Arkadaşlar ben AÖF ye ikinci üniversite olarak başvurdum..Bütün kayıt işlemlerini yaptırdım fakat öğrenci kimlik kartı hususunda bir problemim var. Bana 20 Ocak ta öğrencimi kimlik kartımı alabileceğimi söylemişlerdi fakat .20 Ocak günü gittiğimde ikinci üniversite olarak başvurmuş olduğumu kartımın 15 gün sonra geleceğini ve bir de 444 lü bir numaradan aramam gerektiğini söyleyip bir anlamda başından def ettiler :)
Bilen arkadaşlar varsa tam olarak ne yapmam gerektiği konusunda bana yardımcı olabilirlerse sevinirim .. Hangi numarayı aramalıyım ? Ya da işin aslı nedir ? Olay nedir yani? :)
Bende büroya gittim kimlik kartımı almak istiyorum dedim.Senle aynı durumdayım(2. üniversite-yeni kayıt).Yeni kayıt olanların kimliğini alabilmesi için fotoğraflı öğrenci bilgi formunu getirmesi gerekiyor dedi ve kimliği vermedi.Pazartesi gidip 2. taksidi yatırcam sonrasında da gidip kimliği alıcam..
Yalnız ben fotoğraflı öğrenci bilgi formunu götürdüğüm halde alamadım.Bir an önce de almak istiyorum çünkü sonra memlekete gidicem ve 15 gün daha ordayım.Aslında gerçeği söylemek gerekirse sonrasında sorun olur diye bir endişem var diyebilirim..
bişey olmaz rahat ol..
bende kimligimi almadım ikinci üniversite olarak kayıtlıyım, çok rahatım bu konuda vermiycek halleri yok ya..otur kendi finallerine çalış dostum salla
Aöf bürosu bir kağit veriyor numara yaziyor onunla beraber şubat ayinda gelirsin demişlerdi kağidi kaybettim kardeşimi yoladim kağidi getir demişler o kağit olmadan vermiyorlarmi...? Benim zamanim yok olsa direk gidicem...Bilgisi olan varmi