Arkadaşlar kredi kartı alabilme ihtimalim nedir? Ekmek dağıtır gibi dağıtıyorlardı gelen geçene fakat o zamanlar istememiştim Şimdi uzun zamandır aktif olarak kullandığım (sürekli para girişi-çıkıışı olan) garanti hesabımdan bonus kredi kartı istiyorum alabilir miyim? Başka banka da olur. Amacım taksitle alışveriş yapmak.
hocam öğrenci statüsünden 200ytl limitli alabilirsin.İstersen limitinide arttırmak imkanın var
quote:
Orjinalden alıntı: kickergls
hocam öğrenci statüsünden 200ytl limitli alabilirsin.İstersen limitinide arttırmak imkanın var
Hocam fakat biliyorsun AÖF'lüleri öğrenciden saymıyorlar çoğu yerde. Bankalarda hiç saymazlar diye düşünüyorum
İşbankası 400 lira öğrenci kartı aldım aöf kimlik ile kız 400 dedi ama eve geen kğaıtta limit yazmıyordu bakmadım hiç kaç limitm var yeni geldi kart
boşver kardeşim başına bela olur
harcamsını bilirsen hiç bişey olmaz. Peşin paraya alamayacak ürüleri hep taksitle aldım cebimdeki paraya göre. Çok yaralı bişey kredi kartı ama kullanmasını bilirsen tabi. Kredi kartından harcar ay sonunda da öderim. İş baknasından geleni yedek olarak aldım zaten kullanmıyorum duruyor ailemin ihtiyacı falan olur belki diye. İNG bonus var 300 milyon limitli. Ayakkabı aldım kıyafet aldım taksitle mis gibi. Ama deidğim gibi ayağını yorganına göre uzatmak şart. Geçen ay ben bile okadar dikkat ettiğim halde biraz açıldım 30 lira fazladan ödemek bile zor geliyor. O yüzden bilinçli kullanmak lazım.
tek 1 ürün için peşin kullansam bir daha kullanmasam ve sürekli asgari tutarı ödesem aldığım ürünn fiyatının üstüne çıkarmı ödediğim tutar.
ben aldım finans bankdan 400 tl limitli işsizim
quote:
Orjinalden alıntı: kickergls
tek 1 ürün için peşin kullansam bir daha kullanmasam ve sürekli asgari tutarı ödesem aldığım ürünn fiyatının üstüne çıkarmı ödediğim tutar.
Nekadar faiz bindiğini bilmiyorum ama çok uzaırsan borç katlanır sanırım.
quote:
Orjinalden alıntı: Yazılımcı Online
harcamsını bilirsen hiç bişey olmaz. Peşin paraya alamayacak ürüleri hep taksitle aldım cebimdeki paraya göre. Çok yaralı bişey kredi kartı ama kullanmasını bilirsen tabi. Kredi kartından harcar ay sonunda da öderim. İş baknasından geleni yedek olarak aldım zaten kullanmıyorum duruyor ailemin ihtiyacı falan olur belki diye. İNG bonus var 300 milyon limitli. Ayakkabı aldım kıyafet aldım taksitle mis gibi. Ama deidğim gibi ayağını yorganına göre uzatmak şart. Geçen ay ben bile okadar dikkat ettiğim halde biraz açıldım 30 lira fazladan ödemek bile zor geliyor. O yüzden bilinçli kullanmak lazım.
iyilik meleğimisin sen la herşeyi olumlu yanından yorumluyosun konu dışına ters düşen hareketler bunlar
işsizsen bir kere daha düşün derim ben.
hsbc campus card var netten basvur 10 15 gün icinde cıkıyor kart ne arıyorlar ne soruyorlar masallahlari var
bende aöf okuyorum.
çalışıyorum fakat sigortalı felan değilim maaş bordro fln oluyomuş hiç bişi yok cuma günü geldimi o hafta alacağım ücretimi alırım.
taksitli kredi kartına ihtiyacım var hangi bankadan temin edebilirim.
limiti 600-700 olurmu acaba ?
quote:
Orjinalden alıntı: Namaste.
arkadaş haklı işin yoksa taksitlerini nasıl ödeyeceksin
ben aldim aof teydim gecen sene artik ogrenci degilim fakat 450 ytl limit yapmislardi...sora telefonla aradilar durup dururken aylik gelirin varmi dediler var dedim biraz sora tmm limit yukseltmek istermisin dediler olur dedim 600 ytl yaptilar sonra.
quote:
Orjinalden alıntı: TIGERSHARK
quote:
Orjinalden alıntı: Namaste.
arkadaş haklı işin yoksa taksitlerini nasıl ödeyeceksin
Hocam görünürde kayıtlı bir işim yok. Ama serbest olarak freelance grafikerim. Ne iş yapıyorsun dediklerinde önlerine atacağım bir kağıdım yok Bu yüzden işsiz olarak nitelendirdim. Gelirim var az-çok. HSBC campus düşünüyorum limit 200 bile olsa yeterli. Ufak tefek şeyler alacağım zaten arkadaşlar.
HSBC bildiğim kadarıyla aöf'liye vermiyor ama diğer bankalardan rahat çıkartırsın
bende aöfleyim..ve çalışıyorum..vergı ve adli sicilim temız oldugu halde yapı kredi bana kredı kartı vermedı bende bugun bır garantı ye ugrayayım.. eskıden yapısırlardı yahu kredı kartı vermek ıcın
HSBC'ye AÖF'ten başvurdum. Faakat aklıma birşey geldi. Ben geçen sene mezun oldum, kimliğim duruyor hala onun fotokopisini falan çektirsem yerler mi? Okulu arayıp sormuyolardır herhalde
Bende aof + işsiz pakedine dahilim iş bankasından aldım 300 lira limiti var faiz oranı düşük öğrenciler için bonus ve iş bankasını öneririm tabi kullanmasını bilenlere..