Şimdi Ara

AOC E2461Fwh LED Monitör 23.6' İncelemesi, 75 Hz Yapmak Resimli Anlatım! (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.070
Cevap
54
Favori
167.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende 463 TL Eksen Bilgisayar'dan sipariş verdim yarın gelecek inşallah. Umarım memnun kalırım.
  • WİNDOWS 7(ANA KONU)-SORULAR & İPUÇLARI & RESİMLİ ANLATIMLAR

http://forum.donanimhaber.com/m_82410686/tm.htm

Win7 için gerekli herşey burada göz atmanızı tavsiye ederim. yorumunuzuda bırakırsanız iyi olur konu üstte kalır.

AOC E2461Fwh LED Monitör 23.6' İncelemesi, 75 Hz Yapmak Resimli Anlatım!

• Arkadaşlar merhaba, ben de yeni topladığım sistem için buradaki yorumlara dayanarak E2461'i tercih ettim. Ürünün görüntü kalitesi ve performansı gerçekten çok güzel ama aşırı derecede sallanıyor. Buna nasıl bir çözüm üreteceğiz? Biliyorum sadece minik ayağı kullanmak buna bir çözüm olabilir ama ben sehpası ile birlikte kullanmak istiyorum. Ne yapacağım bu konuda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: thefurious67

Arkadaşlar merhaba, ben de yeni topladığım sistem için buradaki yorumlara dayanarak E2461'i tercih ettim. Ürünün görüntü kalitesi ve performansı gerçekten çok güzel ama aşırı derecede sallanıyor. Buna nasıl bir çözüm üreteceğiz? Biliyorum sadece minik ayağı kullanmak buna bir çözüm olabilir ama ben sehpası ile birlikte kullanmak istiyorum. Ne yapacağım bu konuda?

hocam benimki o kadar sallanmıyor yahu çokmu darbeli vuruyorsun masaya yazarken. sen asus vn247h alsan sallanmaktan düşürürdün herhalde monitörü.
  • Normal bir şekilde klavye kullanırken bile sallanıyor anlamadım ki :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thefurious67 -- 11 Ekim 2013; 15:03:56 >
  • quote:

Ya normal klavye kullanırken bile sallanıyor anlamadım ki :S

iyi yerleştirdinmi ayağını.
  • Vidalı olan yer mi, yoksa geçirmeli kısım mı? İkisini de iyi yerleştirdim bence, ama geçirmeli olan yer biraz zorlamıştı, epey sıkı idi o çentikli yeri.
  • quote:

Vidalı olan yer mi, yoksa geçirmeli kısım mı? İkisini de iyi yerleştirdim bence, ama geçirmeli olan yer biraz zorlamıştı, epey sıkı idi o çentikli yeri.

çok sıkma çok gevşek bırakma. o kadar sallanmaması lazım. benim normal yazışımda kıpırdamıyor
  • Teşekkürleriniz , önerileriniz , eleştirileriniz , sorularınız için aşağıdaki bağlantıya tıklamanız yeterli :

AOC E2461Fwh LED Monitör 23.6' İncelemesi, 75 Hz Yapmak Resimli Anlatım!

• ya bişi sorcam monitore aldım da driver kuramadım driver cd takınca açılıyor bişiler ama tıklayınca hiçbirşey olmuyor internet baktım ama bulamadım driver yardımcı olurmusunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ralphi

ya bişi sorcam monitore aldım da driver kuramadım driver cd takınca açılıyor bişiler ama tıklayınca hiçbirşey olmuyor internet baktım ama bulamadım driver yardımcı olurmusunuz.

yukarılarda veya önceki sayfada i-menu nun linkini felan vermişlerdi bak ona. + drivera gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

ya bişi sorcam monitore aldım da driver kuramadım driver cd takınca açılıyor bişiler ama tıklayınca hiçbirşey olmuyor internet baktım ama bulamadım driver yardımcı olurmusunuz.

yukarılarda veya önceki sayfada i-menu nun linkini felan vermişlerdi bak ona. + drivera gerek yok

Çok hızlısın walla sağolasın :) buarada benide listeye ekleyebilirsin.
  • http://i42.tinypic.com/2my6azr.jpg

estetik takıntın yoksa en iyi çözüm
  • Ya sorularım bimiyor biliyorum ama birşey daha sorcaktım bu clear vision tam olarak görevi nedir ve siz hangi seçenekte bırakıyorsunuz onu?
  • quote:

Ya sorularım bimiyor biliyorum ama birşey daha sorcaktım bu clear vision tam olarak görevi nedir ve siz hangi seçenekte bırakıyorsunuz onu?

benimki off ta çünkü picture boost ayarlarını devre dışı bırakıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

Ya sorularım bimiyor biliyorum ama birşey daha sorcaktım bu clear vision tam olarak görevi nedir ve siz hangi seçenekte bırakıyorsunuz onu?

benimki off ta çünkü picture boost ayarlarını devre dışı bırakıyor.

Hmm bende diyorum neden bu bright frame durup durup kapanıyor
  • sürekli oyun oynayan biri için ideal bir monitör mü acaba? şu anki monitörüm 23 inç Philips 220 wv eski model.inç açısından çok fark yok aslında.biraz daha büyük ekranda daha keyifli olmaz mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gwynbleidd. -- 13 Ekim 2013; 10:53:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xpress_

sürekli oyun oynayan biri için ideal bir monitör mü acaba? şu anki monitörüm 23 inç Philips 220 wv eski model.inç açısından çok fark yok aslında.biraz daha büyük ekranda daha keyifli olmaz mı

monitörden monitöre fark var bu monitörün ek özelliklerini saydık + bright frame olayını söyledik 0.6 inch farkı sayma zaten alacaksan sırf güzel görüntüsü için al. ben dota2 oynuyorum her renk var onda mesela çok canlı süper gözüküyor her kare.
  • fazla kafa yormayacağım bunda karar Verdim yazılanlar baya tatmin edici.Asus dan vazgeçtim bütçeme göre en iyisi bu galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gwynbleidd. -- 13 Ekim 2013; 14:50:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xpress_

fazla kafa yormayacağım bunda karar Verdim yazılanlar baya tatmin edici.Asus dan vazgeçtim bütçeme göre en iyisi bu galiba

çok aşırı takıntılı değilseniz pişman etmeyeceğinin garantisini verebilirim zira ben takıntılıyım. takıntılı değilde dikkatli diyelim ona rağmen monitörümden çok memnunum bir kötülüğü olsa açık açık yazardım burda. diğer monitörler çok renksiz ve cansız geliyor bundan sonra.
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.