Şimdi Ara

AÖF büt sınavında kopya girişimi ve sonuçları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar diyelimki kopya çektik bunun resmi olarak uygulanan prosedürü nedir? bu gün sınav bitimine yakın kitabı açıp 2 soruyu çözdüm oradan o arada görevli geldi o ne kitabı dedi bende birşey demedim zaten o anda ben cevap kağıdımı ve soru kitapçığını katlayıp çıkmaya nazırlanıyordum çantamı alıp teslim edecektim görevli aldı kağıtları bende iyi günler dileyip çıktım bu durumda o görevli bana kopya muamelesi yapmış olabilir mi? bildiğim kadaruyla kopya için tutanak gerekiyor yoksa yanılıyor muyum?

Hocanın insafına kalmış, son anda yakalayıp kağıdını da aldığı için bişey yapmadan diğerlerinin arasına katmış olabilir. Ama kendi doldurdukları kağıtlara kopyacı yazarsa da bunu bilemezsin.. sana söylemek durumunda değil yani. :) neyse geçmiş olsun bişey olmaz heralde yarına çalış sen.

Bi daha yakalanma.
    tabi yazılar küçük okuyamıyorum hocam dedim
    gençlik işte sınava çalışmayınca
  • ya bıktım yaa bu derlerden sınavlardan 30 yaşında da kopya çekerken yakalandık ya kpds ye çalış aof ye çalış sınav sınav sınav altı üstü 2 soruyu yapmıştım kopyadan ya birde tutanak gerekmiyor mu? adam benim tipimi beğenmedi kopya çekti dedi mesela nasıl olacak bu iş?
    Kirli düşlerinle mi kirleteceksin temiz bedenimi... Çık git hayatımdan, ne sana yer var ne de pis bedenine... Sana dokunduğum o güne lanet olsun... Sözlerimin ağırlığını kaldıramıyorsan eğer küfret gitsin, ama ne olur bakma yüzüme...
    Senin o gözlerin var ya, herşeyi bitirdi.. Yazık ettin geçen günleri.. Hani o verdiğin sözler, yalanmıydı birer birer.. Artık seni sevemem ki..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SINAV SONUÇ BELGESİ ÖRNEĞİ
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.