Şimdi Ara

Aöf 4 yıllık bölüme sınavsız geçiş hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Mevcut gittiğim daha doğrusu gitmediğim 4 yıllık bir üniversitedeyim. Sınavsız aöf lisans bölümüne geçiş yapabiliyor muyum
    İkinci üniversite olarak okumayacağım, mevcut olduğum bölümden ayrılıp aöf geçmek istiyorum mümkün müdür



  • sınavsız aöf ikinci üni harici bitti diye biliyorum. mesela 2 yıllık aöf önlisans okuyup yine aynı aöften 4 yıllıkla devam etmek için bile sınava gitmen gerekiyor artık. bence ikinci üni olarak kaydol daha avantajlı boşuna ygs girmekle falan uğraşmassın. ikinci olarak kayıt olduğunda örgün olanın kaydını silersen gen de bir şey olmuyo ikinci ünine devam edebiliyosun diye biliyorum ayrıca.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lg02561

    sınavsız aöf ikinci üni harici bitti diye biliyorum. mesela 2 yıllık aöf önlisans okuyup yine aynı aöften 4 yıllıkla devam etmek için bile sınava gitmen gerekiyor artık. bence ikinci üni olarak kaydol daha avantajlı boşuna ygs girmekle falan uğraşmassın. ikinci olarak kayıt olduğunda örgün olanın kaydını silersen gen de bir şey olmuyo ikinci ünine devam edebiliyosun diye biliyorum ayrıca.

    İkinci üniversite olarak yapsamda bu sefer okula harç ödeyecem. Ben gereksiz sınav ücretinden kurtulmak için sormuştum. O vakit değişen bişi yok benim içim. Bilgi için teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.