Şimdi Ara

AÖF - Hangisi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar örgün eğitim olarak psikoloji okuyorum açık öğretime yazılcam bu sene ama bölüm olarak kararlaştırmıs olduğum bir bölüm yok kafamda, bölümümle alakalı ve bana ilerde işe giriş yada yükselme konusunda daha faydalı olabilcek bir bölüm nedir hangisini yazmalıyım ??

cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim

• kimsede yazmamıs
  • psikolojinin yanında sosyoloji yazılabilir ya da işletme olur :S işletmeyi hemen hemen her alanda çalışma olanagı var diye söyledim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: axi___

psikolojinin yanında sosyoloji yazılabilir ya da işletme olur :S işletmeyi hemen hemen her alanda çalışma olanagı var diye söyledim..

sosyoloji olabilir evet ama daha iş imkanı olarak daha farklımı seçsem diye bilemedim kafamda işletme, çeko ve sosyoloji var 3 ünden birini yazcam artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: XeaNa

quote:

Orijinalden alıntı: axi___

psikolojinin yanında sosyoloji yazılabilir ya da işletme olur :S işletmeyi hemen hemen her alanda çalışma olanagı var diye söyledim..

sosyoloji olabilir evet ama daha iş imkanı olarak daha farklımı seçsem diye bilemedim kafamda işletme, çeko ve sosyoloji var 3 ünden birini yazcam artık

psikoloji istedigin için söyledim sosyolojiyi.. ama tabiki yüksek lisans filan yapmayı düşünüyorsan ona göre bi bölüm seç hangi alanda yapmayı düşünüyorsan.. direk 4 yıldan sonra atanmayı düşünüyorsan ona göre kararını ver..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.