Şimdi Ara

Aoc i2269Vwm Kullanan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yakın zamanda bu monitörü almayı düşünüyorum
    http://www.vatanbilgisayar.com/215-i2269vwm-genis-ekran-led-ips-monitor.html
    aranızda kullananlarınız varsa bilgi verirse iyi olur

• http://www.vatanbilgisayar.com/23-vs239hv-genis-ekran-ips-led-monitor.html

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • VS239HV i2269Vwm hangisi daha kaliteli ve canlı görüntü verir vede xbox360 da kullancam
  • Bu modeli (i2269vwm) uzun süredir takip ediyorum ve almak istiyorum fakat çok kararsız bir insan olduğum için hala alamadım.
    Öncelikle HDMI olan modeli:http://www.vatanbilgisayar.com/aoc-215-i2269vwm-genis-ekran-led-ips-monitor.html
    HDMI olmayan modeli:http://www.vatanbilgisayar.com/aoc-215-i2269vw-genis-ekran-led-ips-monitor.html

Açıkçası özellikleri çok iyi fakat 6ms olayı kafamı karıştırıyor. Bunun dışında düşündüğüm 2 model daha var
    Farklı olarak asusların 5 MS ve 80.000.000:1 dinamik kontrast

1- IPS panel olarak :http://www.vatanbilgisayar.com/asus-215-vx229h-genis-ekran-ips-led-monitor.html
    2- VA Panel :http://www.vatanbilgisayar.com/asus-215-vs229ha-genis-ekran-led-monitor.html

Kullanan arkadaşlar var ise özellikle AOC performansını çok merak ediyorum

• AOC i2269Vw kullanıyorum, fazlasıyla memnunum. Spesifik olarak merak ettiğiniz bir konu varsa onu cevaplandırmaya çalışayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr StEaLtH

AOC i2269Vw kullanıyorum, fazlasıyla memnunum. Spesifik olarak merak ettiğiniz bir konu varsa onu cevaplandırmaya çalışayım.

Ghosting olayı varmıdır hocam? Oyun ve Film izlemek için uygun bir monitör mü? Kronik yaşadığın bir sorun oldu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamerasker

quote:

AOC i2269Vw kullanıyorum, fazlasıyla memnunum. Spesifik olarak merak ettiğiniz bir konu varsa onu cevaplandırmaya çalışayım.

Ghosting olayı varmıdır hocam? Oyun ve Film izlemek için uygun bir monitör mü? Kronik yaşadığın bir sorun oldu mu?

Sırf oyun için alacaksanız, ben oyunda pürüzsüz görüntü isterim diyorsanız, önermem, yani beni rahatsız etmesede 6 ms yavaş kalabiliyor, biraz ghosting var. Ancak genel kullanımda, film, net, görüntü işleme vb. hiçbir sıkıntısı yok. Oyunlardada dediğim gibi aşırı bir problem yok ancak bir oyun monitörü değil sonuçta...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MONİTÖR ÖNERİSİ OLAN VAR MI
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Bende dun ayni monitoru aldim. 1920*1080 cozunurlukte ekranda goruntu kayiyor. Sizde de boyle bi sorun varmi veya bu soeunu nasil cozebilirim biliyor musunuz? Monitoru dvi cikisi ile bagladim.

• quote:

Orijinalden alıntı: cerberus82

quote:

Bende dun ayni monitoru aldim. 1920*1080 cozunurlukte ekranda goruntu kayiyor. Sizde de boyle bi sorun varmi veya bu soeunu nasil cozebilirim biliyor musunuz? Monitoru dvi cikisi ile bagladim.

sorununuzu tam olarak anlayamadım, görüntü nasıl kayıyor yani? ben herhangibir sorun yaşamıyorum bu çözünürlükte dvi ile..

• quote:

quote:

quote:

sorununuzu tam olarak anlayamadım, görüntü nasıl kayıyor yani? ben herhangibir sorun yaşamıyorum bu çözünürlükte dvi ile..

Yani 1920*1080 yapinca baslat menusu gorunurken ses ayar kayboluyor. Mouse hareketiyle ekrani saga cekiyorum ses ayar tarafi gorunuyor ama baslat menusu tarafi kayboluyor. Umarim anlatabilmisimdir. :) monitor menusunde ekrana sigdir diye bi ayar da bulamadim. Ekran karti 256 mb fx 5500 agp bayaga eski yani. Acaba ekran kartindan mi kaynaklaniyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yani 1920*1080 yapinca baslat menusu gorunurken ses ayar kayboluyor. Mouse hareketiyle ekrani saga cekiyorum ses ayar tarafi gorunuyor ama baslat menusu tarafi kayboluyor. Umarim anlatabilmisimdir. :) monitor menusunde ekrana sigdir diye bi ayar da bulamadim. Ekran karti 256 mb fx 5500 agp bayaga eski yani. Acaba ekran kartindan mi kaynaklaniyor.

monitörün üzerinde ok tuşları var biri sola diğeri sağa bakıyor, sağ tarafı gösterene basıp görüntüyü ekrana sığdırmayı deneyin birde...

bu çözmezse sorunu, ekran kartı driverını kaldırıp restart atın ve güncel driverı yükleyin, bu işe yarayabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr StEaLtH -- 25 Ekim 2014; 17:20:07 >

• asus VS239HV
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.