Şimdi Ara

Aöf İşletme İntibak Final Soruları 2005-2010

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aöf İşletme Bölümü İntibak dönemi İçin 2005-2010 Final sorularıdır.
    Cevapları Sorular Üzerine yapıştırdım ayrıca aramanıza gerek kalmayacak herkese sınavlarında başarılar dilerim

İçerisindeki Dersler:

Genel İşletme
    Genel Muhasebe
    Hukuka Giriş
    İktisata Giriş

http://www.duckload.com/download/4399030/2005-2010_A_f_Final_intibak.rar

• quote:

Orijinalden alıntı: viper75
    Aöf İşletme Bölümü İntibak dönemi İçin 2005-2010 Final sorularıdır.
    Cevapları Sorular Üzerine yapıştırdım ayrıca aramanıza gerek kalmayacak herkese sınavlarında başarılar dilerim

İçerisindeki Dersler:

Genel İşletme
    Genel Muhasebe
    Hukuka Giriş
    İktisata Giriş

http://www.duckload.com/download/4399030/2005-2010_A_f_Final_intibak.rar

bende intibak sınıfındayım ama intibak sorularına hiç bakmadım 1. sınıf sınavlarını okudum ezberledim en düşük 90 bekliyoruum hepsinden emin olmadığım birkaç soru var gerek yok kasmaya

• bunlar final soruları yani önümüzdeki sınavda çıkabilecke sorular bunlara bakıp ezberlersen finalden de iyi notlar alabilrisin birde komple birinci sınıfın sınavlarını okumana gerek yok sadece bu 4 ders yeter senin iyi geçmiş olabilir sınavın herkes için aynı şeyi söylemek zor çalışma fırsatı bulamayanlar olabiliyor
  • quote:

bunlar final soruları yani önümüzdeki sınavda çıkabilecke sorular bunlara bakıp ezberlersen finalden de iyi notlar alabilrisin birde komple birinci sınıfın sınavlarını okumana gerek yok sadece bu 4 ders yeter senin iyi geçmiş olabilir sınavın herkes için aynı şeyi söylemek zor çalışma fırsatı bulamayanlar olabiliyor

komple çalışmadım canım 4 ders işte işletme hazırlık sınıfındayıım bende sorular aynı zaten çok az değişiklik var 2 3 soru kadar mantık aynı
  • vizelerde 8 10 üniteden sorumlusun finalde bütün ünitelerden yani sadece vizedeki sorulara çalışarak alıcağın notla final sorularına bakarak alacağın sonuç değişir sonuçta konular artıyor bakalım inş takılmayız intibakta bir halt anlamıyorum muhasebeden falan elektronik çıkışlıyım işte askerlği kısa yapmak için yalandan okuyorz yoksa bir işime yaramaz
  • quote:

vizelerde 8 10 üniteden sorumlusun finalde bütün ünitelerden yani sadece vizedeki sorulara çalışarak alıcağın notla final sorularına bakarak alacağın sonuç değişir sonuçta konular artıyor bakalım inş takılmayız intibakta bir halt anlamıyorum muhasebeden falan elektronik çıkışlıyım işte askerlği kısa yapmak için yalandan okuyorz yoksa bir işime yaramaz

aynen bende inşaat çıkışlıyım ne işim olur işletme ile ama 15 ay nabıcan mecbur :D vizede muhasebe hepsi geçmiş yılların sorularıydı muratın hazırlık kitabını almıştım çok işe yarıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.