buyılda kalırsam 2.kez olduğu için tecil bozuluyor hatta askerlik şubesi ile görüştüm yoklamanı yaparsın eğer sınıfı geçmezsen kasım da giderim diye yazarsın ve seni kasımda göndeririz dediler bende garantimi dedim bu yıl için garanti ama önümüzdeki yılı bilmem belki daha erkenede kaldırabilir bizim şube cevabı aldım en iyisimi sınıfta kaldığında ekimde önce bizi ara sana söyleriz kasımda çıkarmı çıkmazmı diye kasım çıkarsa bana önümüzdeki yılda sınava girerim eğer çıkmazsa askerde anca sınava girerim yahut kaçak gezerim para cezası karşılığında ama en iyisimi ben işimi garantiye alayım bu yıl hepsini verip mezun olayım canım sıkılmasın sonra bir ay geberim ders çalışmaktan 10 ay çocuğumun eşimin hasretini çekmekten iyidir diyorum sanada başarılar arkadaşım

hocam en garantisi bu sene bitirmek hiç riske girme kafan rahat olsun zaten geçersin vizelerinde iyi

askerde başıma ne geliceği önemli değil de en kötüsü hasret koyuyor adama zaten :(

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.