Şimdi Ara

AÖF Sınavında çanta sorunsalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
6.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben bu sene dikey geçişle AÖF'e kaydımı yaptırdım, ilk kez sınava gireceğim. Bir kaç yerde okudum ama net bir bilgi alamadım.

Sınava telefon vs götürmek yasak, peki çanta/cüzdan götürme konusunda bir sıkıntı var mı? Oraya çantayla falan gitsek kapıdan döner miyiz?

Bir de kimlik yerine geçecek belgem var elimde, yarın da son gün tekrar gidip kimliğimi almama gerek var mı?

Bilenlerden yardım bekliyorum,

• Merhabalar Bugun Aofden Msj Geldı Fakat Bankacılık Sınavında Bazı Polıs Telefona Bakıyordu Bazısı Bakmıyordu

Eger Bayan Isen Icınde Anahtar Telefon Ve Duz Hesap Makınesı Harıc Dıger Hesap Makınelerının Hepsı Bazen Anahtar Bile Ve Ders Notları Alma.

Yanı Sadece Kımlıgın Kalemın ve Sılgın Ile Gel Hatta Dolmus paranı sadece gıdıslık al donuste otobus ıle don kart alarak(:

Kımlık Konusunuada Gelınce Kımlıgın Ile Gıt Sana Verdıklerı O Belge Ile Eger Resmın Benzemıyorsa 1 adetde Resım Goturmen Faydalı Olacaktır.
  • Umarım Anlamısındır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murat_06ua -- 3 Ocak 2013; 17:18:45 >
  • Anladım hocam. Yok bayan değilim genel sorayım başkaları da faydalansın dedim :)

Otobüs kartı da mı sorun olacak ya. Vay arkadaş ne zormuş bu sınav işleri.
  • Yok Bozuk para Sıkıntı Oluyor Otobus Bıletıne Bırsey Demezler Nerelerde Gıreceksın Sınavalara
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ORTAÖĞRETİM KPSS YAŞ SORUNU
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.