Şimdi Ara

AÖF Kayıt Yenileme ve Sınavlar Genel Konu (884. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17.700
Cevap
78
Favori
1.065.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 881882883884885
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu puanlar ile aöf önlisans kayıt yaptırabilir miyim ?AÖF Kayıt Yenileme ve Sınavlar Genel Konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertug34 -- 31 Ağustos 2018; 8:24:18 >
  • kayıt yenileme tarihi 24 eylül-5 ekim gözüküyor. doğrumudur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ps3xbox360 -- 3 Eylül 2018; 22:53:30 >
  • Önce ki döneme ait bir miktar borcum var bir de bu seneki harç parasını yaptırıcam şimdi ben önce ki döneme ait borcu nasıl ödeyebilirim? Sistemde otomatik çıkıyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet
  • Be_Yourself kullanıcısına yanıt
    Önceki döneme ait nasıl borç çıkıyor ki ?
    45 kredilil dersi dönembaşında seçiyorsun ve ona göre ödeme oluşuyor öğrenciliğin aktif oluyor. Önceki dönemden nasıl borç kalabiliyor ?
  • Merhaba arkadaşlar,

Adalet bölümü 2. sınıf öğrencisiyim, bahar döneminden 2. sınıfa ait 3 tane dersten kaldım, güz döneminden kalmış hiçbir dersim yok. Bu yıl güz döneminde kayıt yeniletmeyip, bahar döneminde kayıt yenileterek sınavlara girmem mümkün müdür?
  • 5 ekim dahil değil mi? Yarın da yenileyebiliyoruz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Oroborus

5 ekim dahil değil mi? Yarın da yenileyebiliyoruz?
    Süre 7 Ekime saat 23'e kadar uzatıldı.
  • benimde bir sorunum var toplam 30 kredinin kacını alırsak geceriz ?

ve kredi nasıl hesaplanıyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hage84 -- 8 Ekim 2018; 22:19:5 >
  • bu sene 10 ders aldım, işletme son sınıf. ama ne yazık ki bir ders için kredim yetmedi. eğer yaz sonu sadece o ders yüzünden mezun olamazsam 3 ders sınavına giremiyorum. nedeni ise o dersi alıp ff almadığım için. alamadım dediğim gibi kredim bitti. yarım dönem uzayacak okul haksızlık bu...
  • haftasonu sınav var
    sınav giriş yerleri halen belli değil
  • Sınava öğrenci ve ulaşım kartı sokabiliyor muyuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: yasaluyari

haftasonu sınav var
    sınav giriş yerleri halen belli değil
    belli olmuş kontrol edebilirsiniz...
  • merhabalar ben açıköğretim fakültesinde turizm ve seyahat hizmetleri okuyorum.bu ilk senem ve ilk sınavlarıma girdim.benim merak ettiğim konu şu; açıköğretim fakültesinde sınıfta kalma yoksa ve kalınan dersler sonraki sene tekrar alınıyorsa ben ilk sene kaldığım dersleri 2. sene tekrar alırsam ama 2. senede o dersleri geçemezsem eğitim sürem 3 yıla uzar mı? böyle bir durumda eğitim sürem 3 yıl mı olur? yani öğrenim gördüğüm 2 senelik eğitim 1 yıl uzamış mı olur? hatta 3. ve diğer senelerde kalırsam o zaman eğitim sürem daha çok uzar mı? yardımcı olursanız sevinirim.
  • Arkadaşlar ben iki üniversite okuyorum.

itü jeoloji müh 2. Sınıfım ve aöf tarih son sınıf.

2 dönemde 7 dersim kaldı. Güz vizelerini iyizskilde atlattım çok şükür.

Benim sorum şu olacak:

Tecrübesi olan arkadaşlar illaki vardır. Aöf tarih mezunu olarak yüksek bir ortalama ile ve yds-ales'ten hatırı sayılır bir notla bir yuksek lisansa başvuru yapsam umutlanabilir miyim?

Ortalamam 3.40 falan olur.

• Sonuçlar açıklanmış, umarım herkes istediği sonuçları elde etmiştir.
  • Sınav sonuçları açıklanmış.
    Ben mezun oldum artık.Bunu da çalışmadan bitirdik çok şükür
    Şimdi bu diploma olayları nasıl oluyor?
  • .Ghost Rider. . kullanıcısına yanıt
    mezun olacağın yılın sonunda 3 ders sınavı olur. eğer en fazla 3 dersin kalırsa o sınava girip 2. yılın sonunda mezun olabilirsin. Diğer türlü olursa dönem olarak uzar.
  • a|i kullanıcısına yanıt
    1-2 ay içinde bağlı bulunduğun bürodan alacaksın.
  • askerlik için kayıt yapmak zorunda mıyım 2. dönem? yapmazsam öğrenci görünür müyüm?
  • 
Sayfa: önceki 881882883884885
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.