evet arkadaslar bu markanın monitörlerini nasıl bilirsiniz?193FW modeli 19" 850:1 kontrastı,5 ms tepki,dvi çıkışı var.ayrıca 340 ytl.eğer iyi bir monitörse almayı düşünüyorum.ben bu kontrast olaylarını pek bilmediğimden bana açıklar ve yorumlarmısınız?
Belirttiğiniz modeli incelemedim ama kaliteli bir marka. Markadan çekiniyorsanız rahat olabilirsiniz iyi bir markadır.
s.a
arkadaşım henüz kararını vermediysen aoc 22" kullanan biri olarak izlenimlerimi bildireyim..
monitörü 2-3 ay önce aldım..tv olarakta kullanıyorum..aoc zaten bildiğimiz o meşhur lcd markalarına panel üreten bir firma..daha sonra direkt üreticiden tüketiciyte mantığıyla kendi markasını piyasay sürdü..Türki ye distribütörlüğünü ise logosoft yapıyor..almadan önce bayağı bir araştırma fırsatı bulmuşltum. o nendele marka konusunda tereddütün olmasın..gerek oyun oynarken gerek tv izlerken emin ol o pahalı markalardan beklenen performansı bulacaksın..ben dvı sız olanını kullanıyorum..dvı olan x bir monitörle karşılaştırdım ve iyiki dvı lı bir monitöre o kadar para yatırmamışım dedim açıkcası(bu benim şahsi kanaatim tabi)..
sana özetle şunu söyleyebilirm..rahat ol,endişelenme ve al..(ama belirtmeden geçemem ki bu elektronik işi şans işidir bir bakarsın senin aldığın da bir sıkıntı çıkar..belli olmaz ama genel manada iyidir,keza en iyi dediğimiz markalarda bile ne rezillikler yaşıyoruz demi?))
hayırlısı olur inşaallah senin için..
s.a.
teşekkürler arkadaşlar.ya bu monitörü ya da samsungun 206bw modelini alıcaktım.fakat samsungun modeli çok pahalı geldi.bunu gözüme kestirmiştim fiyatından dolayı.hem ucuz hemde kaliteli gibi gözüküyor.biraz daha araştırmadan sonra beğenirsem almayı düşünüyorum
neovo gibi monitor. yani diğer markalardan aşağı kalır yanı yok. gayet kaliteli bir üründür.
AOC un CRT sini 12 yıldan beri kullanıyordum. Hala renkleri pırıl pırıl. Satsan satılmaz, atmaya da kıymıyorum. Ama LCD leri nasıldır bilemem.