Şimdi Ara

Aöf 2. dönem harcını yatırdım AMAAAAA...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • harçları internetten fln biyerden kontrol ediyormuyuz yattımı yatmadımı die
    bn bankaya parayı yatırdım geçen hafta başkada bi işlem yapmadım büroya fln gitmeme gerek varmı

• Başka bi işlem yapmana gerek yok bu cuma son gün 2. dönem harcı için fakat ondan sonrada yatıranlar az bi faizli şekilde ödüyor.
  • sağolasın dostum parayı yatırdık iş tamamdır ozamn
  • işletme 3. sınıfım ben ne çabuk geldi 2. taksit yaw bu cuma sonmu şimdi
  • 26.02.2010 faizsiz ödemenin son günü.İstersen önümüzdeki ay öde 2-3 tl gibi bir faiz biniyor sanırım sadece büronu ara öğren tam detaylı mozkan4
  • bu cuma son bende dikey geçiş yaptım hazırlık daha benim yatırdık bklm parayı görcez sonucunu cumaya kdr yatırmazsanda zamlı yatırıomuşsun ama fazla bi zam gelmiomuş
  • aradım büroyu aylık %3 faiz biniyomuş onun dışında herhangi bir sorun olmuyomuş yani 218 TL için 6-7 tl bi faiz biniyo

hatta mail cevabı olarak :

2009-2010 öğretim yılı 2. taksit ödeme süresi 26 Şubat 2010 tarihinde

sona erecektir. Bu tarihten sonra ödeme yapmak isteyen öğrenciler
    yasal faiziyle birlikte ödeme yapacaklardır.

Aylık %1 oranında yasal faiz uygulanmaktadır.

Konu hakkında Vakıf Bankasından da bilgi alabilirsiniz.

2. taksit odemesinin verilen surede yapilmamasi sinavlara katilmaniza engel degildir.

2010-2011 öğretim yılı kayıt yenileme tarihine kadar

2009-2010 öğretim yılı 2. taksitlerini ödemeyen öğrenciler

bu borçlarını 2010-2011 öğretim yılı kayıt yenileme bedelleriyle birlikte ödemek zorundadırlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mozkan4 -- 23 Şubat 2010; 16:44:14 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Üniversite Harç Ödemeleri VakıfBank’ta

1- VakıfBank’lı olsun veya olmasın, üniversite öğrencileri* harç ödemelerini VakıfBank’ta hiçbir masraf ödemeden çok kolay yapıyor.

ATM’den Harç Ödemeleri

2- VakıfBank müşterisi değilseniz para yatırma özellikli ParaBankomat’lardan “Kartsız İşlemler” seçeneği ile, VakıfBank müşterisi iseniz Bankomat kartınız ile tüm VakıfBank Bankomat ve ParaBankomat’larından harç ödemelerinizi yapabilirsiniz. Dilerseniz bir başkasına ait harç ödemesini de gerçekleştirebilirsiniz.

Kartsız ödeme nasıl yapılır?

3- ParaBankomat'larda "Giriş" tuşuna basarak ulaşacağınız ana menüde, "Ödemeler" menüsünün altında "Üniversite" işlemini seçip, üniversitenizin kodunu ve öğrenci/T.C. kimlik numaranızı girerek ödemenizi gerçekleştirebilirsiniz.

Kartla ödeme nasıl yapılır?

4- VakıfBank Bankomat kartınızla giriş yaptıktan sonra ana menüde, "Ödemeler/Kontör Yükleme" menüsünün altında "Üniversite" işlemini seçip, üniversitenizin kodunu ve öğrenci/T.C. kimlik numaranızı girerek ödemenizi gerçekleştirebilirsiniz.

Üniversite harç ödemenizi dilerseniz WebŞubem, 444 0 724 AloŞubem'den ve tüm VakıfBank Şubeleri’nden de gerçekleştirebilirsiniz.

* VakıfBank ile anlaşma yapmış olan üniversitelerde geçerlidir.

ODTÜ - ORTADOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ

KONYA SELÇUK ÜNİVERSİTESİ

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ

ÇANKAYA ÜNİVERSİTESİ

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ ÖRGÜN EĞT/UZAKTAN EĞT

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ - AÖF

BOZOK ÜNİVERSİTESİ

GEBZE YÜKSEK TEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ

FIRAT ÜNİVERSİTESİ

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ

ÇORUH ÜNİVERSİTESİ

YALOVA ÜNİVERSİTESİ

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.