Şimdi Ara

AÖF İŞLETME 3.Sınıf Finaller

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar sonuclar acıklanmasada ara sınavları atlattık herşey istediğimiz gibi gitti ben yüksek bekliyorum cunku hepsi cıkmıs sorulardan geldi finaldede öyle olur mu acaba konu sayıları arttı calısma süremiz kısaldı finallerde böyle kolay olur mu acaba yine cıkmıs soru agırlıklı mı calısmalıyız bilgili olan tecrübeli arkadaslardan tavsiyelerini bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: canalanplt

arkadaslar sonuclar acıklanmasada ara sınavları atlattık herşey istediğimiz gibi gitti ben yüksek bekliyorum cunku hepsi cıkmıs sorulardan geldi finaldede öyle olur mu acaba konu sayıları arttı calısma süremiz kısaldı finallerde böyle kolay olur mu acaba yine cıkmıs soru agırlıklı mı calısmalıyız bilgili olan tecrübeli arkadaslardan tavsiyelerini bekliyorum

Finallerde böyle gelir. Elimde 2003-2011 arası var. 9 senedir böyle devam ediyor.
    Zaten mantıken bu soru sorma alanları sınırlı yani ör Kpss felan değil ki her yerden farklı farklı soru gelsin.Sonuçta sınırlı bi alandan sorular geliyor.Farklı geleceğini sanmıyorum ki dediğim gibi 9 senedir böyle devam ediyor. Eğer kitapları değiştirirlerse bu dediğin olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.