Makinemin özellikleri p4 2.8 2 gb sapphire x1650 ati 512 ddr 400 mhz aoc için systemlabs.com sitesinden tarama yaptırdım sadece işlemcide sorun çıktı aoc 3.0 ghz istiyor benimki 2.8 aradaki 200 mhz sorun çıkartır mı yoksa oyunu sorunsuzca oynar mıyım?
Oyunda level kasma tek başına mı yoksa illa grubamı ihtiyaç var(gurp görevleri dışında) wow'daki gibi arcihement var mı?(umarım yoktur çünkü bu archiment çıktıo çıkalı raidlere giremiyorum) level kasmak zor mu?
oyunu kurduktan sonra ne kadar gb'lık patch indirecek? unique itemler trader'larda da var mı yoksa illla dungeon raide mi girmek lazım?
cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
şimdi kısaca sistemini upgrade etmen gerekiyor,çünkü systemlabs.com daki tarama minimum gereksinimler içindir,4 gb ram dual cpu lu bir işlemci geforce 9800 yad aati 4850 ve ona yakın ekran kartlarıyla rahatça kasmadan oynarsın, level kasma konusuna gelirsek,oynayacağın servera bağlı tabii,ilk 30*40 lvl sabretmen gerekiyor pvp ve rp-pvp serverlarında ,çünkü bolca gankleneceksin,level kasma sistemi ise wowun benzeri,group questlerini kanallardan arayarak yaparsın guild yardım eder v.s,arcihement değil achievements doğrusu :D,achievements sistemi yok conan da çünkü bana bir mmo da en saçma sistem geliyor diyeyim sana,oyun un ne kadar patch indirdiğini blmiyorum buna da başkası yanıt versin fakat oyun 16-17 gb ve kurduğunda 27 gb yer kaplıyor diye biliyorum,
item,gear konusuda pvp ve pve itemleri olarak 2 ye ayrılıyor,pvp lvl aldıkça gear setinin,her classınki farklı tabii,parçaları alıyorsun ve lvl 5 de tamamlanıyor,pve de ise dungeonlar raidler v.s derken hızlıca tamamlayabiliyorsun,aktif bir guildde oyunu oynamayı düşünüyorsanwww.hunempire.net sitemizden guild başvurusu yapabilirsin,ve oyun içinde anında alınırsın guilde,kendine iyi bak,eksik yada yanlışım olduysa affola şimdiden:D
dosttum yardımın için çok teşekkürler maalesef sistemimin bu oyunu kaldıramayacağonı anlamış bulunmaktayım artık daha ileride yeni bir makineyle
üzgünüm ama bu böyle işte benim sistemim dual core 2.4 4 gb ram 9400 gt yle ortalamaa ayarlarda oynuyorum pve de pvpde ise en düşüğe çekiyorum ,oyuna para verdikten sonra,sistemin kaldırmazsa daha çok koyar sana hayırlısı böyleymiş,yavaş yavaş yükselt makinanı zaten yeni oyunlar çıkacak piyasaya..
bu benim sistemim...çok rahatlıkla oynuyorum... işlemci 70 dolara aldım...ekran kartıda 170 dolardı...ramlerimde oldukça sıradan gördüğün üzere...ekran kartım ve işlemcimde öyle üst seviye flan değil..herşey ''high settings'' olarak rahatça oynuyorum.çözünürlü 1440x900.. yanlız ekran kartı olarak kesinlikle nvidia tavsiye ediyorum. bu ekran kartını almadan ati 4870 denedim..1 hafta kadar uzun uzun test ettim ..bi sürü driver ve hotfix çektim.. hemen hemen her oyunda nvidia çok daha uyumlu ve performanslı idi... age of conan icinde nvidia iyi bir tercih..ilk başta ati 4870 in yüksek saat hızlarına aldandım ve hata ettim.
age of conana nvida kartlara gore optimize edilmiş bir oyun nvidia kartlarda dha austun performans alırsınız bende 2 kart var birtanesi 9800gtamp edition (55nm oc li kart) digeri hd 4870 ancak 4870 in degerlerinin daha yuksek olmasına ragmen 9800gt amp edition ile aoc deki performans aynı ayarlda 15 fps ye kadar fark yarattı!
Arkadaşlar Bişi Sorcam Bu Oyuna Belki Başlayabilirim Benim Sistem Şunlar : 1024 Mb. 256 Bit Ddr3 9600 Gt Nvidia Ram 4 Gb ( 800 Mhz ) İşlemcim 3.1 Ghz Çift Çekirdek Amd