Şimdi Ara

Aöf ile örgün sınav farkı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar anadolu üniversitesinde örgün eğitim görüyorum AÖF sorularına bakıyorum ne kolay ne zor örgün eğitimde sorulanlar ile AÖF soruları arasında çok fark var mıdır ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• örgün hangi bölüm
  • dodofran D kullanıcısına yanıt
    İktisat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • atakan6152 A kullanıcısına yanıt
    bunu en iyi sizin bilmeniz lazım o zaman hem örgünü ham aöfü gördüğünüz için. ama artık aöfte de çıkmışlara bak salla geç dönemi bitti. eskisi kadar çok çıkmış soru çıkmıyor ve 4 yanlış 1 doğruyu götürüyor sallama devri de bitti o yüzden.
    en azından bir hafta öncesinden bakmak lazım geçmek için.
    Örgün de okul bitirmek daha kolaydır.
    Sallayıp da geçilebilecek sınav öyle de yoktur. Kopya çekmek için bile kitapı okumak lazımdır. Elinize sınav da matematik kitabı versem 10 dk da fazladan sınav süresi versem geçer not alamazsınız!
  • titan321 T kullanıcısına yanıt
    ne alaka bilader? önce bi yazdıklarımı iyi oku sonra da kendi yazdıklarını. saçmalamışsın. ne anlatmak istediğin bile belli değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: dodofran

ne alaka bilader? önce bi yazdıklarımı iyi oku sonra da kendi yazdıklarını. saçmalamışsın. ne anlatmak istediğin bile belli değil
    Sen önce Türkçe yazmasını öğren de, anlaman kusur kalsın.
    1-''Bilader '' değil birader yazılır. Nereden kardeşin oluyoruz, orası da ayrı mesele ya neyse...
    2- Yazım kurallarına da riayet etmeden zırvalamışsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    anlaman mı kıt bilader daha de da ayırmaktan habersizsin yazdığını bi oku.
    ''Örgün de okul bitirmek daha kolaydır.''

ne bu? daha de da'yı nasıl yazacağından habersizsin ahkam kesiyorsun. örgünde okul bitirmek daha mı kolay diyorsun? yani açıköğretime göre örgün daha mı kolay? sonra da dediğinin tam tersine örgünde okul bitirmenin daha zor olduğunu destekler nitelikte şeyler yazmışsın. ''kitap versen geçemezsin'' vs. daha örgün ne demek açıköğretim ne demek bilmiyorsun. senin hayallerinin ulaşamadığı üniversitelerde-bölümlerde örgün olarak okuyorum ben zaten. merak etme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dodofran -- 19 Ekim 2019; 18:18:16 >
    yazım hataları:
    1- örgün de değil örgünde yazılır.
    2-kitapı değil kitabı. ilkokul 2 de öğretilir bu.
    3- sınav da değil sınavda matematik kitabı versem.
    Yazına büyük harfle başlamalısın. kitapı mı yazmışım?. Tüh yanlış olmuş... Aferim otur sıfır.
    ahahaahaha ilkokul seviyesinde imla hatası yapan birinden türkçe dersi alacak değilim. örgünle açıköğretimin farkını bilmeyen (eğer biliyosa daha vahim) anadiline o kadar uzak olan ki ne anlattığı belli olmayan, aynı cümle içinde cahilliği ve imla bilmezliği nedeniyle kendiyle defalarca çelişen biriyle de muhattap olacak değilim.
  • Seninle ''Merkebi bağlasak mezun olur'' . Senden önce mezun olacağından da şüphem yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi titan321 -- 20 Ekim 2019; 13:14:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dodofran

ahahaahaha ilkokul seviyesinde imla hatası yapan birinden türkçe dersi alacak değilim. örgünle açıköğretimin farkını bilmeyen (eğer biliyosa daha vahim) anadiline o kadar uzak olan ki ne anlattığı belli olmayan, aynı cümle içinde cahilliği ve imla bilmezliği nedeniyle kendiyle defalarca çelişen biriyle de muhattap olacak değilim.
    Halen küçük harf büyük harf gözetmeksizin yazmakta ısrarcı sözde öğrenci müsveddelerinde suç olmasa gerek. Seni okutan hoca gelsin söle ona çocik!
    hahahaha bide şive komedisi yapıyo haspam. komik ya aklınca :DDD git ötede oyna koç. senin seviyelerin değil buralar. bir de türkçe öğren ilkokul 1'den başlayıp.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.