Şimdi Ara

AOC F22S Full HD Lcd Monitör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
8.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.sanalmarketim.com/urun/4d113243e397cc59d611973a82c3b197/AOC-F22S-21.5

Arkadaşlar bugün sistem toplamaya gittim bilgisayarcıya.Sistemi topladım ve Monitör içinde linkte gösterdiğim monitörü tavsiye etti bilgisayarcı.Biraz inceledim hoşuma gitti baya.Full Hd.1920zx1080 çözünürlük var.35* tl fiyat biçti.Benim hoşuma gitti monitör.Hd filmlerde ve Oyunlarda mükemmel görüntü alabilirmiyim.Yorumlarsanız sevinirim.Yada başka bir monitör önerirseniz.

Teknik Özellikler
    Ürün Kodu F22S
    Panel 21.5" (54.7 cm)
    Ekran Formatı 16:9
    Görülebilir Alan 477,5 x 268,5
    Renk Siyah - Beyaz
    Maximum Çözünürlük 1920 x 1080@ 60Hz
    Uyumluluk WXGA+, WSXGA , SXGA
    Nokta Aralığı (mm) 0.248 x 0.248
    Brightness 250 cd/m2 (typ)
    Contrast Ratio 15000:1 (DCR)
    Tepki Süresi (ms) 5 ms
    Renk 16.7 M
    Yatay Tarama (kHz) 30~80KHz
    Dikey Tarama (Hz) 55~75Hz
    Görüş Açısı Y:D (derece) 170-160
    Bağlantı Şekli RGB Signal: 15-pin D-Sub
    Belgeler TCO03
    Güç Girişi Universal 100~240VAC, 50/60Hz
    Güç 49W Açıkken ; 1W Beklemede
    Boyutlar (WxHxD mm) Monitor: 525,5 x 379 x 80,9
    Ağrılık Net: 4,6 kg
    Özellikler CCC, FCC, cULus, TUV/S, TUV-Bauart, CE, EPA, RoHS, ISO 13406-2, Windows Vista Basic, EPEAT
    VESA Wall Mountable, Kensington Security Slot, DCR & DCB, Glossy
    Fonksiyonlar Brightness, Contrast, Eco Mode, Gamma (1,2,3), DCR, Focus, Clock, H/V Position, OSD Setup, Auto Confg, Reset, Information, Image Ratio, Transparence

Garanti Süresi : 36 Ay

• quote:

• güzel
  • quote:

Orjinalden alıntı: yenerbalcı

quote:

Yani hocam ne demek istedin?
    Dvi giriş olmadığındanmı bahsediyorsun.
    RGB giriştende güzel görüntüler alınamaz mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Boidae -- 4 Haziran 2009; 23:35:45 >
  • http://www.vatanbilgisayar.com/productDetails.aspx?I_ID=37109 aynı özelliklerde samsung var. eğer AOC almaya karar verdiysen bence samsung al daha iyi. görüntü kalitesine gelince bende çok merak ediyorum. yakından bakmadan anlaşılmaz. mağaza gidip bakmak lazım. samsung bu modelin forumda incelemeside vardı sanırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: viperc

http://www.vatanbilgisayar.com/productDetails.aspx?I_ID=37109 aynı özelliklerde samsung var. eğer AOC almaya karar verdiysen bence samsung al daha iyi. görüntü kalitesine gelince bende çok merak ediyorum. yakından bakmadan anlaşılmaz. mağaza gidip bakmak lazım. samsung bu modelin forumda incelemeside vardı sanırım.

Eskiden bu monitörü düşünüyordum.Dün bilgisayarcıda AOC yi gördüm inceledim.Görüntü kalitesi falan çok hoşuma gitti.
    Bu arada aradım incelemeyi ama bulamadım linki bulan olursa incelerim.

• Evet 2233SN'ide inceledim.Çözünürlükler tepkime süreleri falan aynı.
    Ama AOCnin bu modelinin Full HD olduğu yazıyor doğrumu?
    Filmlerde ve oyunlarda Samsung 2233SN ile aralarında dağlar kadar fark olurmu?
    Olmazsa aralarında 60 tllik fark var.Hepsiburadada şimdi indirimde 2233SN.İndirim bitmeden alayım diyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende dün kadıköyden samsung sn2233 aldım ve genel olarak memunun diyebilirim. AOC modelini optimum alışveriş merkezindeki media markt'da gördüm dış görünüş olarak güzel ama ne bileyim pek tanınan bir marka değil gibi geldi bana onu direk es geçtim..
  • hocam naptın aldınmı monitörü bende almayı dusunuyorum aoc f22s i yorumunu yazarsan sevınırım
  • Arkadaşlar yokmu hiç kullanan ?

görüntüsü çok hoşuma gitti acaip şık duruyor..
    Sanırım DVİ si yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: REM1903

Arkadaşlar yokmu hiç kullanan ?

Sanırım DVİ si yok.

arkadaşım dün aldım pek bakma fırsatım olmadı almadıysan bekle akşam bakınca yorumumu yazarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: okan2266

quote:

Orijinalden alıntı: REM1903

Arkadaşlar yokmu hiç kullanan ?

Sanırım DVİ si yok.

arkadaşım dün aldım pek bakma fırsatım olmadı almadıysan bekle akşam bakınca yorumumu yazarım

Fotoğrafta eklersen sevinirim..
  • gece eklerim resimeri
  • Evet fiyat gayet iyi..Resimleri bekliyorum ve yorumları
  • arkadaslar kusura bakmayın resmi buraya ekleyemedim aşağıdaki linkte hepsi var, resimler 1920x1080 çözunurlukte çektim bilgisayarımdaki olan oyunlarından 5 tanesinde denedim bu çönünürlüğü hiç bi sıkıntı olmadı.

bu arada ekran kartı radeon x1950 pro 512 mb, ram 4 gb işlemci e8400 3.00 ghz

http://profile.imageshack.us/user/okan2266/

monitör çok güzel arkadaşlar tasarımı güzel ve şık diğer monitörler gibi sallanmıyorda performans olarakta beğendim en yüksek çözünürlükte denedim bi sorun göremedim ayarları var ama tam konuya hakim olmadığından çözemedim. 1080p bluray film izledim gayet güzel bu fiyata alınabilecek 22'' en iyi monitör bana göre digital olmadığı için resim çekemedim şimdilik yarın da dış görünüş resimlerini eklerim. benden şimdilik bu kadar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okan2266 -- 10 Eylül 2009; 9:52:22 >

• Keşke Kasayıda çekseydin.

Yani monitörün kasasını..Görüntü ev ortamında nasıl duruyor onuda görmüş olurduk..Yinede çok teşekkürler.
  • yarın eklerim o resimleride bimeksteki indirim 12 eylulde bıtecek haberin olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okan2266 -- 10 Eylül 2009; 11:26:09 >
  • http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?kid=1038&uid=106489

299 tl olarak gözüküyor şimdi
  • hocam yanlışın var baktım az once 247 hatta ana sayfada 99 gun urunu olarak yazıyo 247 dıye 10-12 eylul arası gecerlı bu fıyatlar yanlışlık olmuştur
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.